2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 3 gundur basim catliyo resmen ensemden basliyor butun kafami sariyor normal mi ya
Aynı ağrıyı bikaç gündür bende çekiyorum,öncedende olurdu ama ilaç içebildiğim için çabuk rahatlardım.sadece parol almamı söyledi doktor ama maalesef o da hiç geçirmiyor :/

Benim bel bacak ve kasik agrim aynen 5 6 haftalarda oldugu gibi. Hatta bu hafta enteresan sekilde bulantilarim artti. En basa mi dönüyoruz nedir anlamadim
Kızlar bendede var kasık ağrısı çok kötü bulantomda kötü koku duyunca var ama kasık ağrısı çoğaldı acayip bir şekilde

Benim bel bacak ve kasik agrim aynen 5 6 haftalarda oldugu gibi. Hatta bu hafta enteresan sekilde bulantilarim artti. En basa mi dönüyoruz nedir anlamadim
Ay nolur dönmeyelim daha tam geçmedi bile

Kizlar 3 gundur basim catliyo resmen ensemden basliyor butun kafami sariyor normal mi ya
Östorojen artışından olur diye okumuştum ama canım bende var ama çok şiddetli degil

Geçen hafta beni de esir aldı o baş ağrısı bekledim geçmedi ilaçta almak istemedim internette bulduğum bütün yöntemleri denedim başımı soğuk suyla yıkadım sonra ılık bi duş aldım sonrada başıma buz koydum ve uyumaya çalıştım uyandığımda geçmişti ama hangisi işe yaradı bilmiyorum

Canım ben serumla idare ediyorum çoğu zaman bi iki gündür nispeten daha rahatım kokular çok rahatsız etmiyor en azından
Bende serum dan geldim şimdi hastanede başım döndü baygınlık geçirdim serum biraz iyi geldi sen serumu Hergün mu taktiriyosun canim

Ya anneler Canim çok cips istiyor daha önceleri de sevdiğim icin sık sık yerdim baharatlı ve tuzlu oluşu. Beni cezbediyor ama zararlı diye yemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor zararlı olur mu? Canı çekenler olursa kusura bakmayın anneler

Benımde bugun canım cektı yedım

Aşermen daha kötü, al bir iki tane ye, hamile olmayana da zarar ama yeniyor değilmi?! Yediğimiz herşey organik köy mahsulü değil ya. İki tane de olsa nefsini köreltmesi için ye bence

Bende serum dan geldim şimdi hastanede başım döndü baygınlık geçirdim serum biraz iyi geldi sen serumu Hergün mu taktiriyosun canim
Yok canım bende de son iki serumdur içine dramamine koyuyorlar şeker ve tansiyonumu düşürüyor bende bayılmaktan beter oluyorum 4 5 günü geçiyor Hatta haftada bir ancak alıyorum

Merhaba Hanımlar,
Aranıza yeni katıldım.
11+2 hamileyim. 3 gün önce kanamam oldu. şimdi yok ama ultrasonda kesede kanama görülüyor. Bebeğin durumu iyi. Foktor korkma sadece dinlen dedi. Progestan igne oluyordum zaten, devam et dedi. 11- 12. haftalarda kesesinde kanama görülen, bunu atlatan var mı? Çok korkuyorum.

Valla benimde cips çok çekiyor ama yağlı olunca midem bulanacak diye yemiyorum canım

M MinisGeliyo kötü oldum serum taktırdık leblebiyi eşime spyleyeyimde alsın inş bendede ise yarar

Ay bir an önce toparlarsin inşallah canım benim inşallah da işe yarar

Canim yufkadan cips yapılıyor kıtırligi falan bildiğin cips bi bakın nete istersen benim hoşuma gtmisti yaptık daha önce yedik hatta çocuğum olursa ona da yaparım demiştim ama cann çok çekiyosa 1.2 tane tat bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…