• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Oy yerim :KK200: bayiliyorum boyle net goruntulere ;)

Kusura bakmayin kizlar yazamadim size cok yogun bir gun eve geldik acliktan bitmistik yemek hazirladim yedik esim ise döndü bende cocukla uğraşırken saatler akti gtti bebisi goremedik keseyi gorduk gec dollenme olduğu icin 6+4 olmasi gerekiyordu 5+6 dedi doktorum bebek yok daha dedi ama bi beyazlik var gibi kesenin icinde aklima takildi 10 gun sonra tekrar gitcem bakacak

Canim sunumun icin tebrikler gozun aydin... On gun sonrada bebisi gorursun oh neguzel :halay:

Amin inşallah ben henüz gidemedim daha doğrusu gitmedim bebişi görmeye 2. Olacak inşallah ama sabırsızlık dizboyu
Benim de ikinci bebeğim 3 yaşında kızım var ama benim kahverengi akıntım olunca bugün gittim doktora herşey yolundaymıi allahtan. Sen gittiğinde keseyi de bebeği de pıt pıtları da görür duyarsın inşallah :dua:

Ya içimi yaktın arkadaşım kötü oldum bak şimdi :110:Allah sabır versin sana öyle iyi anlıyorum ki seni bak bana Rabbim 1 sene sonra nasip etti ben doğal yolla hamile kalmıştım herşey yolunda çok güzeldi ilk bebeğimizi fakat kontrole gittiğimde 13 haftalık bebeğim 12. Haftada veda etmiş kalbi durmuştu :KK42: Öyle kötü oldum ki aylarca kendime gelemedim o bebeği bana ilaç vererek dogurttular sonra elime verdiler gömdük çok ağır çok zordu sonra başıma bi kist derdi çıktı hamile kalamadım normal yolla şimdi Rabbim 1 senelik tedavide bu bebeğimi nasip etti bana inşallah ömür verirde bunu kucağıma alırım sağlıcakla.Hala her kontrolde her ultrasonla muayenede o korku içimde. Demem o ki bi sağlık probleminiz yoksa tez zamanda kalırsın inşallah gönlünü ferah tut Allaha sığın kendine iyi gelecek şeylerle meşgul ol kafanı dağıt Allah yardımcın olsun :dua:
canım ya üzülmene üzüldüm
İki evladım var yinede duygulaniyor insan
Senin yaşadığının aynısını yaşadım ilk hamileligimde 12 haftalık kalbi durdu sancıyla dogurttular çok zor zamanlardı su an çok iyiyim 2 evladım var hayirlarla alırsın inşallah kucağına

Kizlarr gebeligin ilk aylarinda kök zencefil kullanimi hakkinda bilgisi olan var mi? İlk aylar 4_5 gr ı geçmeyecek kadar tuketilmeli diye okudumda.. bademcik enfeksiyonu atlatiyorum da oksuruk baslicak gibi o yuzden kullanicam balla vs.

Kızlar benim gündüzden bu yana çok şiddetli kasık ağrım var sol tarafım otururken nefes alırken bile ağrıyo. Hatta rahimin üst kısmına doğru yayılıyo ağrı. Doktorum şiddetli ağrın olursa hastaneye git demişti sizce napim ya geçmedi bi türlü

Yarım saat önce başlayan arka diş ağrım beni mahvetti birde baktım ki 3 senedir çıkmayan 20lik dişim çıkacak bu zamanı bulmuş ben ne yapcam yaa :KK61::mad:

Kızlar benim gündüzden bu yana çok şiddetli kasık ağrım var sol tarafım otururken nefes alırken bile ağrıyo. Hatta rahimin üst kısmına doğru yayılıyo ağrı. Doktorum şiddetli ağrın olursa hastaneye git demişti sizce napim ya geçmedi bi türlü
Canım doktorunu dinle sürekli geçmeyen siddetli agrin varsa bi doktora git.gaz sıkışması da olabilir.

Oooow çok geçmiş olsun.agrisi çok kötü derler :KK43: insallah çok şiddetlenmeden çok ağrı yapmadan çıkar.
Daha şimdiden çok ağrıyor ucu bile yeni gözüküyor umarım ameliyata çekilmek zorunda kalmaz çünkü öyle bir 20ligim çekildi ve 1 hafta ağzımı bile açamadım sırf siviyla beslendim pipetle dikişlerden dolayı :KK61:

Back
X