2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar bende kasık batması bel ağrısı falan salı gününden itibaren yok. 6. Haftaya girmek üzereyim normal mi, 5. Haftadan itibaren kesiliyor mu ağrılar nolur önde olanlar tecrübeliler bi fikir verin sizde devam ediyor mu?

Bende 4 gündür nerdeyse bulantı yok, öncesi çok vardı ama. Dün ultrasonda olmamış olsam kesin birşey oldu diyecem ama dün gördüm rahatladım. Giderek rahatlıyoruz sanırım

Bende nuriyeye gittim ultrason cihazlari cok iyi bugun ali pekinceye fittim bastira bastira zorla gordu bebegi nerde devam edecegime karar veremedim hala
Ben ilk doğumu gözde akademide sezaryen olarak yaptım hastaneden ve Dr memnunum

Evet canım bende de kesilmişti ama iki gündür tekrar başladı bi hafta folik asit atmadım ondan yada az bi lekem geldi ondan tam anlamadım

Evet canım bende de kesilmişti ama iki gündür tekrar başladı bi hafta folik asit atmadım ondan yada az bi lekem geldi ondan tam anlamadım
Çok korkuyorum ya hiç hissettirmiyo kendisini, 2 gündür kabızlık sorunum da geçti, sanki belirtiler kayboluyo

Çok korkuyorum ya hiç hissettirmiyo kendisini, 2 gündür kabızlık sorunum da geçti, sanki belirtiler kayboluyo
Korkma diyeceğim ama daha ikindin doktordan gelen ben bile korkuyorum kendimi sıkmaktan her yerim agrıdı dün ama bişey yoktur canım bende 6. Hafta ortası öyleydim sonra çok fena bulantı ile gösterdi kendini arada kesiliyor öyle

Canım bende 6. Haftaya girmek üzereyim normal canım bebek büyüdükce baska yerlerinde ağrıyor. benim çarşamba kese gözüktü ama kalp atışı için haftaya gidicektim.dün biraz açık kırmızı leke geldi bugün kahveye döndü icim rahat etmedi acile gittim kalp atışı yok yatıs verelim kürtaj için dedi kabul etmeden çıktım moralim bozuldu. sen kalp atışını duymusmuydun.

Ay aptala bak sinir oluyorum cat diye tani koyanlara yahu daha 5++ larda kalp atisi yok diye kurtaj diyor boylelerini zamaninda kurtajla almamislar millete sebep oluyorlar

Canım kese gözüktü demişsin o ne aceleci doktor öyle bence gitme o doktora bekle belki geç döllenme oldu. Başka bir doktora görün. Ayrıca benimde lekelenmelerim oldu hatta kalp atışı duyduktan sonra bile kırmızı kanama oldu bir miktar ama çok şükür bebek iyi düşük önleyici fitil kullanıyorum.

Benimde kesildi hemen hemen ayniyiz gogus hassasiyeti devam bide sislik iste

Günaydın kızlar yılın son gününde bebişler iyidir inşallah ve yeni yılda tüm isteyenler bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına alır inşallah. Bizde de herşey yolunda ama akşamdan beri boğazım acıyor ve bi baktım bademcikte beyaz nokta var. Acile gitsemmi bu durumu yaşayan oldumu ne yaptınız yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…