• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz için :) gittim geldim. Doktorda çok tatlı dilli biriydi çok sevdim ya çokda ilgiliydi. Gebesin olabilir canım böyle ağrıların dedi kanama lekelenme olmadıkça bir problem yok dedi.

Ama içine sinmez senin şimdi gel bi ultrasondan bakalım dedi göbüşten baktık kese gözüktü geçen vajinal ultrasondan bakmıştık :) kistlerinde var ondanda ağrı olur dedi onlarda kullandığın ilaçlardan oluşmuştur zamanla geçicek dedi...

Böyle arkadaşlar. İçim rahatladı çok şükür :))
Canım gecmiş olsun bak ne iyi ettin gitin keseyi görmüş oldun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar şimdi hastaneye geldim bekliyorum cuma gününün yüzü suyu hürmetime bebeğimi inşallah görürüm yoksa sağlıksız bi gebelikten emin olucaz lütfen dua edin
Inş canım bebiş iyidir iyi nazlı bebiş zor gösteriyor kendini inş iyi olur sağlıkla sıhhatle.... benim de öğleleyin var randevum

Günaydın kızlar hayırlı cumalar şimdi hastaneye geldim bekliyorum cuma gününün yüzü suyu hürmetime bebeğimi inşallah görürüm yoksa sağlıksız bi gebelikten emin olucaz lütfen dua edin
Seni cok iyi anliyorum canim. İki kere sagliksiz gebelikten kurtaj oldum. Rabbim saglikli hayirli evlat versin insallah iyi haberlerini alalim cnm. Ya vedud oku dr un yuzune ufle. Guzel haberler versin sana

Seni cok iyi anliyorum canim. İki kere sagliksiz gebelikten kurtaj oldum. Rabbim saglikli hayirli evlat versin insallah iyi haberlerini alalim cnm. Ya vedud oku dr un yuzune ufle. Guzel haberler versin sana
Allah razı olsun dualarım dilimden düşmüyor inşallah rabbim duyar

İkizler burcuyum. Bu yüzden gün içerisinde birden fazla duygu arasında git geller oluyor. Bir de hormonlar eklenince buna kendime bile katlanamiyorum galiba :110:Allah etrafimdakilere sabır versin ahahahha:KK48:

Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin

Günaydın kızlar bugün eşimle icimizdeki şüpheden dolayı özele gittik iyi ki de gitmişiz düşük tehlikem varmış doktor hemen iğne vurdurdu progestan hapina başladık bu hap ağızdan da alınıyormuş vajinalda nasıl kullanmam gerekiyor doktorun dediğini unuttum ben aklım gitti o sıra devletdeki doktorum bana hiç bir şey dememişti düşükle ilgili nasıl moralim bozuldu duyunca ya insallah bir sey olmas

Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin
Çok dua etmiştim Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebe olarak aramıza katılırsın Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar bugün eşimle icimizdeki şüpheden dolayı özele gittik iyi ki de gitmişiz düşük tehlikem varmış doktor hemen iğne vurdurdu progestan hapina başladık bu hap ağızdan da alınıyormuş vajinalda nasıl kullanmam gerekiyor doktorun dediğini unuttum ben aklım gitti o sıra devletdeki doktorum bana hiç bir şey dememişti düşükle ilgili nasıl moralim bozuldu duyunca ya insallah bir sey olmas
Kuzum herhangi bi belirti ile mi gittin? İnşallah böyle bi durumla karşılaşmazsın bebişin seni bırakmıcak ben inanıyorum
Ama anlamaduğım bu devletteki doktorlar neden böyle ilgisiz alakasız vallahi çıldıracağım ben de gittiğimde hayırlı olsun gebesin deyip yollamıştı yahu ağrım var dedim bi muayene etmedi olur olur öyle dedi gitti Devlete Gitmeyin mümkünse....

Şimdi mesajları okuyordum sonuna doğru güsel haberi alırım senden dedim ama çok üzüldüm canım ne denir ki :( Rabbim tez zamanda acılarını dindirir inşallah hakkında hayırlısı olsun.

Günaydın canım prosgestan kullanıp dinlenirsin birşey olmaz inşallah. Ben vajinal kullanıyorum zaten yumuşak kapsül şekilde fitil gibi ileri doğru iteceksin biraz sırt üstü yat atınca sonra kalkarsın. Geçmiş olsun

Back
X