• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence başka bir doktora görünmekte fayda var canım sen yüreğini ferah tut sakın panik olma rabbim sağlıkla hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Yarın iyi bir doktora gidicem ama umutsuzlaştım hazırladım kendimi kürtaja 5 yaşında oğlum var oda çok istiyordu nasip bakalım

Nasipse 2. olacak canım 1 oğlum var teyzesi 6 yaşına girdi

Yarın iyi bir doktora gidicem ama umutsuzlaştım hazırladım kendimi kürtaja 5 yaşında oğlum var oda çok istiyordu nasip bakalım
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bak dün bir arkadaşım bana dediki sen iyi düşün vücut düşünceyi uygulamaya koymak için çalışırmış rabbim oğluna sağlık versin söylemişmiydin ben tehlike var diye daha oğluma söyleyemedim oda çok istiyo çünkü

[QUOTE="cems22, post: 54156824, member:

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bak dün bir arkadaşım bana dediki sen iyi düşün vücut düşünceyi uygulamaya koymak için çalışırmış rabbim oğluna sağlık versin söylemişmiydin ben tehlike var diye daha oğluma söyleyemedim oda çok istiyo çünkü[/QUOTE]
Canım söylemiştik sevinmişti diyorduki yalancı hamileyim dedin hamile kostümü gitmiyorsun bende daha çok küçük karnım büyümedi diyordum onada kötü olcak bize inanmaz bi daha

12.haftada ikili tarama için gidicem ama 13 ocakda mı gitsem 20 ocakta mı bilemedim,13 ocakta 11+3 olacam 20 ocakta 12+3
doktor Benide 20 ocak için ikili tarama için çağırdı.o zaman benim 12+5 oluyor.ama ben 9 nda birdaha gidicem lekelenmelerden dolayı kontrol amaçlı o zaman tam 11 haftalık olucaz.allah izin verirse cinsiyetleri o zaman konuşmaya başlıcaz.sabırsızlıkla bekliyorum

Bana tahmin yapmamissiniz bende tahmin istiyorum (karından USG)
Bu arada mide bulantısı asirinin da asirisi olan ben su bile icemeyen Dr.un verdiği zofer adli ilaçla dünden beri kusmadim kötü olmadım şiddetle tavsiye ederim

Eklentiler

• _20180103_034256.webp
    _20180103_034256.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 49
ben de aynı durumdayım cumartesi gideceğim durumu öğrenmek için 22 Aralık'ta doktor da bana aynılarını söyledi hayırlısı olsun inşaallah
Bana haber verir misin çok merak ediyorum da. Senin de ikinci kesede hiçbişey görmedi mi? Yolk kesesi falan? Benim boş gibi gözüküyordu 2 hafta sonra belli olur dedi kaybolan ikiz sendromu da olabilir ikiz de olabilir dedi

Bugün gittik doktora. Kalp atışını duyduk, herşey yolunda yeni bebekte şkür sorunumuz yok.
Ama 21 aylık oğlumu artık memeden kesmemi emzirmememi söyledi, ısrar la kesinlikle artık bırakmamızı söyledi. Böyle olacağımı tahmin etmemiştim ama çok kötü oldum. İki gözüm iki çeşme... emzirirkenki resimlerimize bakıyorum.. çok zor olacak ama böyle olması gerekiyormuş.
Tandemden fln bahsettim ama hayır, üçüncü dünya ülkelerinde afrikada fln emzirilir hamileykende çocuklar dedi, o da arada pek yaş farkı olmadığından büyük bebeğin gelişimi tamamlanabilsin diyeymiş. Artık diğer bebeğin hakkı dedi, vücudun artık ona çalışacak dedi. Ama çok zor olacak, belki de bana daha zor olacak
Sacmalamis doktorunuz
Bugün gittik doktora. Kalp atışını duyduk, herşey yolunda yeni bebekte şkür sorunumuz yok.
Ama 21 aylık oğlumu artık memeden kesmemi emzirmememi söyledi, ısrar la kesinlikle artık bırakmamızı söyledi. Böyle olacağımı tahmin etmemiştim ama çok kötü oldum. İki gözüm iki çeşme... emzirirkenki resimlerimize bakıyorum.. çok zor olacak ama böyle olması gerekiyormuş.
Tandemden fln bahsettim ama hayır, üçüncü dünya ülkelerinde afrikada fln emzirilir hamileykende çocuklar dedi, o da arada pek yaş farkı olmadığından büyük bebeğin gelişimi tamamlanabilsin diyeymiş. Artık diğer bebeğin hakkı dedi, vücudun artık ona çalışacak dedi. Ama çok zor olacak, belki de bana daha zor olacak
Biraz sacmalamis doktorunuz bence uzmeyin kendinizi eger riskiniz yoksa tandem yapin bende tandem yapacagim nasipse. Ama suda var evladiniz büyük kizima göre en azindan biraz kolestrum dan faydalandirip kesebilirsin eş ve aile baskisi olusursa. Yinede karar sizin.

