• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,ben Ankara dayım.şimdiye kadar 19 mayıs özel e gittim ama benim aradığım kriterlere göre bi hastane olmadığı için doğumu orda düşünmüyorum,ama genel kontrolde gidilebilir.29 mayıs devlete gittim hiç memnun kalmadım,Hacettepe ye gittim randevu bulmak çok zor muayene bile olamadım ve 10 haftadan sonrasını almıyorlarmış hocaya bile gitsen.zekai tahir burak a gittim Allah kimseyi oraya düşürmesin..şimdi aklımda gata ve etlik zübeyde hanım da iyi bir hoca bulmak ve gitmek var..buralarda da istediğimi bulamazsam özele gitmeyi düşünüyorum,kusura bakmayın biraz uzun oldu :oops: sizin gidip önerebileceğiniz bir hastane veya doktor var mı
Çok güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim , ben tüp bebek tedavisi oldum Başkent’te , tutmadı ertesi ay kendiliğinden gebe kaldım şükür .... tüp bebek dr uma gidiyorum şu an ama onla devam edemem çünkü o gebe takibi yapmıyor , devlete bi kere gittim Zekai Tahir e, kese de bebek olduğu halde göremedi, bizim cihazdan kaynaklı tedirgin olmayın dedi... açıkcası devlet düşünmüyorum , birbirimiz haberdar edelim , arte cerrahi de Nurten koç var netten yorumları iyiydi belki ona giderim haftaya

Bana dua edermisiniz Kızlar ikindin hafif toz pembe lekelenmem vardı şimdi miktarı avuç içi kadar olmuş doktoru aradım hemen Progestan başla yarın gel dedi biraz tedirginim ama rabbime emanet elimden hiç bişey gelmiyor dua edin banada lütfen korkuyorum
Allah yardımcın olsun canım çok stres yapma diyecem ama elinde değil biliyorum. İnşallah hiçbir sorun çıkmayacak güzelce dinlen.
Maşallah ya o bebiş şişliği mi :)
ızlaaar yarın büyük gün bebişimin kesesini göreceğiz babasıyla Allah izin verirse dua edin bana Rabbim yeni yılda anne olmak isteyenlerin hayırlısı ile kucaklarını boş bırakmasın
Canım Allah yardımcınız olsun. Büyük mutluluklardan ilkini yarın yaşarsınız inşallah.. amin amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Daha küçüleceğini sanmıyorum ben, büyüyecek daha da
Oğlumda karnım hiç çıkmamıştı bundanda çıkmaz diye sanıyordum ama şimdiden çıktı ana bu kadar çabuk olamaz heralde ama siz daha zayıf biri olduğunuz hiç daha belirkin olmuş yakışmıştı maşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşllah

Kızlar kilolu hamile kalan var mı ? Benim en az 15 kilo fazlam vardı , şimdi iyice saldım sürekli yiyorum , daha gebeliğin başı.... sürekli yiyorum ya :dondurma: bebeğe zarar öı veriyorum diyorum , kan dolaşım o sindirim için çırpınıyor sanki sadece

Kızlar kilolu hamile kalan var mı ? Benim en az 15 kilo fazlam vardı , şimdi iyice saldım sürekli yiyorum , daha gebeliğin başı.... sürekli yiyorum ya :dondurma: bebeğe zarar öı veriyorum diyorum , kan dolaşım o sindirim için çırpınıyor sanki sadece
Aradığınız kişi ben oluyorum :110::eek: 15 kilo da neymiş daha fazlası var bende. Hiç açmak istemiyorum bu konuyu ama öyle işte o_O

Merhaba arkadaşlar bende allah nasip ederse ağustos annesi olcam. Salı günü dr a gittim kese görünmedi adet tarihimi tam hatırlamıyorum büyük ihtimal 17-20 kasım arası. 27 aylık kızım var 2015 eylül annesiyim @listeria oradan arkasım :KK19: benim biri kimyasal ikisi düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu hamile kaldığımda bi sevinç yaşayamıyorum artık aksine korkuyla bekleme safhası başlıyor artık. Bu 5. Gebeliğim olacak kan pıhtılaşması var gebelik süresinde cleaxan iğne kullanıyorum Çarşamba günü kontrolüm var tekrar inşallah görürüm buseler keseyi. De salı günü daha çok yeni demişti. Beta hcg 1139 çıktı. Bu arada felaket iştahım açık üç gündür yemediğim kalmadı ve felaket gaz var :KK48: sizde de aynı mı bu durum
hosgeldinnn..azonce yediklerimi gorsen yuh dersin:))
okadar diil ama benim de war..daha yeni wermistim zor bela..duzenim bozuldu geri aldim birazini sonra hooop hamile kaldim..bulansam da yiyorum istahim cok acildi doymuyorum resmen:(

Selamlar, bizde 6 haftadayız 2. Çocuğum olcak nasipse, yanlız midemde Aşırı bi siskinlik var, özellikle sut içtikten sonra içmesem olmuyor, sabah ve akşam olmak üzere 2 büyük bardak içiyorum, ama içtikten sonra akşamA kadar şişlik yAsiyorum, sizdede durum ayni mi ?

Selamlar, bizde 6 haftadayız 2. Çocuğum olcak nasipse, yanlız midemde Aşırı bi siskinlik var, özellikle sut içtikten sonra içmesem olmuyor, sabah ve akşam olmak üzere 2 büyük bardak içiyorum, ama içtikten sonra akşamA kadar şişlik yAsiyorum, sizdede durum ayni mi ?
Ben varım sütde daha fazla yapıyor kayısı veya tarçınla içmeye çalış

Back
X