2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin bebegin icinde bakmistik sanki dimi

biumutsa canim ben kimseye kesin demiyorum farkindaysan kiz tibi veya erkek gibi veya da erkege benzettim seklinde konusuyorum.. Kese resimleri atildiginda eger bana sorulduysa soyluyorum yoksa asla yorum yapmıyorum cunku karsidaki kişiye saygi duymak gerekir belki boyle bir tahminde bulunmak onu rahatsiz edecek.. Ben bu kadar hassas davranirken sen bu sekilde birilerine umut bagliyormusum gibi soylemen kirici olmus gerçekten.. Merak eden kendisi soruyor ki kafamdan atmiyorum arastirirsan eger ramzi teorisinin gercekten bir bilimsel teori oldugunu göreceksindir kimseye koca kari fali bakmıyorum burada

Kendi tecrübelerimden esinlenerek sözlüyüm özel biberonlar var anne meme ucuna uyumlu onlardan al benim oğlum hiç alışmamıştı bide Humaana var mama onu kullan anne sütüne en yakın mama oymuş benimde başta sütüm çok azdı biraz emzirip mama veriyordum hem emdi hem de mama yedi 4ay

Kaldiki bunu bizlerde eğlence meraktan bakıyoruz ve soruyoruz bende araştırdım bu teoriyi artık kendimde öğrendim sanırım etrafımda hamiş kuzenlerim var onlarınkinide istedim WhatsApp dan bakıyorım :) Zaten iki ihtimal var yani tahmin yapsak ne olacak asırlardır tahmin yapılıyor karın şekline canımızın çektiği yemeklere göre yani burda herbirimiz herşeyi öğreniyoruz şuursuz insanlar değiliz ki buradaki tahmine göre alışveriş yapıp insanlara söyleyelim çokta şey yapmamak deyip susuyorum

dediklerinin tamamina katiliyorum canim:) zaten rahatsiz olan baktirmiyor oyle bir sansi var herkesin :)

Canım nasılsın nezamandır yoksun iymisin toparlandınmı kendini yeni çalışmalar başladımı

Sen yazımı,düşüncelerimi tamami ile yanlış değerlendirip öyle anlamışsın. Öncelikle “yanlış anlaşılmasın,amacım kimseyi tenkit etmek değil” diye özellikle belirtmiştim,gayet naif konuşmaya çalıştım.Kırıcı olacak en ufak bir yorumum ithamım olmadı hele kişisele yönük hiç olmadı.
Uzatmayacağım çünkü burada herkes hamile gerginliğe gerek yok.Hepiniz gibi bende fikrimi belirttim sadece.Çünkü inan daha hamileliğin nasıl oluştuğunu bilmeyip o toylukla sorular yönelten insanlar gördüm burada.
Kimisi teorilere inanır,kimisi tevekkül eder doktorundan neticeyi bekler.
Allah herkese-hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Canım nasılsın nezamandır yoksun iymisin toparlandınmı kendini yeni çalışmalar başladımı
Bu hafta yumurtlama haftam cnmm çalışmalara başladık. Okulda da sınav haftasıydı geçen hafta baya yoğundum bu ay olmazsa erteleyeecez ama oğlum 5 yaşına falan girsin de öyle olsun diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…