• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da annesiinin minnoskosunun kesesi :) minnoskoyu gormedik diye kesede mi atmayalim dimi :)

Eklentiler

• _20171228_175140.webp
    _20171228_175140.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 82
kızlar karından ultrasonda net gözüken ultrasonu olanlar için soruyorum özellikle idrara çok sıkışık mı gittiniz yoksa sıkışmadan da bu net görüntüleri verdi mi?
Sıkışıklıktan ziyade doktorum her zaman tok gel diyor daha net gorunuyormus. Kizimdada bunu soylemisti bugunde tekrarladi bir sonraki randevuya gun verirken.

Eklentiler

• IMG_20171228_175701.webp
    IMG_20171228_175701.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 101
Bu da annesiinin minnoskosunun kesesi :) minnoskoyu gormedik diye kesede mi atmayalim dimi :)
10 gün sonra inşallah görürsün canım içini ferah tut diyecegimde gönül ferman dinlemiyor sana dediğimi keske bende yapabilsem hepimizin hakkında hayırlısı olsun bebeklerimiz sıkıca bize tutunsun

Merhaba kızlar bugün bizim ikinci kontrolümüz vardı lekelenmeydi kanamaydı derken 8. Haftaya geldik bu da ultrason fotomuz tahminci anne bekliyorum yorumunu :anneadayı:
Eki Görüntüle 2085753
gözün aydın allah tamamina erdirsin seninle bebegin doğum tarihlerimiz ayniymis düşük yaptım boyle fotoyu görünce duygulandım :KK61:

10 gün sonra inşallah görürsün canım içini ferah tut diyecegimde gönül ferman dinlemiyor sana dediğimi keske bende yapabilsem hepimizin hakkında hayırlısı olsun bebeklerimiz sıkıca bize tutunsun
Aynen oyle valla canim dilimizin dedigini kalbimizede dinletebilsek keske :( ama inaniyorum insallah gorcez canim bizde senin ne zaman randevun

Sen erken doktora mı gittin canım noldu ?ben kaçırdım galiba diş acısından takip edemedim

Cok tesekkur ederim canim benim insallah gorurum ya daha once kötü tecrubesi olunca insanin eli hep yureginde oluyormus :KK43: ay valla dualarla cok sukur su gibi gecti annemde sabahtan oturmus garibim fetih yasin falan okumus yasin niyetlenmis gecerse okutcam diye:) bende neler sadaka ettim :) :) yapcam insallah hayirlisyla hepsini:)
Allah kabul etsin canım

Back
X