Bana haber verir misin çok merak ediyorum da. Senin de ikinci kesede hiçbişey görmedi mi? Yolk kesesi falan? Benim boş gibi gözüküyordu 2 hafta sonra belli olur dedi kaybolan ikiz sendromu da olabilir ikiz de olabilir dedi

benim de ikinci kesede hiç bir şey yoktu ve şekli de çok düzgün değildi, cumartesi günü doktora gittikten sonra yazarım canım inşaallah.
doktor bana da sana dediğini dedi, kan pıhtısı da olabilir dedi. ailede ikiz var bizim olabilir diye düşünüyorum ama hayırlısı tabi.

Kizlar bugun kasiklarim karnim arada bicak saplanir gibi degisik bi batma oluyor. Bebek mi buyuyor yerlesmeye mi calisiyor sag sol yer begenio sanirim :KK16: var mi 10.haftada sizde boyle seyler.

Kızlar ben de ki aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık halsizlıkde yapıyo ara ara da karın agrısı
Ben de artk Allah korusun ama kötü düşünmeye başladım. Kalp atışı durduysa kese bozulduysa ve bu nedenle etkilenıyosam :KK43: cumartesi gidicem kontrole hyırlı haberlerle gelirim insallah
Yapmayin gozunuzu seveyim biriniz boyle deyinde sürü psikolojisi mantigi hepiniz etkileniyorsunuz iyi düşünün hepimiz sprun yasayacahiz diye birsey yok ayni korkulari ilk kizimda yasadim anliyorum sizi az cok ama daha onumuzde 30 kusur hafta var bu evhamla gecmez bu süreç. 2 ay daha olumlu dusunun hareketleri hissedince bunlari asacaksiniz. Belirtisizlikde kotu birsey degil etkilemeyin kendinizide o minnak kuzuyuda.

Mide bulantısı seyrinde giden gebeliğe işaret eder canım. Haliyle bulantıdan yiyemiyorsan da halsiz oluyorsun. Kurma iyisin :)
Lutfen yanlis bilgi vermeyin bulantisi olmayan anne adaylarini korkutmaktan oteye gitmez bu yazdiginiz illa bulanti olmasi sart degil aksine bulanti yaşamayan anneler daha sansli.

Bana tahmin yapmamissiniz bende tahmin istiyorum (karından USG)
Bu arada mide bulantısı asirinin da asirisi olan ben su bile icemeyen Dr.un verdiği zofer adli ilaçla dünden beri kusmadim kötü olmadım şiddetle tavsiye ederim
Bulantin nezaman başladi canim. Maşallah bebişine. Ben pek anlamiyorum bu ramziden :)

Bugün ki doktor dediki benim makinem çok iyi değil makinası iyi olan bir yere git ama ben olumsuz gibi gördüm dedi kanamam filan yok hatta ara ara kasığımda ağrı oluyor kesenin içinde haftasına göre küçük gibi 6+2 olmuştu bugün ama bilmiyorum hayırlısı Allah'tan
Bana dr kesen bozulmus dedi kizimda agla agla bir hal oldum ama suan yanimda zipir. Simdide 6+0 da kese bos dedi vajinal bakan dr. Ayni gun baska dr a gittim ve kalp atisini bile gördüm. Yani makinadan makinayada doktordan doktorada hersey cok farkediyor cok erken henu ben 10. Haftada kalp atisi duyan biliyorum.

Lutfen yanlis bilgi vermeyin bulantisi olmayan anne adaylarini korkutmaktan oteye gitmez bu yazdiginiz illa bulanti olmasi sart degil aksine bulanti yaşamayan anneler daha sansli.
Tabiki şart değil, bende de nerdeyse geçti bulantı dönemi. Kimseyi korkutmak gibi bir niyetim sözkonusu değil, sadece bulantısı olan gebelere ilişkin bir durumdur bu ki, yazan hamişimizde de var. Burda kimse kimseye olumsuz birşeyler yazmak merakında değiliz hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Kimsenin korktuğu da olmadı :KK15:

Yapmayin gozunuzu seveyim biriniz boyle deyinde sürü psikolojisi mantigi hepiniz etkileniyorsunuz iyi düşünün hepimiz sprun yasayacahiz diye birsey yok ayni korkulari ilk kizimda yasadim anliyorum sizi az cok ama daha onumuzde 30 kusur hafta var bu evhamla gecmez bu süreç. 2 ay daha olumlu dusunun hareketleri hissedince bunlari asacaksiniz. Belirtisizlikde kotu birsey degil etkilemeyin kendinizide o minnak kuzuyuda.
Bulanmayan midem psikolojikmidir nedir bulanmaya başladi :deli:

Back
X