• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz benim bebeğim 3 ayı bitirdi iki gündür 4 girdi yaklaşık bir haftadır sürekli ağlıyor gazdan dolayıdır diye düşündüm gaz damlası aldım gerçekten de gazı daha da rahat yapmaya başladı ama ağlaması geçmedi ve sütümde ciddi bir azalma oldu Doğumdan bu yana da ilkez dün reğl olmaya başladım sütüm bu yüzden mi azaldı acaba regl dönemi bitikten sonra sütüm çoğalır mı. Çocuk aç diye gitti aptamil Bebek maması aldım çocuk bir biberonu birden bitirdi gerçekten de açmış korkum biberona alışıp tamamen sütümün kesilmesi. Nasıl mama vermeliyim ki sütüm tekrar gelene kadar bebeğim biberona alışmasın lütfen yardımcı olun
Canım bu sorunu başka topiklere yazsan acaba daha mı verimli sonuç alırsın, tabi burda bi kaç kişinin 2. Ya da 3. Çocuğu ama genelde herkesin daha ilk gebeliği. Yani topiklerde bi araştır bakalım sana yardımcı olacak birileri vardır

Merhabalar lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz benim bebeğim 3 ayı bitirdi iki gündür 4 girdi yaklaşık bir haftadır sürekli ağlıyor gazdan dolayıdır diye düşündüm gaz damlası aldım gerçekten de gazı daha da rahat yapmaya başladı ama ağlaması geçmedi ve sütümde ciddi bir azalma oldu Doğumdan bu yana da ilkez dün reğl olmaya başladım sütüm bu yüzden mi azaldı acaba regl dönemi bitikten sonra sütüm çoğalır mı. Çocuk aç diye gitti aptamil Bebek maması aldım çocuk bir biberonu birden bitirdi gerçekten de açmış korkum biberona alışıp tamamen sütümün kesilmesi. Nasıl mama vermeliyim ki sütüm tekrar gelene kadar bebeğim biberona alışmasın lütfen yardımcı olun
Adet donemi baslamadan sut azalir basladiktan bir iki gun sonra toparlanir. Cocugunuza tokken bile verseniz icer neden sutunuU dahada azaltma riski aliyorsunuzki ne kadar emerse sutunuz o kadar artar. Bende üçüncü ayda adet gördüm ve hic mama kullanmadim kizima. Bence hemen mamaya sarilmaniz cok yanlis olmuş

Şırınga yada kasık ile verebilirsin sende bol bol yesşil yapraklı sebzeler ye ve cok su ic bebegin emdikce sütün gelicektir

Selam kızlar
Umarım herkes iyidir benim dişim apse yaptı
Şans ya bulur işte... doktorumla görüştüm antibiyotik tedavisine başlaman lazım dedi . Zararlı değil mi ? Dedim apse daha çok zarar teraziye koyarSak mutlaka kurutman lazım dedi el mahkum aldık antibiyotiği ama içim rahat değil hafif hafif sızlamalarda başladı .cerrahi müdahale ancak 4. Ayda yapılabiliyormuş 1-2 ay daha dayanabilsem keşke :KK43:(
Kullandigin antibiyotik muhakkak hamilelikte kullabilan bir ilactir. Dogum sonrasi bile antibiyotik tedavisi veriyor drlar bilhassa sezeryanda ee emzirmene ragmen gönül rahatligi ilw kullanabildiğiniz birbilaci hamileykende alirsiniz icini ferah tut.

Kızlar clexane 04 kullanıyorum bugün yaparken iğneyi çektikten sonra kan geldi bir damla ve orası mosmor su an dokununca acıyor önceden de morarırdı ama bu baya kötü oldu göbeğimden yaptığım için buz koymakta kararsız kaldım bir cevap verin bana
Canım ben iğneyi şırıngasını bilmiyorum şekil biçim olarak ama. İğneyi soktuktan sonra enjektörü biraz geriye çekip damara gelip gelmediğini anlamak lazım, şırıngaya kan gelirse damara girmiştir geri çekmen gerek, ve başka bşr boktada denemen gerek. Damara gelince ilaç orada toplanıyor ödem oluşuyor morarıyor diye biliyorum.

Canım ben iğneyi şırıngasını bilmiyorum şekil biçim olarak ama. İğneyi soktuktan sonra enjektörü biraz geriye çekip damara gelip gelmediğini anlamak lazım, şırıngaya kan gelirse damara girmiştir geri çekmen gerek, ve başka bşr boktada denemen gerek. Damara gelince ilaç orada toplanıyor ödem oluşuyor morarıyor diye biliyorum.
Sağol canım galiba öyle bişey oldu

Kızlar henüz dra gitmedim ilçedeyim dahiliyeden bhcg yaptırdım bata 2 gün kala 165.5 çıktı dr düşük sonuç gibi dedi şu an bi sıkıntım yok 2. Gebeliğim evhamda tapmak istemiyorum ama bir sıkıntı olmaz inşallah

Şırınga yada kasık ile verebilirsin sende bol bol yesşil yapraklı sebzeler ye ve cok su ic bebegin emdikce sütün gelicektir
Lütfen bebeğine kaşıkla vermeye benim bebeğimde aynı oldu ve sonuç biberonla bitti şuan 2 yaşında hala biberonla besleniyor

Slm kizlar bugun doktora gittim doktor. Bebek coknkucuk goremem dedi ve vajinadan bakti kesem 8mm kac haftalikmoldugunu soylemedi sadece daha coknkucuk dedi haftaya persemve yine gep dedi ama yine vajinadan goreblrm dedi sizce normal mi ya sanafa bebegede bir zarari yok dedi ama ben yinede korkuyorum 8mm kese kac haftalik oluyor

