- 19 Şubat 2014
- 577
- 547
- 103
- 40
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bebeğin saglikla huzurla annesinin ķucagini doldurur. Aramızda ki bazi özel insanlarin imtihanlari zor oluyor eminimki mükafatida bi o kadar fazla. Bizlerse şimariklik edip cinsiyeti şu olsun diye dua ediyoruz. Allah affetsin. Rabbim zor imtihanlardan muhafaza etsin...Ya içimi yaktın arkadaşım kötü oldum bak şimdiAllah sabır versin sana öyle iyi anlıyorum ki seni bak bana Rabbim 1 sene sonra nasip etti ben doğal yolla hamile kalmıştım herşey yolunda çok güzeldi ilk bebeğimizi fakat kontrole gittiğimde 13 haftalık bebeğim 12. Haftada veda etmiş kalbi durmuştu
Öyle kötü oldum ki aylarca kendime gelemedim o bebeği bana ilaç vererek dogurttular sonra elime verdiler gömdük çok ağır çok zordu sonra başıma bi kist derdi çıktı hamile kalamadım normal yolla şimdi Rabbim 1 senelik tedavide bu bebeğimi nasip etti bana inşallah ömür verirde bunu kucağıma alırım sağlıcakla.Hala her kontrolde her ultrasonla muayenede o korku içimde. Demem o ki bi sağlık probleminiz yoksa tez zamanda kalırsın inşallah gönlünü ferah tut Allaha sığın kendine iyi gelecek şeylerle meşgul ol kafanı dağıt Allah yardımcın olsun
![]()
Minicikde olsa bi çıkıntı var gibi solda sağlıkla kucağına alman dileğiyleKızlar bu da benim minik kesem. Doktor bebek görünmüyor henüz dedi ama ben kesenin içinde bişeyler görüyorum sanki yanılıyor muyum :)
MasallahhhhhhhhTam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Evet canım inşallah yavrum bana tutunurda sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah arkadasım beraber günlerimizi sayıcaz yarın ola hayrolaYok yok pes etmek yok beraber doğurcaz dedik öyle olacak inşallah yarın güzel haberlerle gel bak bu kadar hamiş duası seninle ben x3 seninle
Hoşgeldinnnn
S
söyledim tabi söylemez miyim her lekede hastaneye koşuyorum 3 yaşında kızım var onda hiç yaşamadım böyle şeyler.. doktor bebebekte bişey yok olabilir diyor ama ben yine de tedirginim
Benimde varmis iki taraftada bide miyomda var bende ama doktor gayet normal dedi...Kızlar bişi sorcam. Bende tüp bebekle gebe kaldım da dün kesemizi görmeye gitmiştik ama yumurtalarda folikül kist deniyo sanırım ondan gördük sağda solda bayağı büyük. Doktor 3. Aya kaybolcanı söyledi varmı başına böyle bişey gelen ?
Sağol canım çok şükür Rabbim büyük..Ahh canım ya ne zor şeyler yaşamışsın... Cok uzuldum.. Neyse ki şimdi her şey yoluna girmiş...
Amin canım inşallah sen dinlenmeye çalış geçer Allahın izniyleSağol moral oldu yazdıkların Allah kucağımıza almak nasip etsin sağlıcakla inşallah normal yolla nasip etti rabbim bende progestanı ağızdan alıyorum inşallah biter de sağlıcakla kavuşuruz
Canım etka ismi senin mi ?
Sağol canım Allah razı olsun. Dediğin gibi imtihan işte ne zaman ne ile olacağı belli olmuyor çok şey öğrendim ben bu yaşadıklarımla.. Allah herkese yavrusunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Insallah bebeğin saglikla huzurla annesinin ķucagini doldurur. Aramızda ki bazi özel insanlarin imtihanlari zor oluyor eminimki mükafatida bi o kadar fazla. Bizlerse şimariklik edip cinsiyeti şu olsun diye dua ediyoruz. Allah affetsin. Rabbim zor imtihanlardan muhafaza etsin...
Benimde varmis iki taraftada bide miyomda var bende ama doktor gayet normal dedi...
Hayır canım isimlerimin ve soyisimlerimin bas harflerinin kisaltmasi. Anlamı da olduğu için hoşuma gitti o yüzden bu ismi seçtim:) hatta bir ara çocuğum olursa koymayı da düşünüyordum
:)) bende oğlum olursa koymayı düşünüyorum da uzun zamandır... Görünce öyle nickinde sormak istedim :) anlamı çok güzel

Evet ben de isim olarak çok beğeniyorum ama anlaşılması zor gibi geldi eşimle bana insanlar adını duyunca anlamakta zorluk çeker diye kararsız kaldık bakalım, evet anlamı çok güzel ben de çok beğeniyorum. Bebekler sağlıkla gelsin de insaallah isim meselesi çözülür![]()

Çok sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımMinicikde olsa bi çıkıntı var gibi solda sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Amin inşallah ben henüz gidemedim daha doğrusu gitmedim bebişi görmeye 2. Olacak inşallah ama sabırsızlık dizboyuÇok sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım![]()
Arkadaşlar sanki şimdiden kilo alıyorum gibi sizdede var mı bu sorunAmin inşallah ben henüz gidemedim daha doğrusu gitmedim bebişi görmeye 2. Olacak inşallah ama sabırsızlık dizboyu
Gececek falan demedi bende sormadim.. Ben hormon ilaci falan kullanmadim hamile kalmadan once solda oldugunu biliyordum ondan sordum duruyomu diye oylelikle duruyo hatta sagdada var ama yumurtlayan her kadinda olmasi muhtemel dedi.. onceden vardi kasik agrim ama simdi gecti boyle bicakla kesiyorlar gibi aniden bi agri girip cikiyordu ama gectiSanada dedi mi geçecek falan diye. Aslında nette okudumda bu kendiliğinden kaybolan zararsız bi kistmiş.kullanılan hormon ilaçlarından falan oluşuyomuş. Benim çok şiddetli kasık ağrılarım oluyoda canım. Ondan birazda taktım. Sendede oluyomuü
Olmaz mi dun sinema gittik pantolonu birak esofmanim sikti yuh dedim.. esimde diyoki taniyan biri gorse seni hamile oldugunu anlar acayip karnim cikti ama sisliktir inecek diye bekliyorum tartidada bir bucuk kilo falan fark ediyo bide kabizlik ve gaz var patlayacak gibi hissediyorumA
Arkadaşlar sanki şimdiden kilo alıyorum gibi sizdede var mı bu sorun