• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım saol geçmiş olsun yat dinlen korkma bnde de olmuştu öyle leke leke progesteron iğne vurulmaya başladım çok şükür geçti ama kalça ağrım çok fazla belim de ağrıyor
Evet canım oda korkutuyor beni bide bel agrı yoktu bugün çok agrıdı

Yükleyebildim mi bilmiyorum ultrason görüntüsünü ilk kontrolüme bugün gittim. Nihayet gidebildim:) Keseyi gördüm kalp atışlarıda görülüyor dedi doktor ama dinletmedi. Ultrasondan oldum olası bişey anlamam.doktordan geldiğimden beri kağıtla bakışıp duruyorum:anneadayı::KK200:

Eklentiler

• 511F7D84-2A3E-4171-9E56-29318BB492DF.webp
    511F7D84-2A3E-4171-9E56-29318BB492DF.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 151
Yükleyebildim mi bilmiyorum ultrason görüntüsünü ilk kontrolüme bugün gittim. Nihayet gidebildim:) Keseyi gördüm kalp atışlarıda görülüyor dedi doktor ama dinletmedi. Ultrasondan oldum olası bişey anlamam.doktordan geldiğimden beri kağıtla bakışıp duruyorum:anneadayı::KK200:
Gozun aydin arkadasim ramiz e gore ben erkegim diye bagiriyor eger karindan bakildiysa :halay::halay::halay::halay:

Kimseyi eleştirmek ya da tenkit etmek değil niyetim arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın öncelikle belirteyim ama daha kesesi bile yeni oluşan bebeğin cinsiyeti hakkında nasıl fikir yürütebiliyorsunuz?
Yani 13.haftaya gelindiğinde bile doktorların yanılma payı olabiliyor %100 diyebilmek için en net anı bekliyor.Ama sizler sağda ise şu solda ise şu,ya da bilmem ne teorisine göre buna benziyor diyebiliyorsunuz.Yani buna ciddi anlamda inanan sevinen kendini o cinsiyete göre hazırlayıp empoze eden arkadaşlar eminim vardır sorabildiklerine göre.
Tuhaf doğrusu:)

Oğlumda karnım hiç çıkmamıştı bundanda çıkmaz diye sanıyordum ama şimdiden çıktı ana bu kadar çabuk olamaz heralde ama siz daha zayıf biri olduğunuz hiç daha belirkin olmuş yakışmıştı maşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşllah
Amin canım benim.

Kimseyi eleştirmek ya da tenkit etmek değil niyetim arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın öncelikle belirteyim ama daha kesesi bile yeni oluşan bebeğin cinsiyeti hakkında nasıl fikir yürütebiliyorsunuz?
Yani 13.haftaya gelindiğinde bile doktorların yanılma payı olabiliyor %100 diyebilmek için en net anı bekliyor.Ama sizler sağda ise şu solda ise şu,ya da bilmem ne teorisine göre buna benziyor diyebiliyorsunuz.Yani buna ciddi anlamda inanan sevinen kendini o cinsiyete göre hazırlayıp empoze eden arkadaşlar eminim vardır sorabildiklerine göre.
Biz mutluyuz böyle tahminlerle. Rus takvimi çin takvimi nasıl bir meraksa burda da öyle tahminler yürütüp mutlu oluyoruz

Ben bebeği görüyorummmm. Ay miniklerimiz yaaa insan tuhaf oluyor :)

Kızlar şimdi aklıma takılan iki şey var... öncelikle ben 5+5te bebişimi gördüm kalbi de atıyordu ama doktor yeni diye dinletmedi
birincisi yolk kesesi ile ilgili; bana yolk kesesi var yok gibi bi bilgi hiç verilmedi sizce sorun var mıdır bebişim şuan iyi acaba doktor olduğu için mi yolk kesesinden bahsetmedi.... bu durum benim kafamı karıştırıyor

İkincisi progesteron konusu... yine bu konuda hiç bilgilendirilmedim 2 kez kan değerlerime bakıldı acaba düşük riskim olmadığı için mi doktorum bişey söylemedi bu terimleri burda duydum çünkü... bilenler açıklasın lütfen kafamı kurcalıyo ben bu değere ayriyetten mi gidip baktırmalıyım

Kızlar şimdi aklıma takılan iki şey var... öncelikle ben 5+5te bebişimi gördüm kalbi de atıyordu ama doktor yeni diye dinletmedi
birincisi yolk kesesi ile ilgili; bana yolk kesesi var yok gibi bi bilgi hiç verilmedi sizce sorun var mıdır bebişim şuan iyi acaba doktor olduğu için mi yolk kesesinden bahsetmedi.... bu durum benim kafamı karıştırıyor

İkincisi progesteron konusu... yine bu konuda hiç bilgilendirilmedim 2 kez kan değerlerime bakıldı acaba düşük riskim olmadığı için mi doktorum bişey söylemedi bu terimleri burda duydum çünkü... bilenler açıklasın lütfen kafamı kurcalıyo ben bu değere ayriyetten mi gidip baktırmalıyım
Bana da yolk kesesiyle ilgili birşey söylenmedi, hatta daha bebek görünmüyorken özellikle sorduğum halde. Artık anlamını kaybetmiştir sormuyorum.
Progesteron bende de ölçülmedi ancak lekelenmem olduğu zaman yazıldı bana da garip geliyor tüm bunlar ama ne yapalım

Bana da yolk kesesiyle ilgili birşey söylenmedi, hatta daha bebek görünmüyorken özellikle sorduğum halde. Artık anlamını kaybetmiştir sormuyorum.
Progesteron bende de ölçülmedi ancak lekelenmem olduğu zaman yazıldı bana da garip geliyor tüm bunlar ama ne yapalım
Evhamlı olduğumdan değil ama insan okuyunca bi acaba? Diyor yani... teşekkür ederim kuzum en azından yalnız değilim hayırlısıyla güzel güzel geçsin hamileliğimiz sıkıntı yaşamayalım inşallah :KK200:

8-9 haftalık annişler karnınızda bi belirti varmı? Belli olmaya başladı mı biraz?
Canım ben iğne yaptırdığım sağlık ocagindaki hemşire çıkmış karnın sanki biraz dedi. Bugünde 3 kız arkadaşımda çıkmış dediler. Bence çıkmamıştır şişliktır o dedim. Bubhaftada çıkmazmis zaten. Ama şişlik var gerçekten gaz heralde

Katılıyorum. Böyle şeylere inanmayın arkadaşlar. Mantıginiz alıyor mu öyle düşünün. Şayet öyle bir şey olsaydı tip dünyası bunu kabul eder ve literatüre geçerdi. Hiç bir doktor sitesinde yazmayan geçmeyen şeylere itibar etmeyin.

Canım ben ilk kese görüp eve geldikten sonra nette arastirdigimda yok kesesine keşfettim. Hemen whatsapptan doktoruma yazdım. Yok kesesi olusmuydu diye? Bana bunlar için çok erken lütfen internete girmeyin dedi. Bende uzatmadim daHa fazla :) değerin hakkında ters bişi olsaydı doktorun muhakkak önlemini alırdı. Doktorlar asla yorum yapmıyorlar. Ben değerimi çekip yolladım bana değerlerinizde bir Problem gözükmüyor dedi o kadar. Ters bişi olsaydı muhakkak belirtir ona göre bir önlem alırdı canım

Ben sanmıyorum burda tahmin yapılıp da düşünceye göre hareket eden insan olacağını zaten bi tahmin %50 şans var tanıdıklar bile tahmin yaparken böyle bi tahmin yapiliyo da olabilir bu kısımlar bence eğlenceli kısımlar öyle bakıp geçmek lazm:KK49:

Bana da hiç yolk falan bahsedilmedi zaten bekleyip gitmiştim doktor hem keseyi hem bebeğin kalp atışını duyunca daha bise demedi zaten
Progestan a gelince kanama alanı gördüğü için yazdı yoksa değere bakarak yazılmadı
Bence sizin herşey yolunda maşallah :nazar:
Kafaya takip da canınızı sıkmayın :KK200:

Back
X