Slm kizlar bugun doktora gittim doktor. Bebek coknkucuk goremem dedi ve vajinadan bakti kesem 8mm kac haftalikmoldugunu soylemedi sadece daha coknkucuk dedi haftaya persemve yine gep dedi ama yine vajinadan goreblrm dedi sizce normal mi ya sanafa bebegede bir zarari yok dedi ama ben yinede korkuyorum 8mm kese kac haftalik oluyor
Tam bilmiyorum ama bes falandir sanirim 4+3 ken benim kesem 3mmdi ona gore yorum yaptim ama yaniltmis olmayim;)

Sütunuxü sürekli sağmaya çalışın .sağa makinesi aldiniz mi bnce süt un cogalası icin bol bol su için en çok su içmenin faydası var .

Diş etlerinde sıkıntı yaşayan varmı aranızda kızlar? Ben sert şeyler yiyemiyorum şişti hep üst arka diş etlerim özellikle :(

Bugün yolda yürürken eli yüzü düzgün kadının biri 'yolda kaldım yavrum yol parası verebilir misin, çok utanıyorum' dedi. Yarın doktor kontrolüm var, yardım isteyene yardım etmezsem kötü haber alırım diye düşündüm verdim 20 lirayı. Sonradan düşününce kafam bastı, klasik bir numara bu daha önce eşimden de böyle para almışlardı dilenci dolandırıcılar. Gebelik şikayetlerime kerizliği de ekledim artık :KK70:

Diş etlerinde sıkıntı yaşayan varmı aranızda kızlar? Ben sert şeyler yiyemiyorum şişti hep üst arka diş etlerim özellikle :KK43:
Gecmis olsun canim bende cok korkuyorum dis problemlerinden.. normalde bazen usenirdim dis ipi yapmaya simdi hic aksatmiyorum.. belki sanada iyi gelir hem masaj gibi oluyo dis etlerine...

Kesesini henuz goremeyen pit pitlari henuz duyamayan tum arkadaslarim insallah en kisa zamanda duyarsiniz
Yarin projesi olan arkadasim insallah hersey gonlunce olur ve bitirirsin
Kanamasi olan hasta olan arkadaslara gecmis olsun bi an once iyilesirsiniz insallah
Gebelikte hastalik gercekten cok zormus dun sabaha kaadar gram uyumadan cigerlerim dokule dokule araliksiz oksurdum oksuruk gecsin diye ndler yapmadim ki
*keciboynuzu ozu ictim
*sicak sut bal karabiber karisimi
*sicak su limon bal karabiber karisimi ictim
*bal zencefil karistirip yedim
*bal karabiber karistirip yedim tum bunlarin hepsini sabaha kadar yaptim sonuc uykusuz bir sekilde ise gittim ve yogun tempo calistim simdi de elma ve keciboynuzu kaynattim onu iciyorum offff oksuruk allah belani versin diyorum :hasta::hasta:

Bugün yolda yürürken eli yüzü düzgün kadının biri 'yolda kaldım yavrum yol parası verebilir misin, çok utanıyorum' dedi. Yarın doktor kontrolüm var, yardım isteyene yardım etmezsem kötü haber alırım diye düşündüm verdim 20 lirayı. Sonradan düşününce kafam bastı, klasik bir numara bu daha önce eşimden de böyle para almışlardı dilenci dolandırıcılar. Gebelik şikayetlerime kerizliği de ekledim artık :KK70:
Hic oyle dusunme bende hic dayanamam aslinda vermemek lazim ama uzuluyorum.. basinin gozunun sadakasi olsun ;)

Kesesini henuz goremeyen pit pitlari henuz duyamayan tum arkadaslarim insallah en kisa zamanda duyarsiniz
Yarin projesi olan arkadasim insallah hersey gonlunce olur ve bitirirsin
Kanamasi olan hasta olan arkadaslara gecmis olsun bi an once iyilesirsiniz insallah
Gebelikte hastalik gercekten cok zormus dun sabaha kaadar gram uyumadan cigerlerim dokule dokule araliksiz oksurdum oksuruk gecsin diye ndler yapmadim ki
*keciboynuzu ozu ictim
*sicak sut bal karabiber karisimi
*sicak su limon bal karabiber karisimi ictim
*bal zencefil karistirip yedim
*bal karabiber karistirip yedim tum bunlarin hepsini sabaha kadar yaptim sonuc uykusuz bir sekilde ise gittim ve yogun tempo calistim simdi de elma ve keciboynuzu kaynattim onu iciyorum offff oksuruk allah belani versin diyorum :hasta::hasta:
Gecmis olsun canim hemececik iyiles insallah

Bugün iki tane bulantı hapı almama rağmen akşam eve girer girmez yine kokudan fenalaştım Kızlar mahvediyor beni koku ve bulantı Benim gibi olanınız var mu

merhaba canım hoşgeldin benimde son adet tarihim 23 kasımdı aynı ayda hamile kalmışız. Bu cumartesi randevum var ve acayip heycanlıyım kese görüncekmi çok merak ediyorum. Sen doktora gittin mi?
Benimde sin adet tarihim 23 Kasım. Ve cumartesi gidecem doktora keseyi görmek için. Çok heyecanlıyım inşallah ikimizde görürüz keseyi. Haberleşelim mutlaka

Back
X