2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hormonlarım beni değil eşimi etkiledi resmen canım. Çok mutlu ama cidden dengesiz davranıyor. Ben alttan alıyorum onu sakinleştiriyorum. Sonra asıl benim dengesiz olmam gereken dönemde sana noluyor diyorum, biraz dank ediyor kafasına düzeliyor.

Ayyy ozurdilerim canim gercekten farketmedim hakkini helal et kendimi kotu hissediyorum didoyu gordum ama seni gormedim gercekten ozurdilerim
aaaa lütfen canım rica ederim ben iyiyim çok şükür sarildigim 2 evladım var nasip geriside inşallah iki bebiside sağlıkla kucağına alırsın tüp bebek büyük emek sizin anne olmak için verdiğiniz caba büyük allah boşa götürmesin canım benim

Saol canim ayrica hamilelikte sizofreni ilerliyor Allah hepimoze saglikli hayirli evlat versin Allahim elimizi bos birakmasin

senin geçti mi artık yaa ben de çok usandım bu bulantı işlerinden ama 4 ay falan sürerse diye tırsıyorum, günler geçmiyor sanki :/
Canım ne yalan söyleyim Bugun mesala bende maf oldum ama geçen haftalarda daha çoktu uykumdan uyanıyordjm mide bulantısıyla

Canım üzülme sen gerçekten hormanlardan bende kan küstürdüm adama resmen saçma sapan şeylere alınıp ağlıyorum ama biraz daha geçti ay ben herşeyi geçti diyorum sanki son aylara gelmiş gibi ama gerçekten ilk haftalar çok agresiftim hiç kıskanç biri değilken paranoyak oldum ama şimdi eski halime döndüm çok şükür inşllah gelmez o manyak hallerim hiç ben de hiç hoşlanmadım o halimden sen sakin olmaya çalış sinirin geçince de eşine söyle ben hamileyim alttan al beni diye ona babalarında ne yapsı gerektiğini anlatan makaleler okut internetden senin halinden ozaman anlar umarım

Canim uzme kendini malesef erkekler bizim kadar hassass degiller o sislik bendede cok fena benimde olmuyo pantolonlar hatta ic camasirlarim bile dar resmen birkac gune alisverise gitcem bende hamile kiyafeti degilde bi beden falan buyuk bir iki bisey alayim diyorum...

Ben hamile taytına geçeli 8 gün oldu. Büyük beden alsam da zaten bir ay sonra hamile alıcam boşuna arada bir ay için masraf diye direk tayt ve bahçıvan kot aldım. Rahat ettim valla, düğmem açık gezmekten daha iyi oldu ))

Kızlar, usm deki ölçmeleri anlıyormusunuz? Crl uzunluğu demek onu anladım ama GN , PWR, FRQ ne rakamlar onun üzerine kafa yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…