• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bileyim aç kalınca içim el vermedi bende sadece geceleri vermeye karar verdim aç kaldığı bekli mamayı verdiğimden dolayı Mısır bilmiyorum ama bugün mışıl mışıl uyudu siZde haklısınız mamayı vermek istemiyorum ama çok aç olduğu belliydi
Mama tokluk hissi verdigi icin uyutur ama her mama verdiginizde sutunuzu daha az emecegi icin kısır bir donguye girersiniz tercih sizin ama madrm yeni basladiniz hemen cikartin mamayi hayatinizdan

Tşk ederim tatlım evet bliyorum ama öyle bir yerdeyimki kandan bhcg dahi bakılmıyor burda ilde baktırmıştım dar bir zamanda şimdiye kadar bir terslik olmaması içimi rahatlatıyor ha birde dr çok gençti ve dahiliyeciydi diyerek kendimi rahatlatıyorum
Yaşla alakasi yok canim benim 300 bile olsa begenmezler tecrubeyle sabit birde erken donemde hamilelik öğrenilince her türlü olasik icin bu tarz konusmalara giriyorlar senin karnindakini ve onu onemsedigini düşünmüyorlar. Değerin gayet guzel sen icini ferah tut.

Yaşla alakasi yok canim benim 300 bile olsa begenmezler tecrubeyle sabit birde erken donemde hamilelik öğrenilince her türlü olasik icin bu tarz konusmalara giriyorlar senin karnindakini ve onu onemsedigini düşünmüyorlar. Değerin gayet guzel sen icini ferah tut.
Çooook tşk ederim haftaya gidicem bebeğimi görmeye ve kalp atışlarını duymaya 2. Gebeliğim ama sanki bunda daha bilinçli ve hisliyim :KK200:

Merhaba, keseyi ne zaman gördünüz acaba kaç+kaç haftalık hamileydiniz. Vajinal ultrason istemiyorum bu konu fobi oldu bende korkuyorum.

Merhaba, keseyi ne zaman gördünüz acaba kaç+kaç haftalık hamileydiniz. Vajinal ultrason istemiyorum bu konu fobi oldu bende korkuyorum.
4+4 de keseyi gördüm 6+0 kalp atışı vardi ama bunyeden bunyeye değişebiliyor.alttan muayenesi yapmazlar bence korkma sakin ol asıl kendini kasarsan kötü olursun:KK200:

Bugün iki tane bulantı hapı almama rağmen akşam eve girer girmez yine kokudan fenalaştım Kızlar mahvediyor beni koku ve bulantı Benim gibi olanınız var mu

canım ne hapı kullanıyosun
özelden bana da yazar mısın
ben de senın gibiyim
Allah yardımcımız olsun gun gectıkce artıyı gıbı
acaip kafayı taktım buna
:(:(:(

Ilk hamilelligim cok rahattı kizlar benim belki bi kere kurmuşum dur. Ama şimdi mahvolmus durumdayim yediğim en fazla 1 saat midemde kalıyor esim bile şaşırdı halime. Birde coraspin ve magnezyum kullanan var mi benim gibi midemi aşırı rahatsız ediyor ilaçları midemde tutmak için üstün caba sarfediyorum:KK53:

benım doktorun olcumlerıne göre 5+3 ken karından gözuktu canım kese
2 hafta sonra tekrar gel dedı
ama ilk hamılelıgımde kanamam da olmasına ragmen 7. 8. haftaya kadr yanls hatrlamıyosam vajınal muayene oldum

her bırı farklı

Ilk hamilelligim cok rahattı kizlar benim belki bi kere kurmuşum dur. Ama şimdi mahvolmus durumdayim yediğim en fazla 1 saat midemde kalıyor esim bile şaşırdı halime. Birde coraspin ve magnezyum kullanan var mi benim gibi midemi aşırı rahatsız ediyor ilaçları midemde tutmak için üstün caba sarfediyorum:KK53:

her hamılelık farklı
benım de ılkı heo öğürmeyle gectı
her bırı farklı belkı bu sefer bulantı vs olmaz dedım ama yok:(:(:(:(:(

ben de hala devam
cok sukur bugunumuze tabi
saglık sıhhat olsun yeterkı
bı de sabır:)

Sağolasın canım üzüm tanesi kadar olmuşuz bugün,üzümüm benim ya :anne:
Tam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)

Eklentiler

• IMG_20171228_102428.webp
    IMG_20171228_102428.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 284
benım doktorun olcumlerıne göre 5+3 ken karından gözuktu canım kese
2 hafta sonra tekrar gel dedı
ama ilk hamılelıgımde kanamam da olmasına ragmen 7. 8. haftaya kadr yanls hatrlamıyosam vajınal muayene oldum

her bırı farklı
Vajinal muayenenin bilinenin aksine hicbir zarari yok bende kizimda kanamama ragmen vajinal muayene oldum bircok kez. Ne cinsel iliskide nede vajinal muayene de cihazin keseye degme ihtimali yok.

141849C3-ADA8-48C4-ADE8-D748ECA646AD.webp
141849C3-ADA8-48C4-ADE8-D748ECA646AD.webp Buda bizim kesemiz 5+0 iken inşallah haftaya kalp atışı için gideceğiz 7+6 olur sanırım , heyacanlı korkulu bir süreç.şuana kadar hiçbir belirtimiz başlamadı , dualarınız bizim içinde olsun canlar

Ayyy ne güzel bir görüntü buuuu maşallah. Gözlerim dolduuu
Böyle ne görüntüleriniz olacak sizinde ben hala ara ara bakip bakip duruyorum. Size bir tavsiyem her muayenede video cekimi yapin muhakkak biz her muayene sonrasi bir sonraki gorusmeye kadar izleyip izleyip öpüp kokluyorduk :)

Back
X