• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kilo almıyorum da vermiyorum da. Yemek yemiyorum ama kraker tarzı çok yiyorum. Sanki midem açlıktan bulanıyor gibi, öyle bi his. Bu ikinci hamileliğim, ilkinde ilk üç aydan sonrası çok rahat ve güzeldi.

Sadece ondan mı yani ? Bana midemle ilgili gibi geliyor.
İlave olarak en fazlada gaz olabilir hicbir sıkıntı yok hepimiz ayni durumdayiz. Benimde epey şiş :)

İlave olarak en fazlada gaz olabilir hicbir sıkıntı yok hepimiz ayni durumdayiz. Benimde epey şiş :)

Nefes alamıyorum resmen. Evde iyide işte fena. İlkinde nasıldı hatırlamıyorum ama yoktu sanırım.

İlk bebeğimin ilk ultrason fotosunu bulayım da tahmin yönteminiz doğru mu bi bakalım. İlkinde gönlümden geçen bişey yoktu ama şimdi var. Heyecanla bekliyorum ben de.

Nefes alamıyorum resmen. Evde iyide işte fena. İlkinde nasıldı hatırlamıyorum ama yoktu sanırım.

İlk bebeğimin ilk ultrason fotosunu bulayım da tahmin yönteminiz doğru mu bi bakalım. İlkinde gönlümden geçen bişey yoktu ama şimdi var. Heyecanla bekliyorum ben de.
Ben buldumda emin olamıyorum genelde vajinal muayene oldugumdan emin olamiyorum :) bir kızım var kizlari cok severim zaten kiz istiyordum ama simdi kiz olunca insan erkek ariyor ama ne gelirse hayirlisi tabiki.

Benim de canım aslında birşeyler çekiyor ama Türkiye’de değilim oradaki yiyeceklerden çekiyor burda yok :( Gece rüyamda yiyiyorum genelde :)

Merhaba. Kanaması olan arkadaşlar, dr danışın ve dinlenin mutlaka. Ve de iyi düşünün. Sağlıkla alacaksınız inşallah bebeklerinizi.
Bende korkunç bir şişkinlik var, oturamıyorum. Pantolon sıkıyor, etek giyeyim dedim o da aynı. Sizde de var mı böyle birşey ? Sürekli kusacakmışım gibi, ağzımın tadı Yok. Tez geçsin bu dönem inşallah.

benı anlatmışsın:(:(:(:(:(:(:

Kızlar şimdi geldim doktordan. Keseyi gördük çok şükür geç döllenme olmuş dedi doktor 1hafta falan geriden geliyormuş kese boyutu 6mm dedi iki hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Lekenlemeleri sordum normal dedi kese etrafında kanama falan yokmuş kesenin konumu çok güzel dedi rahim ağzından bayaa uzaktaymış yine de tedbir amaçlı progestan fitil verdi. İçim inanılmaz rahatladı herşey yolunda gidecek inşallah dualarınız için çok teşekkürler...

Geç döllenme olmasına rağmen 4+5 de keseyi gördük,yine hiç ummamama rağmen 5+5 de kalp atışı duyuldu.Hepside kasıktan oldu doktorum vajinal muayneye bu zamanlarda çok gerekli olmadıkça uygun bulmuyor.
Oy maşallah canım ya yapmak istersede doktor istemiyorum diyecem her seferinde gün boyu kasık ağrım oldu. Sinirlerimi bozuyor

bende dün yaşadım lekelenme aslında ılk bebegimdede öyle olmustu sonra düzeldi bugünde gittim haftaya cumaya cagırdı benı kese gözüktü düzenli düzensiz dedi kendıı rahatlanmaya çalısıyorum bakalım:110:
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yardimcin olsun ben gecen sene bir düşük yaşadım ondan korkularim

Kızlar şimdi geldim doktordan. Keseyi gördük çok şükür geç döllenme olmuş dedi doktor 1hafta falan geriden geliyormuş kese boyutu 6mm dedi iki hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Lekenlemeleri sordum normal dedi kese etrafında kanama falan yokmuş kesenin konumu çok güzel dedi rahim ağzından bayaa uzaktaymış yine de tedbir amaçlı progestan fitil verdi. İçim inanılmaz rahatladı herşey yolunda gidecek inşallah dualarınız için çok teşekkürler...
Gözün aydın canım

Bazen banada aşırı turşu istegi geliyor ama dr um aşırı tuzlu tüketme simdiden ayaklarında vücudunda şişkinlik yapar dedi bende aza indirdim zaten cok yiyince tuzdan migdem bulanmaya başlıyor :kusmuk:
Benimde tatlıdan bulanıyo tuzlu tuzlu turşular yüreğimi bastırıyo turşu suyu bile içiyorum :KK50:

Oy maşallah canım ya yapmak istersede doktor istemiyorum diyecem her seferinde gün boyu kasık ağrım oldu. Sinirlerimi bozuyor
Çok bilgi kirliliği olan bir konu bu maalesef.Bazı doktorlar ilk aylarda vajinal muayneden mümkün oldukça sakınıyor,bazı doktorlarda her seferinde vajinal usg yapıyor.Ben doktoruma güveniyorum çok iyi bir prof. yapmıyorsa bir bildiği vardır.
Eğer kasıktan kese ya da kalp atışı görünmezse vajinadan bakmak isteyecektir ,doktorun seni riske atmaz elbette.İçin rahat olsun canım

Back
X