• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarr gebeligin ilk aylarinda kök zencefil kullanimi hakkinda bilgisi olan var mi? İlk aylar 4_5 gr ı geçmeyecek kadar tuketilmeli diye okudumda.. bademcik enfeksiyonu atlatiyorum da oksuruk baslicak gibi o yuzden kullanicam balla vs.
Benim çok fena öksürüğüm vardı sıcak suya limon sıkıp bal kâtip içtim ve taze sıkılmış portakal suyu limon karısimi ve hunnap diye birde keci boynuzu özü yedim çok oksurdugumdede gexeleri yatmadan önce pekmezi bekleterek boğazımda yuttum çok geçmiş olsun gribi anca öyle atlattim bide bol bol su içtim Dr tavsiyesiyle

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz için :) gittim geldim. Doktorda çok tatlı dilli biriydi çok sevdim ya çokda ilgiliydi. Gebesin olabilir canım böyle ağrıların dedi kanama lekelenme olmadıkça bir problem yok dedi.

Ama içine sinmez senin şimdi gel bi ultrasondan bakalım dedi göbüşten baktık kese gözüktü geçen vajinal ultrasondan bakmıştık :) kistlerinde var ondanda ağrı olur dedi onlarda kullandığın ilaçlardan oluşmuştur zamanla geçicek dedi...

Böyle arkadaşlar. İçim rahatladı çok şükür :))

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz için :) gittim geldim. Doktorda çok tatlı dilli biriydi çok sevdim ya çokda ilgiliydi. Gebesin olabilir canım böyle ağrıların dedi kanama lekelenme olmadıkça bir problem yok dedi.

Ama içine sinmez senin şimdi gel bi ultrasondan bakalım dedi göbüşten baktık kese gözüktü geçen vajinal ultrasondan bakmıştık :) kistlerinde var ondanda ağrı olur dedi onlarda kullandığın ilaçlardan oluşmuştur zamanla geçicek dedi...

Cok sevindim canim hadi gozun aydin boylelikle gelmis gecmis olsun ;)

Çok sevindim geçmiş olsun canım:)

Olmaz mi dun sinema gittik pantolonu birak esofmanim sikti yuh dedim.. esimde diyoki taniyan biri gorse seni hamile oldugunu anlar acayip karnim cikti ama sisliktir inecek diye bekliyorum tartidada bir bucuk kilo falan fark ediyo bide kabizlik ve gaz var patlayacak gibi hissediyorum :KK70:

aynı durumdayım cok fenayım ya
nıye bu kadr sıstım anlamadım

resmen 6 haftalıkken yenı kıyafetler almaya başlıycam

bı de şu mide bulantıları ara ara olsa
bazen de gecse hıc olmasa tamamen gecse rahatlasam

hep dua edıyorum Allah ım baska dert vermesın ama mıdem benı benden alıyor

Geçmiş olsun canım..,

V Veaskgittibizden cok gecmis olsun canim korkma inaallah kotu bir sey yoktur sen tedbir amacli gidiyorsun
A Anemon70 canim gecmis olsun canimm benimde ogluma hamileyken oldu fenaaaa seni cok iyi anliyorum insallah gomulu degildir :KK43:
Teşekkür ederim inşallah gömülü degildir4 canım :(
Gecmis olsun canim öyle olur tam zamanini bulur zaten.doktoruna danismadan bisey içme caresi var dert etme hic dayanamazsan kullanabilecegin ilaclar var sanirim.belki de buyuyemez oyle kalir..
Gecmis olsun canim öyle olur tam zamanini bulur zaten.doktoruna danismadan bisey içme caresi var dert etme hic dayanamazsan kullanabilecegin ilaclar var sanirim.belki de buyuyemez oyle kalir..
Teşekkür ederim hepinize inşallah öyle kalır şimdilik...

günaydın arkadaşlar bana dua edermisiniz iki gündür akşamları kahverengi lekem geliyor .doktorda düşede bilir kalada bilir bakalım dedı .ıkınci hamıleliğim ama ilk gibi panıkledım korkuyorum halbukı ılk bebegimde de böyle olmuştu. geçmişti bir şey olmadı .Çalışan biriyim dinlenme imkanımda yok tek ağır iş yapmıyorum.:dua:

günaydın arkadaşlar bana dua edermisiniz iki gündür akşamları kahverengi lekem geliyor .doktorda düşede bilir kalada bilir bakalım dedı .ıkınci hamıleliğim ama ilk gibi panıkledım korkuyorum halbukı ılk bebegimde de böyle olmuştu. geçmişti bir şey olmadı .Çalışan biriyim dinlenme imkanımda yok tek ağır iş yapmıyorum.:dua:
Dr rapor yazsa ?

İlkte de olduysa korkma canim bunyeseldir. Rabbim saglikla kavustursun bebisine.

Geçmiş oldun inşllah bebeğiniz sizle kalır ama işten en azından izin alsanız dinlenmeniz gerekiyor

Back
X