2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

endiselenmeyin, öncelikle sorun var mi - yesil gazli kaka gibi? öyle olan bir arkadasa benimkinde sebebi buymuş diye yazdim. bizimki ilk haftalardaydi, belki 2aylik bebekte zaten bu sebepten olmuyordur.
benim kiz kakasini dogdugundan beri gazla birlikte yapiyo son zamanlarda yeşil kikulu yapiyo burda gittigimiz doktor normal bir durum dedi kilosuna gayet iyi dedi ben son zamanlarda birseyler yolunda gitmiyor diye düsünüyorum doktora gidiyorum normal diyo etrafimdaki büyüklere soruyorum onlarda normaldiyo ama bana kalirsa birseyler var gibi bakalim neolacak sonunda

tartma imakini varsa birkac gun arayla bebegi tartip kilo alımına bakilabilir, aliyorsa sorun yoktur gercekten. bizimkinin her kakasi gürültülü, ben zaten kaka yaptigini oradan anliyorum :)

Yeme cesidin seklin degistigi icinde bebegin kakasi yesil olmustur bence evhamlanma iyi dusun iyi olsun

Günaydın annisler.uykusuzluktan ölüyorum 3 aylık olmak üzereyiz hala gece cok sık uyaniyruz uykudan.saatlerce uyuyan bebelere hayranım yaa..2 saate kalkıyor bazen 2 yi de bulmuyor.acaba ac mi diye dsnyrm. sizinkiler nasil?

Bizim doktorumuz yeşil kaka icin tek başına değerlendirilemez demisti.epey oldu kizim yeşil ve mukusu bir kaka yapmıştı o zmn sormuştum.birdaha da olmadi.yesil kaka farkli renk kaka yi yediklerinizde arayın o gun yediniz takip edin demisti.yani tek başına yeşil kaka birsey ifade etmiyormuş.

Bi biz variz sanirim sen ben birde @Nalan47 basma kimse yok bugece mesaide heralde
Artık gece uyanmalarında beynim uyuyor oluyor , emzirdim mi ne kadar emzirdim ne zaman yattı hepsini hayal meyal hatırlıyorum. Yani ben hep nöbetteyim ama elime telefonu zor alıyorum

Günaydın annisler.uykusuzluktan ölüyorum 3 aylık olmak üzereyiz hala gece cok sık uyaniyruz uykudan.saatlerce uyuyan bebelere hayranım yaa..2 saate kalkıyor bazen 2 yi de bulmuyor.acaba ac mi diye dsnyrm. sizinkiler nasil?
bizim ilk uykumuz genelde üç buçuk saat falan oluyor ama sonra iki saatte bir kalkıyor..açlıktan değil sancıdan uyanıyor benim kızım.yoksa uzun süre uyur :)

Bizimki de aynı en uzun 3 saat uyuyor genelde 1,5 2 saatte bir kalkıyor

Kızlar oğlumu 2 hafta sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz.
Annem"hareketlenmeden yaptır o zaman çabuk iyileşir bide fazla bilmez "dedi.Çoğu kişi böyle tavsiye etti banada mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz

Küçükken yaptıran herkes memmun bebegim 2 aylık bende yaptirmak istedim ama yumurtaların oldugu yerde su birikmesi varmis doktor bekle dedi

Bu hafta başından beri çok zor geçti, bugün itibari ile de atak haftasına girdik. Cumartesi de rota aşısı var. Böyle ölmem ben yaaa füze filan da atsınlar...
Rota aşısı tek başına sıkıntı yapıyor mu ki ağızdan veriyorlar sıvı şeklinde. Ben atak haftalarına bakmaktan vazgeçtim çünkü kendimizi de psikolojik olarak etkiliyor olabiliriz bu da çocuğa geciyordur belki diye

Benim kız hep gece 3te uyuyo alistiramiyorum daha erken saate..hamileyken hep uyudugum saat acaba etkisi var mi diye dusunuyorum
Benim hamileyken uyumam 11i geçmezdi uyuyakalirdim durmaya çalışsam da ama benimki de 1den önce uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…