- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #6.301
Gebelikle mi ortaya çıktı ? Nasıl anladınız hipertansiyon olduğunu ?Hipertansiyonum var ilac kullaniyorum
Kimseyi eleştirmek ya da tenkit etmek değil niyetim arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın öncelikle belirteyim ama daha kesesi bile yeni oluşan bebeğin cinsiyeti hakkında nasıl fikir yürütebiliyorsunuz?
Yani 13.haftaya gelindiğinde bile doktorların yanılma payı olabiliyor %100 diyebilmek için en net anı bekliyor.Ama sizler sağda ise şu solda ise şu,ya da bilmem ne teorisine göre buna benziyor diyebiliyorsunuz.Yani buna ciddi anlamda inanan sevinen kendini o cinsiyete göre hazırlayıp empoze eden arkadaşlar eminim vardır sorabildiklerine göre.
Tuhaf doğrusu:)
Canim senin bebegin icinde bakmistik sanki dimiKimseyi eleştirmek ya da tenkit etmek değil niyetim arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın öncelikle belirteyim ama daha kesesi bile yeni oluşan bebeğin cinsiyeti hakkında nasıl fikir yürütebiliyorsunuz?
Yani 13.haftaya gelindiğinde bile doktorların yanılma payı olabiliyor %100 diyebilmek için en net anı bekliyor.Ama sizler sağda ise şu solda ise şu,ya da bilmem ne teorisine göre buna benziyor diyebiliyorsunuz.Yani buna ciddi anlamda inanan sevinen kendini o cinsiyete göre hazırlayıp empoze eden arkadaşlar eminim vardır sorabildiklerine göre.
Tuhaf doğrusu:)
İnşallahhh bolca dua edicem sana da :)Insallah sana da nasip olur canim insallah basarabiliriz
Ayy canim benimm bende sanaaAllah kabul etsin insallah:)İnşallahhh bolca dua edicem sana da :)
Yok canım ben kesemi atmamıştım buraya:) yanlış anımsadınCanim senin bebegin icinde bakmistik sanki dimi
Dogrudur isimleri cok aklimda tutamiyorumYok canım ben kesemi atmamıştım buraya:) yanlış anımsadın
Kendi tecrübelerimden esinlenerek sözlüyüm özel biberonlar var anne meme ucuna uyumlu onlardan al benim oğlum hiç alışmamıştı bide Humaana var mama onu kullan anne sütüne en yakın mama oymuş benimde başta sütüm çok azdı biraz emzirip mama veriyordum hem emdi hem de mama yedi 4ayMerhabalar lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz benim bebeğim 3 ayı bitirdi iki gündür 4 girdi yaklaşık bir haftadır sürekli ağlıyor gazdan dolayıdır diye düşündüm gaz damlası aldım gerçekten de gazı daha da rahat yapmaya başladı ama ağlaması geçmedi ve sütümde ciddi bir azalma oldu Doğumdan bu yana da ilkez dün reğl olmaya başladım sütüm bu yüzden mi azaldı acaba regl dönemi bitikten sonra sütüm çoğalır mı. Çocuk aç diye gitti aptamil Bebek maması aldım çocuk bir biberonu birden bitirdi gerçekten de açmış korkum biberona alışıp tamamen sütümün kesilmesi. Nasıl mama vermeliyim ki sütüm tekrar gelene kadar bebeğim biberona alışmasın lütfen yardımcı olun
Kaldiki bunu bizlerde eğlence meraktan bakıyoruz ve soruyoruz bende araştırdım bu teoriyi artık kendimde öğrendim sanırım etrafımda hamiş kuzenlerim var onlarınkinide istedim WhatsApp dan bakıyorım :) Zaten iki ihtimal var yani tahmin yapsak ne olacak asırlardır tahmin yapılıyor karın şekline canımızın çektiği yemeklere göre yani burda herbirimiz herşeyi öğreniyoruz şuursuz insanlar değiliz ki buradaki tahmine göre alışveriş yapıp insanlara söyleyelim çokta şey yapmamak deyip susuyorumbiumutsa canim ben kimseye kesin demiyorum farkindaysan kiz tibi veya erkek gibi veya da erkege benzettim seklinde konusuyorum.. Kese resimleri atildiginda eger bana sorulduysa soyluyorum yoksa asla yorum yapmıyorum cunku karsidaki kişiye saygi duymak gerekir belki boyle bir tahminde bulunmak onu rahatsiz edecek.. Ben bu kadar hassas davranirken sen bu sekilde birilerine umut bagliyormusum gibi soylemen kirici olmus gerçekten.. Merak eden kendisi soruyor ki kafamdan atmiyorum arastirirsan eger ramzi teorisinin gercekten bir bilimsel teori oldugunu göreceksindir kimseye koca kari fali bakmıyorum burada
