• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar karından ultrasonda net gözüken ultrasonu olanlar için soruyorum özellikle idrara çok sıkışık mı gittiniz yoksa sıkışmadan da bu net görüntüleri verdi mi?

Kusura bakmayin kizlar yazamadim size cok yogun bir gun eve geldik acliktan bitmistik yemek hazirladim yedik esim ise döndü bende cocukla uğraşırken saatler akti gtti bebisi goremedik keseyi gorduk gec dollenme olduğu icin 6+4 olmasi gerekiyordu 5+6 dedi doktorum bebek yok daha dedi ama bi beyazlik var gibi kesenin icinde aklima takildi 10 gun sonra tekrar gitcem bakacak
Takılma canım görürsün bebisi bir sonraki sefere tebrik ederim sunum da güzel geçmiş :KK200:

Kızlar bişi sorcam. Bende tüp bebekle gebe kaldım da dün kesemizi görmeye gitmiştik ama yumurtalarda folikül kist deniyo sanırım ondan gördük sağda solda bayağı büyük. Doktor 3. Aya kaybolcanı söyledi varmı başına böyle bişey gelen ?

Sen varya bizim bütün tezleri çürütüyorsun ha :) bizde bir terslik var galiba :kahve:
Kesinlikle belirtilwre tskilmayin. Her bunye bir degil ve bilimselligi sifir bunun. Vucudunun neye ihtiyaci varsa ne iyi gelirse can cekmesi odur. Bir arkadasin oglu vardi. Ayni birebir ayni belirtilerle kizi dogdu bir aylik suan. O yuzden aaa tuzlu erkrk tatli kiz yada tersi gibi dusunmeyin kesinlikle.

Benim de oğlum var, kız çocuk hayali kuruyorum. Allah sağlıklı evlat versin öncelikle ama hayal kurmak da serbest yani. ☺️

Burdan gönderecek kimse Yok mu ?

Çabucak geçer inşallah.

Senin bahsettiğin kadar değil ama özellikle geceleri yanıyorum. Üstümü açınca da üşüyorum.

Ben de tuzlu ve ekşiliye düşkün oldum. Dondurma mide bulantısına da iyi gelir sanki.

Benim de öyle oldu, haftaya yine çağırdı.
Insallah hayirlisiyla gorururz vanim bebisleri :)

Kızlar bişi sorcam. Bende tüp bebekle gebe kaldım da dün kesemizi görmeye gitmiştik ama yumurtalarda folikül kist deniyo sanırım ondan gördük sağda solda bayağı büyük. Doktor 3. Aya kaybolcanı söyledi varmı başına böyle bişey gelen ?
Benim sag tarafta var ama minik minikti dr adet olmadigim icin olustugunu, zamsnls gececegini soyledi.

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Bende tüp bebekle hamile kaldım ve benim öncesinde sağ yumurtalıkda çikolata kistim vardı çok şükür bu kistle hamile kalabildim. Bende olan kist inatçı bi kist öyle eriyip gitmeyecek. Ama seninki madem basit kist korkma doktoruna güven takibini yapar bir çok kist hamilelikte eriyormus.

Takılma canım görürsün bebisi bir sonraki sefere tebrik ederim sunum da güzel geçmiş :KK200:
Cok tesekkur ederim canim benim insallah gorurum ya daha once kötü tecrubesi olunca insanin eli hep yureginde oluyormus :( ay valla dualarla cok sukur su gibi gecti annemde sabahtan oturmus garibim fetih yasin falan okumus yasin niyetlenmis gecerse okutcam diye:) bende neler sadaka ettim :) :) yapcam insallah hayirlisyla hepsini:)

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Bende tüp bebekle hamile kaldım ve benim öncesinde sağ yumurtalıkda çikolata kistim vardı çok şükür bu kistle hamile kalabildim. Bende olan kist inatçı bi kist öyle eriyip gitmeyecek. Ama seninki madem basit kist korkma doktoruna güven takibini yapar bir çok kist hamilelikte eriyormus.

Sağol canım seninde hayırlı olsun :) bunlar yumurtalar uyarıldığı zaman kullanılan ilaçlardan oluşuyomuş sanırım gider dedi evet. Benim gibi olan varmı merak ettim onuda

Benim vardi bir tane kizima hamile kaldigimda ama kaybolmadi banada bir zarari olmadi dogumda alindi yani sezeryan sırasında dr onuda halletti

Hanımlar vücudunuz yanıyor mu ? Şu mevsimde Nasıl yanıyorum ben ya, ateş ölçer le ölçüyorum 38 i aşmadı hiç ama yattığım yer den alev çıkıyor sanki , karnım sırtıö başım yanıyor resmen ?
Bende aşırı vücut sicakligimin arttığını hissediyodum ama yavaş yavaş normale dönüyorum

Back
X