2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım bende bi jafta sonra gidicemm inşallah bi tahminde bana yapar dr püfffff beklemek çok zor sende öğrendin bi erkek daha geliyor erkekler önde gidiyor

Çok sağol canım benim amin amin inşallah riskli gebelik diye başlayınca hep iyi olsun diye düşünmekle geçti bundan sonra artık onları araştırma vakti:)

Kızlar siz folik asitı ne zamana kadar aldınız? Doktorunuz ne dedi bu konuda benim 13.haftada biraktirdi

Ben hamile kalmaya karar verince başlamıştım 2 ay öncesinde 1 ay da hamileyken kullandım bitince tekrar vermedi decavit e ve ayrıca d vitaminine başladım..

Arkadaslar 2 gündür fena bir karın agrım var resmen bagırsaklarım agrıyo ... Tuvalete cıkamıyorum zaten böyle birşey yasayan oldu mu ???

Gaz sancisi dır canm bnm de arada öyle oluyor zeytinyağı içmesen bile zeytinin üstüne falan döküp banarak yiyince ise yarıyo olmadı geceden suya kuru kayısı koyup sabah yiyebilirsn o da fayda ediyo

Evet ilk hamileliğim o yüzden herşeye çok yabancıyım LCW’ye bakayım diyordum zaten, deneyerek alayım en iyisi. Teşekkür ederim

Bende hiç kilo almadm ama o kadar çok şişiyorm ki pantolonlarim canımı yaktı bende kendi bedenimde hamile pantolonu
Aldım acayip rahat ettim tavsiye ederim lcw ve defactodan aldm

Canm dayan az kaldı sende toparlanrsn inşallah bana da dramamine yazmıştı zorda kalmadıkça kullanma dedi 2 sefer mi ne kullandım snra azaldı çok şükür. .11. Hafta sonunda baya baya bitti benm çok şükür bu arada benm bulantıma en iyi leblebi geliyordu bi dene istersen kraker bile kokuyordu bana

M MinisGeliyo ve gamzelim erkek bebişlerinizi öğrenmişsiniz çok sevindim güle güle kucağınızaalın

Mahallenin kızları bende 2 prensesimle geliyoruzz

Yerim senin prensesleriniiyiler demi annesi sağlıkla kavuşalım inşallah canım benim

Bu da benim minişim çok şükür herşey yolundaydı hareket ediyordu çok güzeldi yavrum :) nub görünmüyo sanırım.
Maşallah minisine

Canım kuru kayısı ye istersen benim bulantıma çok iyi geliyor
Bizim durumumuz seninle çok benzer canım . Bende geçen gün farkettim kuru kayısıyı ağzında sakız gibi çiğniyorum iyi geliyor . 9 kg verdim hala tiksinme yiyememe devam ediyor ama gereksiz kusmalarım bitti gibi çok şükür maşallah barekAllah inşâAllah geriye dönemez çünkü yıprandık ailece

Aynen öyle canım gerçekten öyle arada geliyor banada ama kusma iki güne bir indi çok şükür ben sürekli annemde kayınvalidemde kaldım aynı dağılma bizde de oldu malesef çok zor günlerdi inşallah atlatmışızdır

Hayırlı olsun canım bende bi jafta sonra gidicemm inşallah bi tahminde bana yapar dr püfffff beklemek çok zor sende öğrendin bi erkek daha geliyor erkekler önde gidiyor
Saol canım benim inş senden de güzel hbrler alıcaz ben inanıyorum Allah kalbine göre versin bence tahmin yapar

Arifoğlu baharata güvenebilirsin canım,kötü ürün satmaz.
Evet canim
evet shea yagi serisini aldim elim ve yuzum icin bklm ins.iyi sonuclar alırım

Tatli hamisler merhaba bikac gundur giremiyorum epey yazmissiniz yetisemedim hepsini okumaya..Sıkıntısı olanlar insallah hemen atlatr gecer gider..cinsiyet ogrenenler olmus ne güzel hayirli saglikli evlat lar olsunlar insallah.

İnşallah kıZlar cinsiyetten önce rabi birde ikili test var hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallah

Aynen canm ben atlattım darısı başınıza inşallah sağlıklı olsunlar da gerisi yalan..

Çok teşekkürler teyzoşşş iyiyiz galiba cuma gördüm bi sorun yoktu çok şükür
Haftaya salı yekrar kontrol var bakalım

Çok şükür çok şükür canm hep iyi olsunlar

Tatli hamisler merhaba bikac gundur giremiyorum epey yazmissiniz yetisemedim hepsini okumaya..Sıkıntısı olanlar insallah hemen atlatr gecer gider..cinsiyet ogrenenler olmus ne güzel hayirli saglikli evlat lar olsunlar insallah.

Hoşgeldin tekrar o zmanamin inşallah

Uzun zaman sonra hos geldin bel ve kasık ağrısı...
13-14 haftada bel agrisi olur diye okumustum. Kasık agrisi adet olur gibi degil sizliyor resmen. Kasik agrisi yasayanlar tarif edebilir misiniz?

13-14 haftada bel agrisi olur diye okumustum. Kasık agrisi adet olur gibi degil sizliyor resmen. Kasik agrisi yasayanlar tarif edebilir misiniz?
Bugün çok yoruldum diye diyorum ama dünde çok fenaydım canım ben her şey 5 ve 6. Hafta gibi bulantım yarım saat sürüyor ve bacaklarım belim çok agrıyor az önce uzanmıştım yerimden inleye inleye kalktım resmen bacaklarıma iğne batıyor

Ama ben daha 12. Haftadayım kasık agrım batma şeklinde oluyor ama bel agrım bacaklarım çok fazla

Benim bel bacak ve kasik agrim aynen 5 6 haftalarda oldugu gibi. Hatta bu hafta enteresan sekilde bulantilarim artti. En basa mi dönüyoruz nedir anlamadim

Benim bel bacak ve kasik agrim aynen 5 6 haftalarda oldugu gibi. Hatta bu hafta enteresan sekilde bulantilarim artti. En basa mi dönüyoruz nedir anlamadim
Bende resmen başa döndüm gibi bişey,bulantılarım ilaçla biraz azalmıştı şimdi o bile fayda etmiyor..kasık ağrıları bebişin rahmi sıkıştırmasıyla oluyomuş kanama ve çok şiddetli ağrı olmazsa sorun yok dedi benim doktorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…