Yanlış alıntı yaptım pardon canımDogrudur isimleri cok aklimda tutamiyorum
dediklerinin tamamina katiliyorum canim:) zaten rahatsiz olan baktirmiyor oyle bir sansi var herkesin :)Kaldiki bunu bizlerde eğlence meraktan bakıyoruz ve soruyoruz bende araştırdım bu teoriyi artık kendimde öğrendim sanırım etrafımda hamiş kuzenlerim var onlarınkinide istedim WhatsApp dan bakıyorım :) Zaten iki ihtimal var yani tahmin yapsak ne olacak asırlardır tahmin yapılıyor karın şekline canımızın çektiği yemeklere göre yani burda herbirimiz herşeyi öğreniyoruz şuursuz insanlar değiliz ki buradaki tahmine göre alışveriş yapıp insanlara söyleyelim çokta şey yapmamak deyip susuyorum
Canım nasılsın nezamandır yoksun iymisin toparlandınmı kendini yeni çalışmalar başladımıKendi tecrübelerimden esinlenerek sözlüyüm özel biberonlar var anne meme ucuna uyumlu onlardan al benim oğlum hiç alışmamıştı bide Humaana var mama onu kullan anne sütüne en yakın mama oymuş benimde başta sütüm çok azdı biraz emzirip mama veriyordum hem emdi hem de mama yedi 4ay
Yok her zaman vardı doktorum gebelikte çıkan tansiyon cok daha tehlikeliymiş demişti.Gebelikle mi ortaya çıktı ? Nasıl anladınız hipertansiyon olduğunu ?
Allah iyiliğini versinBir rivayete göre Yılbaşına nasıl girersek bütün yıl öyle geçermiş.. Kusarak girmem umarım
İyi fikir
Allah iyiliğini versinTam 12 de tut kendini şakın kusma :)
Azalır belki bu haftalarda canım bir kaç hafta önce benimde çoktu inşllah geçer senindeİyi fikirArtık kendimle dalga falan geçiyorum kusmaktan bıktım ya o miniş doğsun ben ona sorarım bu bulantıların hesabını
İnşallahAzalır belki bu haftalarda canım bir kaç hafta önce benimde çoktu inşllah geçer seninde
Sen yazımı,düşüncelerimi tamami ile yanlış değerlendirip öyle anlamışsın. Öncelikle “yanlış anlaşılmasın,amacım kimseyi tenkit etmek değil” diye özellikle belirtmiştim,gayet naif konuşmaya çalıştım.Kırıcı olacak en ufak bir yorumum ithamım olmadı hele kişisele yönük hiç olmadı.biumutsa canim ben kimseye kesin demiyorum farkindaysan kiz tibi veya erkek gibi veya da erkege benzettim seklinde konusuyorum.. Kese resimleri atildiginda eger bana sorulduysa soyluyorum yoksa asla yorum yapmıyorum cunku karsidaki kişiye saygi duymak gerekir belki boyle bir tahminde bulunmak onu rahatsiz edecek.. Ben bu kadar hassas davranirken sen bu sekilde birilerine umut bagliyormusum gibi soylemen kirici olmus gerçekten.. Merak eden kendisi soruyor ki kafamdan atmiyorum arastirirsan eger ramzi teorisinin gercekten bir bilimsel teori oldugunu göreceksindir kimseye koca kari fali bakmıyorum burada
Bu hafta yumurtlama haftam cnmm çalışmalara başladık. Okulda da sınav haftasıydı geçen hafta baya yoğundum bu ay olmazsa erteleyeecez ama oğlum 5 yaşına falan girsin de öyle olsun diyoruzCanım nasılsın nezamandır yoksun iymisin toparlandınmı kendini yeni çalışmalar başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?