- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #6.201
Lcw de hamiş taytları var kızlar 10 tl ve çok rahat, incecik değil güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle canimmÖyle canım allah sağlık versin o farklar daha çok açılıp kapanacak daha
Çok güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim , ben tüp bebek tedavisi oldum Başkent’te , tutmadı ertesi ay kendiliğinden gebe kaldım şükür .... tüp bebek dr uma gidiyorum şu an ama onla devam edemem çünkü o gebe takibi yapmıyor , devlete bi kere gittim Zekai Tahir e, kese de bebek olduğu halde göremedi, bizim cihazdan kaynaklı tedirgin olmayın dedi... açıkcası devlet düşünmüyorum , birbirimiz haberdar edelim , arte cerrahi de Nurten koç var netten yorumları iyiydi belki ona giderim haftayaMerhaba,ben Ankara dayım.şimdiye kadar 19 mayıs özel e gittim ama benim aradığım kriterlere göre bi hastane olmadığı için doğumu orda düşünmüyorum,ama genel kontrolde gidilebilir.29 mayıs devlete gittim hiç memnun kalmadım,Hacettepe ye gittim randevu bulmak çok zor muayene bile olamadım ve 10 haftadan sonrasını almıyorlarmış hocaya bile gitsen.zekai tahir burak a gittim Allah kimseyi oraya düşürmesin..şimdi aklımda gata ve etlik zübeyde hanım da iyi bir hoca bulmak ve gitmek var..buralarda da istediğimi bulamazsam özele gitmeyi düşünüyorum,kusura bakmayın biraz uzun oldusizin gidip önerebileceğiniz bir hastane veya doktor var mı
Daha küçüleceğini sanmıyorum ben, büyüyecek daha daBenimde aynen sizinki gibi şişlikmi bebekden mi çözemedim daha yeni domates kadar oldu ama:)
Allah yardımcın olsun canım çok stres yapma diyecem ama elinde değil biliyorum. İnşallah hiçbir sorun çıkmayacak güzelce dinlen.Bana dua edermisiniz Kızlar ikindin hafif toz pembe lekelenmem vardı şimdi miktarı avuç içi kadar olmuş doktoru aradım hemen Progestan başla yarın gel dedi biraz tedirginim ama rabbime emanet elimden hiç bişey gelmiyor dua edin banada lütfen korkuyorum
Maşallah ya o bebiş şişliği mi :)Uğraştım baya :)Eki Görüntüle 2086351
Canım Allah yardımcınız olsun. Büyük mutluluklardan ilkini yarın yaşarsınız inşallah.. amin amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.ızlaaar yarın büyük gün bebişimin kesesini göreceğiz babasıyla Allah izin verirse dua edin bana Rabbim yeni yılda anne olmak isteyenlerin hayırlısı ile kucaklarını boş bırakmasın
Oğlumda karnım hiç çıkmamıştı bundanda çıkmaz diye sanıyordum ama şimdiden çıktı ana bu kadar çabuk olamaz heralde ama siz daha zayıf biri olduğunuz hiç daha belirkin olmuş yakışmıştı maşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşllahDaha küçüleceğini sanmıyorum ben, büyüyecek daha da
bebeğe zarar öı veriyorum diyorum , kan dolaşım o sindirim için çırpınıyor sanki sadeceAradığınız kişi ben oluyorumKızlar kilolu hamile kalan var mı ? Benim en az 15 kilo fazlam vardı , şimdi iyice saldım sürekli yiyorum , daha gebeliğin başı.... sürekli yiyorum yabebeğe zarar öı veriyorum diyorum , kan dolaşım o sindirim için çırpınıyor sanki sadece
hosgeldinnn..azonce yediklerimi gorsen yuh dersin:))Merhaba arkadaşlar bende allah nasip ederse ağustos annesi olcam. Salı günü dr a gittim kese görünmedi adet tarihimi tam hatırlamıyorum büyük ihtimal 17-20 kasım arası. 27 aylık kızım var 2015 eylül annesiyim @listeria oradan arkasımbenim biri kimyasal ikisi düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu hamile kaldığımda bi sevinç yaşayamıyorum artık aksine korkuyla bekleme safhası başlıyor artık. Bu 5. Gebeliğim olacak kan pıhtılaşması var gebelik süresinde cleaxan iğne kullanıyorum Çarşamba günü kontrolüm var tekrar inşallah görürüm buseler keseyi. De salı günü daha çok yeni demişti. Beta hcg 1139 çıktı. Bu arada felaket iştahım açık üç gündür yemediğim kalmadı ve felaket gaz var
sizde de aynı mı bu durum
okadar diil ama benim de war..daha yeni wermistim zor bela..duzenim bozuldu geri aldim birazini sonra hooop hamile kaldim..bulansam da yiyorum istahim cok acildi doymuyorum resmenKızlar kilolu hamile kalan var mı ? Benim en az 15 kilo fazlam vardı , şimdi iyice saldım sürekli yiyorum , daha gebeliğin başı.... sürekli yiyorum yabebeğe zarar öı veriyorum diyorum , kan dolaşım o sindirim için çırpınıyor sanki sadece
Çok yiyormusun peki şimdilerde ?Aradığınız kişi ben oluyorum15 kilo da neymiş daha fazlası var bende. Hiç açmak istemiyorum bu konuyu ama öyle işte
![]()
Olabildiğince az yemeye çalışıyorum. İştah kısmını soruyorsan o bende hiç kapanmayacak gibiÇok yiyormusun peki şimdilerde ?
Ben varım sütde daha fazla yapıyor kayısı veya tarçınla içmeye çalışSelamlar, bizde 6 haftadayız 2. Çocuğum olcak nasipse, yanlız midemde Aşırı bi siskinlik var, özellikle sut içtikten sonra içmesem olmuyor, sabah ve akşam olmak üzere 2 büyük bardak içiyorum, ama içtikten sonra akşamA kadar şişlik yAsiyorum, sizdede durum ayni mi ?
Varya senin o minik tam bir cadiymis cok iyi yaaTam 9+0 iken gecen attigim usg resmi vardiya onun video cekiminde bir yandan hickirip bir yandan elini burnuna surtup duruyordu :)
Hayırlı olsun canımMerhabalar bende yeni gebelik öğrendim. Kese için gün sayıyorum. 5 eylül muhtemel doğum ama ikinci gebeliğim bu ilki sezeryan olunca büyük ihtimal buda Ağustos sonu dünyaya gelecek inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin
Hoşgeldin cnmMerhabalar bende yeni gebelik öğrendim. Kese için gün sayıyorum. 5 eylül muhtemel doğum ama ikinci gebeliğim bu ilki sezeryan olunca büyük ihtimal buda Ağustos sonu dünyaya gelecek inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin