• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@biumutsa canim ben kimseye kesin demiyorum farkindaysan kiz tibi veya erkek gibi veya da erkege benzettim seklinde konusuyorum.. Kese resimleri atildiginda eger bana sorulduysa soyluyorum yoksa asla yorum yapmıyorum cunku karsidaki kişiye saygi duymak gerekir belki boyle bir tahminde bulunmak onu rahatsiz edecek.. Ben bu kadar hassas davranirken sen bu sekilde birilerine umut bagliyormusum gibi soylemen kirici olmus gerçekten.. Merak eden kendisi soruyor ki kafamdan atmiyorum arastirirsan eger ramzi teorisinin gercekten bir bilimsel teori oldugunu göreceksindir kimseye koca kari fali bakmıyorum burada

Kaldiki bunu bizlerde eğlence meraktan bakıyoruz ve soruyoruz bende araştırdım bu teoriyi artık kendimde öğrendim sanırım etrafımda hamiş kuzenlerim var onlarınkinide istedim WhatsApp dan bakıyorım :) Zaten iki ihtimal var yani tahmin yapsak ne olacak asırlardır tahmin yapılıyor karın şekline canımızın çektiği yemeklere göre yani burda herbirimiz herşeyi öğreniyoruz şuursuz insanlar değiliz ki buradaki tahmine göre alışveriş yapıp insanlara söyleyelim çokta şey yapmamak deyip susuyorum :halay:

Hahah bi de ben kehanette bulunuyordum beni toptan taşlamanız lazım.. Ramzi'nin doğruluk payı var ama zaten hepsini eğlencesine yapıyoruz burada kimse umutlanıp buna göre yaşamaz herhalde:skandal:

Ilk gebeligi olan fistik hamileler :) masallah zaman hizli geciyor bazilariniz 10. Haftalara gelmissiniz bile nacizane bi tecrubemden bahsetcem size :) hamileligin 12. Haftasinda falandim sanirim kahvalti hazirliyordum Allahim elim ayagim bosaliyor gozum karariyor bayilacak oluyorum hop atiyorum kendimi koltuga neyse az toparlayinca kendimi kalkiyorum oglen oluyor disari çıkıyorum gorumcemle avm evime cok yakin yuruyerek. Gidiyoruz avmye girdik benim durum leylaaa :) bas dönmeleri mide bulantisi halsizlik gozum karariyor elim ayagim bosaliyor terliyorum falan :) sonra gorumcem dedi ki sen acıkıyosun farkinda degilsin kan sekerin dusuyor tansiyonun dusuyor farketmıyorsun bebegin senden besleniyor artik biraz daha fazla yemen gerekir dedi ben kendimi attim avmnin yemek bolumune hominigirtlak :) cin gibi oldum:) yani sizde boyle durumlar olursa bir seyler atistirin kendinize gelirsiniz baktiniz yine halsizlik durumu ayni devam ediyor hersey birtansiyon baktirin akliniza takilirsa da doktorunuza danisin doktora danismaktan asla cekinmeyin icinizi kemirmesin aklinizdaki sorular bu sizede bebege de stres olur hic gerek yok :) ben neler sormamisim ki doktoruma :) :oops: uzun oldu hadi Allah sabir versin okurken :)

Allah razı olsun bu bilgi için canım:anneadayı:

Benım annemde tansiyon hastası
İlk gebeliğimde cok etkılemedı bakalım bunda nasıl olacak
Hayırlısıyla Allah ın iznyle bulantılarım bi bitse insallah
Bugün ekstra fenayım

Ye canim ye afiyet bal seker olsun :) ben yiyemiyorum herseyden tiksindim 2 gundur disaridan yiyebiliyorum bi de kendimi yokluyorum ne yapsam yesem tiksinmeden diye onlari yapmaya calisiyorum :)
Yemede şükür sorun yok canım hazırlarken tiksindim bende senin de düzelir Allahin izniyle

Arkadaşlar merhaba 7 haftalık hamileyim iki gündür baş ağrısı çekiyorum.sağ şakağımda ağrı var özellikle ayağa kalkınca eğilince şiddetli bi ağrı giriyor sonra geçiyor hamilelikten midir acaba var mı benim gibi olan.

