• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, keseyi ne zaman gördünüz acaba kaç+kaç haftalık hamileydiniz. Vajinal ultrason istemiyorum bu konu fobi oldu bende korkuyorum.
Geç döllenme olmasına rağmen 4+5 de keseyi gördük,yine hiç ummamama rağmen 5+5 de kalp atışı duyuldu.Hepside kasıktan oldu doktorum vajinal muayneye bu zamanlarda çok gerekli olmadıkça uygun bulmuyor.

Canim cok sukur 190 atiyor dedii drum saglikli bi bebegin var ama canimi skan lekelenmem
2 gundur kesilmedi camur gibi igne verdi yaptim bakalim faydasi olacakmi
Kirli kan korkma sürekli yaziyorum kizimda hep vardi 20 hafta ve simdide 3 haftadir var kanamayla ogrendim olabiliyor burada da cok fazla arkadaşta lekelenme var icini ferah tut.

Günaydınlar herkese,
Benim pek iyi haberlerim yok ama nedense garip bi tevekkül içindeyim hayırlısı neyse o olsun diyorum. Turuncumsu gelen akıntılarım salı akşamı kahverengiye döndü dün gece de kahverengi kirli pembe gibi bi renk almaya başladı sadece silince geldi hiç ağrım sızım yok hatta çok ilginç yatıp uzandığım zaman ağrı hissediyorum sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında kalkıp oturunca ağrım olmuyo. Bugün öğlen randevu aldım inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum.
Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut herşey yolundadır emin ol.

Merhaba. Kanaması olan arkadaşlar, dr danışın ve dinlenin mutlaka. Ve de iyi düşünün. Sağlıkla alacaksınız inşallah bebeklerinizi.
Bende korkunç bir şişkinlik var, oturamıyorum. Pantolon sıkıyor, etek giyeyim dedim o da aynı. Sizde de var mı böyle birşey ? Sürekli kusacakmışım gibi, ağzımın tadı Yok. Tez geçsin bu dönem inşallah.

Merhaba. Kanaması olan arkadaşlar, dr danışın ve dinlenin mutlaka. Ve de iyi düşünün. Sağlıkla alacaksınız inşallah bebeklerinizi.
Bende korkunç bir şişkinlik var, oturamıyorum. Pantolon sıkıyor, etek giyeyim dedim o da aynı. Sizde de var mı böyle birşey ? Sürekli kusacakmışım gibi, ağzımın tadı Yok. Tez geçsin bu dönem inşallah.
3 gündür mide gazıyla uğraşıyorum bende.Karnım,midem hep şiş.Özellikle sabah kalktığımda midem hemen gaz doluyor acele kahvaltı etmem gerekiyor ve hemen hemen çoğu şey dokunuyor.Dün akşamı sadece yoğurt çorbası ve salata ile geçiştirdim.Kilo veriyorum,zor zamanlar başladı..
Hayırlısı ile şu 2. Trimestere bi geçebilsek :/

merhaba.. ben de dün ilk defa doktora gittim 4+6 iken keseyi gördük şükür haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi. iki hafta sonra tekrar gidicem folik asit dışında bir şey kullanma dedi. bakalım hayırlısı inşallah. ve ayrıca benimde aşırı şişkinliğim var patlıcam sanki :)

merhaba.. ben de dün ilk defa doktora gittim 4+6 iken keseyi gördük şükür haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi. iki hafta sonra tekrar gidicem folik asit dışında bir şey kullanma dedi. bakalım hayırlısı inşallah. ve ayrıca benimde aşırı şişkinliğim var patlıcam sanki :)
Adet olamadigimizdan bu siskinlik yapacak bisey yok :)

Kızlar burda 7+1 iz kalp atışımız 150. Varmı tahmini olan. Önumuzdekı hafta yıne gıdecegız.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 255
3 gündür mide gazıyla uğraşıyorum bende.Karnım,midem hep şiş.Özellikle sabah kalktığımda midem hemen gaz doluyor acele kahvaltı etmem gerekiyor ve hemen hemen çoğu şey dokunuyor.Dün akşamı sadece yoğurt çorbası ve salata ile geçiştirdim.Kilo veriyorum,zor zamanlar başladı..
Hayırlısı ile şu 2. Trimestere bi geçebilsek :/
Ben kilo almıyorum da vermiyorum da. Yemek yemiyorum ama kraker tarzı çok yiyorum. Sanki midem açlıktan bulanıyor gibi, öyle bi his. Bu ikinci hamileliğim, ilkinde ilk üç aydan sonrası çok rahat ve güzeldi.

Adet olamadigimizdan bu siskinlik yapacak bisey yok :)
Sadece ondan mı yani ? Bana midemle ilgili gibi geliyor.

Kızlar bende hiç güzel beslenemiyorum yiyemiyorum birşey sabahları zorla bir haşlama yumurta yiyyorum en çok yendiğim şey kavonoz kavonoz turşu:)
Bazen banada aşırı turşu istegi geliyor ama dr um aşırı tuzlu tüketme simdiden ayaklarında vücudunda şişkinlik yapar dedi bende aza indirdim zaten cok yiyince tuzdan migdem bulanmaya başlıyor :kusmuk:

Bazen banada aşırı turşu istegi geliyor ama dr um aşırı tuzlu tüketme simdiden ayaklarında vücudunda şişkinlik yapar dedi bende aza indirdim zaten cok yiyince tuzdan migdem bulanmaya başlıyor :kusmuk:
Kızlar bende hiç güzel beslenemiyorum yiyemiyorum birşey sabahları zorla bir haşlama yumurta yiyyorum en çok yendiğim şey kavonoz kavonoz turşu:)
Hiç turşu falan canım çekmemişti yazınızı okudum ağzım sulandı ya :D şuanda canım çok pis turşu çekiyor ve evde de yok napcam ben :D

İlk uc ay bebekler depolardan beslenecek yani suan yediğin sey yarina yatirim eger bulantin varda kendini zorlama tpparlayinca yersin korkma sen tum gun ac bile dursan o gelisimini cok guzel saglar.

Back
X