- 16 Ekim 2016
- 446
- 269
- 103
- 42
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.741
Maşallah, ne kadar güzel çıkmış.Tam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah, ne kadar güzel çıkmış.Tam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Cihaz cok onemliymis usgde ben kizimda bunu ogrendim sizinde boyle guzel fotolariniz olsun insallah :)Maşallah, ne kadar güzel çıkmış.
Aynı biz aynı bizBöyle ne görüntüleriniz olacak sizinde ben hala ara ara bakip bakip duruyorum. Size bir tavsiyem her muayenede video cekimi yapin muhakkak biz her muayene sonrasi bir sonraki gorusmeye kadar izleyip izleyip öpüp kokluyorduk :)
Canım önce sol üst arka taraf oldu, sonra bi anda sağ üst arka tarafta da oldu. Üst üste çok sık fırçaladım şimdi daha iyi, günde 4-5 kere fırçala ihtiyaç duydukça yoksa yayılıyo sankiBugün farkettim bende canım üst arka diş etim şişmiş sadece bir yeri inşallah çoğalmaz.
Bebişler şu an depolarımızdan beslendiği için olsa gerek bağışıklık zayıfladı tabi normal.
Canım 2 gün önce gördüm 5+1 de yani, doktorum hep karından bakcam dedi, oyüzden 5. Haftadan sonra çağırdı, kalp atışı için de 2 hafta sonra çağırdı. Sende 5. Haftaya girince gidebilirsin karından görmek istiyorsan.Merhaba, keseyi ne zaman gördünüz acaba kaç+kaç haftalık hamileydiniz. Vajinal ultrason istemiyorum bu konu fobi oldu bende korkuyorum.
Ay o heyecani hic kaybetmeyin insallah cok guzel heyecan ve telaslar biz simdi tecrübeliyiz diyorum ama her bebegin heyecani farkliymis :)Aynı biz aynı bizEşim ekranda görüntü belirdigi anda kaydetmeye başlıyor. Bakalım cumartesi nasıl bir görüntü ile karşılayacak bizi.
9+1 bugün canımBugun tam kacsin?
Bu hangi cihaz çok net özelde mi çektiniz herşeyi o kadar belli ki resmen arkadan ışık tutulmuş gibiBöyle ne görüntüleriniz olacak sizinde ben hala ara ara bakip bakip duruyorum. Size bir tavsiyem her muayenede video cekimi yapin muhakkak biz her muayene sonrasi bir sonraki gorusmeye kadar izleyip izleyip öpüp kokluyorduk :)
Merhaba canım az once bir usg resmi attim hani ense yapmis yatan hinzir ben ona hamileyken tam 20 hafta kanamam var diye pedle gezdim kahvede neymis kirmizi hemde ama suan 1 yasinda ve yanımda oyun oynuyor korkma kanama her hamilelikte olabiliyor hatta bende hala var bu hamileligimde böyle gececek demekki diyorum tevekkul icindeyim yiyecek ekmegi varsa oda gelecek dunyaya ablasi gibi:)Günaydınlar herkese,
Benim pek iyi haberlerim yok ama nedense garip bi tevekkül içindeyim hayırlısı neyse o olsun diyorum. Turuncumsu gelen akıntılarım salı akşamı kahverengiye döndü dün gece de kahverengi kirli pembe gibi bi renk almaya başladı sadece silince geldi hiç ağrım sızım yok hatta çok ilginç yatıp uzandığım zaman ağrı hissediyorum sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında kalkıp oturunca ağrım olmuyo. Bugün öğlen randevu aldım inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum.
Ay benim üzümümde mi bu kadar baya ense yapıyor gerçektenTam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Ozel canim devlet hastanesinde ben kızımı 8. Ayda bile goremedim. Doktor bak bagdas kurmus oturuyor demisti ekrana baktim ekran bostu :)))Bu hangi cihaz çok net özelde mi çektiniz herşeyi o kadar belli ki resmen arkadan ışık tutulmuş gibi
Gunaydın cnm tevekkulu elden bırakma muhtemel progestan verecektır dr unda. Sen yınede bolbol dınlen sakın ıs yapma. Insallah guzel haberlerını alırız.Günaydınlar herkese,
Benim pek iyi haberlerim yok ama nedense garip bi tevekkül içindeyim hayırlısı neyse o olsun diyorum. Turuncumsu gelen akıntılarım salı akşamı kahverengiye döndü dün gece de kahverengi kirli pembe gibi bi renk almaya başladı sadece silince geldi hiç ağrım sızım yok hatta çok ilginç yatıp uzandığım zaman ağrı hissediyorum sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında kalkıp oturunca ağrım olmuyo. Bugün öğlen randevu aldım inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum.
Canım kendini yorma hiç bir iş yapma yat dinlen benimde oluyor arada yerleşme lekelenmesidir birde kafana hiç bir şeyi takma moralini hep yüksek tutGünaydınlar herkese,
Evet annesi üzüm diyoruz ama Rabbimin mucizesi bildigin insan minyaturu suanda ince ince isciligi var :)Ay benim üzümümde mi bu kadar baya ense yapıyor gerçekten![]()
Ayy bizde mi özele gitsek şu resmi gormek için giderim valla resmen yan gelip yatmis keyfe bakOzel canim devlet hastanesinde ben kızımı 8. Ayda bile goremedim. Doktor bak bagdas kurmus oturuyor demisti ekrana baktim ekran bostu :)))
Canım bence hiç moralini bozma geç döllenmedir sen içini ferah tut
Evet kocaman bir hap aldim kizimda ama iki tane icebildim cunku yutmasi bile zor zaten bulanti var hemen kusuyordum kullanamdim yani bide pahaliydi hiç unutmam :))) ama bitkisel bir urun gonul rahatligi ile kullanabilirsin umarim sen icebilirsinmSelam kızlar günaydın,şimdi hastaneden geldim tahlil sonuçlarım şükür iyi çıktı,ama bebişi göstermedi doktor vaktim yok dedi gıcık oldumbirde mide bulantılarım için folik asiti değiştirelim dedi,premesis plus diye bir takviye verdi..hiç kullanan oldu mu aranızda
İmkan varsa ilerleyen haftalarda git derim bir kez bile olsa guzel bir resim yakalarsiniz :)Ayy bizde mi özele gitsek şu resmi gormek için giderim valla resmen yan gelip yatmis keyfe bak![]()