2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hic mi yiyebildigin bir sey yok onu yemeye calis oyle anlarda yoksa daha da bulanir miden

Canim hic mi yiyebildigin bir sey yok onu yemeye calis oyle anlarda yoksa daha da bulanir miden
Çubuk kraker yiyebiliyorım sadece bide Türk yemeklerini özlüyorum heralde buradaki yiyeceklerden tiksiniyorum galiba 2 haftaya anneciğimin güzel yemeklerine kavuşacağım inşllah fasulye ozamana kadar depocuklardan yararlansa yeter:)

Ayyy ya kiyamam sana gurbette olmak cok zor bol bol ye gittiginde canin ne istiyorsa

Arkadaşlar bu dönemde eşinizle aranız nasıl biz çok kötütüz en çok ilgi beklediğim zamanda sürekli tartışıyoruz sürekli ağlıyorum napacağımı şaşırdım. Tartışmalarımız benim gel gitlerim yüzündenmiş. Daha ne hormonu etkileyecek şimdiden seni psikolojik bu davranışların diyor. Karık bölgemde şişkinlik var tüm pantolonlarımda dar geliyor. Hamile taytı almak istedim demediğini bırakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…