Iyi aksamlar bayanlar gectigimiz haftayi hep oksuruk ve uykusuzluk ve uzerine boyun tutulmasiyla gecirdim okshruk icin en son denedigim ve beni gercekten rahatllatan karisim su kirmizi elmalari cekirdegi ile dogradim icine bi kac tane keci boynuzu koyup kucuk tencerede kaynattim ve onu icerek oksurugumu kestim

Arkadaşlar merhaba 7 haftalık hamileyim iki gündür baş ağrısı çekiyorum.sağ şakağımda ağrı var özellikle ayağa kalkınca eğilince şiddetli bi ağrı giriyor sonra geçiyor hamilelikten midir acaba var mı benim gibi olan.

Doktor bana parol önermişti ilkinde olmuştu ben de. Gerçekten başedemeyecek gibiysen doktoruna ilaç sor istersen canım. Çok geçmiş olsun

Iyi aksamlar bayanlar gectigimiz haftayi hep oksuruk ve uykusuzluk ve uzerine boyun tutulmasiyla gecirdim okshruk icin en son denedigim ve beni gercekten rahatllatan karisim su kirmizi elmalari cekirdegi ile dogradim icine bi kac tane keci boynuzu koyup kucuk tencerede kaynattim ve onu icerek oksurugumu kestim

Benbu karışımı yapsam içemem:(((
Çok geçmiş olsun

Canim hamilelikte olabiliyor basima geldi daha onceki hamileligimde de bu hamilelegimde de bi tansiyon ölçtür yine de sen tedbir olarak istersen

Benim ilknde mide bulantım geçer geçmez 3 kilo almştm doktor cok almışsın diye kızmıstı:)
Doktora deseydin ki can boğazdan gelir hocam :)
Ben okula gidiyordum ogluma hamilryken gunde 10000 adim atiyordum mesafeler çok uzak diye ondan cok almadim 28.haftaya kadar sonra okul tatil oldu Allaaahhh ben bi şiştim :) 16 kilo fazlayla doguma gittim cok sukur fazlasiyla da verdim bunda da yicem :) su bulanti tiksinme gecsin homidigirtlak bi de yasadigim sehir ve ailemin yasadigi sehir tam yemelik :)

Selam herkese. İlk hamileligimde hiç bulantı koku hassasiyeti nedir bilmedim. Çok rahat geçmişti. Bu defa canım birşey istemiyor herseyden tiksindim. Birde üstüne cocuk, yatıp dinlenemiyorum. Fenalardayım.

Ilk gebeligi olan fistik hamileler :) masallah zaman hizli geciyor bazilariniz 10. Haftalara gelmissiniz bile nacizane bi tecrubemden bahsetcem size :) hamileligin 12. Haftasinda falandim sanirim kahvalti hazirliyordum Allahim elim ayagim bosaliyor gozum karariyor bayilacak oluyorum hop atiyorum kendimi koltuga neyse az toparlayinca kendimi kalkiyorum oglen oluyor disari çıkıyorum gorumcemle avm evime cok yakin yuruyerek. Gidiyoruz avmye girdik benim durum leylaaa :) bas dönmeleri mide bulantisi halsizlik gozum karariyor elim ayagim bosaliyor terliyorum falan :) sonra gorumcem dedi ki sen acıkıyosun farkinda degilsin kan sekerin dusuyor tansiyonun dusuyor farketmıyorsun bebegin senden besleniyor artik biraz daha fazla yemen gerekir dedi ben kendimi attim avmnin yemek bolumune hominigirtlak :) cin gibi oldum:) yani sizde boyle durumlar olursa bir seyler atistirin kendinize gelirsiniz baktiniz yine halsizlik durumu ayni devam ediyor hersey birtansiyon baktirin akliniza takilirsa da doktorunuza danisin doktora danismaktan asla cekinmeyin icinizi kemirmesin aklinizdaki sorular bu sizede bebege de stres olur hic gerek yok :) ben neler sormamisim ki doktoruma :) :oops: uzun oldu hadi Allah sabir versin okurken :)
Çok doğru bir tespit ama ben çok acıkıyorum ama hiç birşey yiyemiyorum endişede adiyorum beslenemiyorum diye normal yani öyle iştahsız birimde değildim ama şimdi yiyemiyorum ve dediklerin hepsi bende mevcut baş dönmesi el titremesi:(

Back
X