- 7 Aralık 2017
- 765
- 985
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #6.241
Hayirli olsun. Ramzi erkek diyor yine de Rabbim bilir. Bizim ki eglence sadece. Saglikla kucagina alirsin insallah.Yükleyebildim mi bilmiyorum ultrason görüntüsünü ilk kontrolüme bugün gittim. Nihayet gidebildim:) Keseyi gördüm kalp atışlarıda görülüyor dedi doktor ama dinletmedi. Ultrasondan oldum olası bişey anlamam.doktordan geldiğimden beri kağıtla bakışıp duruyorum
Hayirli olsun ilk bebis galiba. Rabbim saglikla kavustursun.Eki Görüntüle 2086490
İyi geceler güzel anneler ve anne adayları diğer topicten buraya transfer ettim kendimiBiz de bugün keseyi gördük 5. haftamızdayız. Çok heyecanlı meselelermiş bunlar. Eşimle sabahtan beri bakıp duruyoruz minnacık bişey bu
Bazen cok yorgun olmak da uykusuzluk yapar. Gun icinde biraz dinlenebilirsen uyuyabilirsen daha rahat uyursun gece.Günaydınlaaaar, benim gibi uykusuzluk sorunu olan var mı kızlar? Gece yatıyorum uyuyamıyorum, sabah da erkenden uyanıyorum. Yorgunluktan ölüyorum ama gene de uyuyamıyorum
Günaydın canım. Ben de sabaha karşı 5 saat filan uyuyorum o kadar. Normal zamanlarda gece de uyurdum öğlen de uyurdum şimdi uyuyamıyorum doğru düzgün. Acaba muhtarla konuşup mahallenin gece bekçiliğini üzerimemi alsam nasılsa can sıkıntısından patlıyorum bütün geceyi :)Günaydınlaaaar, benim gibi uykusuzluk sorunu olan var mı kızlar? Gece yatıyorum uyuyamıyorum, sabah da erkenden uyanıyorum. Yorgunluktan ölüyorum ama gene de uyuyamıyorum
Günaydın. Maalesef ben de öyleyim. Gece uyusam bile sabah çok erken uyanıyorum. 12de yatıp 4.30da uyandım dün. Cumaları yoğun geçen bir gün benim için. Bi çözüm de bulamadım bu soruna.Günaydınlaaaar, benim gibi uykusuzluk sorunu olan var mı kızlar? Gece yatıyorum uyuyamıyorum, sabah da erkenden uyanıyorum. Yorgunluktan ölüyorum ama gene de uyuyamıyorum
Neden uyuyamıyorsun?? Genelde mi böyle gebelikle mi başladı ?Günaydınlaaaar, benim gibi uykusuzluk sorunu olan var mı kızlar? Gece yatıyorum uyuyamıyorum, sabah da erkenden uyanıyorum. Yorgunluktan ölüyorum ama gene de uyuyamıyorum
O ben de de var heyecanı yapıyoruz canim yoksa hormonları anlamadım bir an önce 40 hafta dolsun diye gözüme uyku girmiyorGünaydınlaaaar, benim gibi uykusuzluk sorunu olan var mı kızlar? Gece yatıyorum uyuyamıyorum, sabah da erkenden uyanıyorum. Yorgunluktan ölüyorum ama gene de uyuyamıyorum
Gebelikte başladı. Genelde wc için uyanıyorun. Bazen de sebepsiz. Geri uyuyamıyorum. Dün gece 2.30 da yattım. Sabah erkenden uyandım ve bir sebebi de yok.Neden uyuyamıyorsun?? Genelde mi böyle gebelikle mi başladı ?
Bazen cok yorgun olmak da uykusuzluk yapar. Gun icinde biraz dinlenebilirsen uyuyabilirsen daha rahat uyursun gece.
Günaydın canım. Ben de sabaha karşı 5 saat filan uyuyorum o kadar. Normal zamanlarda gece de uyurdum öğlen de uyurdum şimdi uyuyamıyorum doğru düzgün. Acaba muhtarla konuşup mahallenin gece bekçiliğini üzerimemi alsam nasılsa can sıkıntısından patlıyorum bütün geceyi :)
Bu arada doktora söyledim hormonlarla alakalı dedi aldırış etmedi
Günaydın. Maalesef ben de öyleyim. Gece uyusam bile sabah çok erken uyanıyorum. 12de yatıp 4.30da uyandım dün. Cumaları yoğun geçen bir gün benim için. Bi çözüm de bulamadım bu soruna.
ÇalışıyormusunGebelikte başladı. Genelde wc için uyanıyorun. Bazen de sebepsiz. Geri uyuyamıyorum. Dün gece 2.30 da yattım. Sabah erkenden uyandım ve bir sebebi de yok.
Gebelikte başladı. Genelde wc için uyanıyorun. Bazen de sebepsiz. Geri uyuyamıyorum. Dün gece 2.30 da yattım. Sabah erkenden uyandım ve bir sebebi de yok.
Iste o benim malesef diyet yapip verip hepsini hatta fazlasini geri aldiktan sonra hamilr kaldim nasil olcak nasil tamamlancak hic bilmiyorum Allah sonumuxu hayir etsinKızlar kilolu hamile kalan var mı ? Benim en az 15 kilo fazlam vardı , şimdi iyice saldım sürekli yiyorum , daha gebeliğin başı.... sürekli yiyorum yabebeğe zarar öı veriyorum diyorum , kan dolaşım o sindirim için çırpınıyor sanki sadece
Evet hic girmemeye calisiyorum bu konuya ama aynaya bakmam yetiyoAradığınız kişi ben oluyorum15 kilo da neymiş daha fazlası var bende. Hiç açmak istemiyorum bu konuyu ama öyle işte
Kanama alaniniz icin yorum yaptimi dr bendede kanama alani var bebegimin kalp atisini duydum sukur ama o kanama alani cok korkuttu beni dr bir yorum yaptimiBana da hiç yolk falan bahsedilmedi zaten bekleyip gitmiştim doktor hem keseyi hem bebeğin kalp atışını duyunca daha bise demedi zaten
Progestan a gelince kanama alanı gördüğü için yazdı yoksa değere bakarak yazılmadı
Bence sizin herşey yolunda maşallah
Kafaya takip da canınızı sıkmayın
Amin insallahGünaydın herkese mutlu sabahlaryeni yıla geri sayım başladı inşallah 2018 mutlu huzurlu bereketli bir yıl olsun.Çocuklar vurulmasın,insanlar açlıktan ölmesin,terör bitsin ezanınımz hiç susmasın (amin)
Rabbim saglikli haberler almayi nasip etsin insallahKızlar dua edin bana çarşamba günü Dr randevum var 6 bucuk haftalik ken ufak bir lekelenme geçirdim progestanla atlattik şu an ama ara ara hafif hafif ağrılar yoklayinca korkuyorum geçen sene bebeğimin kalp atisini duyamamistik çok yipraticiydi inşallah bu sene bebisimi kucağıma almayı nasip eder
Hayırlısıyla alacaksın canım benim iyi düşün iyi enerjiler gönder dualarımız seninleKızlar dua edin bana çarşamba günü Dr randevum var 6 bucuk haftalik ken ufak bir lekelenme geçirdim progestanla atlattik şu an ama ara ara hafif hafif ağrılar yoklayinca korkuyorum geçen sene bebeğimin kalp atisini duyamamistik çok yipraticiydi inşallah bu sene bebisimi kucağıma almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?