• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iste o benim malesef diyet yapip verip hepsini hatta fazlasini geri aldiktan sonra hamilr kaldim nasil olcak nasil tamamlancak hic bilmiyorum Allah sonumuxu hayir etsin
Amin inşallah canim hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız

Evet hic girmemeye calisiyorum bu konuya ama aynaya bakmam yetiyo

Kanama alaniniz icin yorum yaptimi dr bendede kanama alani var bebegimin kalp atisini duydum sukur ama o kanama alani cok korkuttu beni dr bir yorum yaptimi

Amin insallah

Rabbim saglikli haberler almayi nasip etsin insallah

En azından sizler büyük sehirdesiniz Dr sıkıntısı olmaz ben küçük bir yerdeyim devlet hastanesinde bir tane iyi Dr var o da çok yoğun özel de ates pahasına çok zor bi durum

Ankarada iyi bir doktor ve hastane arayışı içindeyiz ama nedense açtığım konulara kimse deneyimini yazmadı.
Kulliyen yanlis yazdim en iyisi resim atayim ben ilk dogumumda cok arastirip aylin hocayi buldum gata nin ana bilim dali baskani detayli ultrasonda cocugun gerizekali olabilir bilmem ne istersen aldirabilirsin dedi hatta ona kalirsa 33 unccu haftada bebek gelismedigi icin sezeryana girecektim aylin hocam gayet sakin problem yok takip edicez dedi cok sukur 42 nci hafta da normal bir dogum ile kuzumu dunyaya getirdim o zamanlar sincan lokman hekim deydi su an kendi muaynanesini acmis nasip olursa diyarbakirdan ankaraya ona kontrole gidicem ozellikle detaylida falan

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-30-09-25-42.webp
    Screenshot_2017-12-30-09-25-42.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 39
KIzlar g ergenlikten stresten bebeğe bişey olur mu ya :KK43:( Bazı sebeplerden dolayı ciddi geriliyorum karnım beynim sırtım kasılıyor tüm vücudum sıcak su dökülmüş gibi alev alıyor o zamanlarda maalesef , bebeğime zarar vermekten çok korkuyorum
hamilelik doneminde stress en buyuk dusmanimiz..sakin olmaya sakin kalmaya calismaliyizz

Ankarada iyi bir doktor ve hastane arayışı içindeyiz ama nedense açtığım konulara kimse deneyimini yazmadı.
dun birine cewap yazdim ama kimdi hatirlamiyorum;) medicalparka gidicem sali gumu pinar hanima insallah..kardesim onunla dogum yapti memnundu o tawsiye etti..yazarim salidan sonra ins.

Merhaba arkadaşlar bende allah nasip ederse ağustos annesi olcam. Salı günü dr a gittim kese görünmedi adet tarihimi tam hatırlamıyorum büyük ihtimal 17-20 kasım arası. 27 aylık kızım var 2015 eylül annesiyim. @listeria oradan arkasım :KK19: benim biri kimyasal ikisi düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu hamile kaldığımda bi sevinç yaşayamıyorum artık aksine korkuyla bekleme safhası başlıyor artık. Bu 5. Gebeliğim olacak kan pıhtılaşması var gebelik süresinde cleaxan iğne kullanıyorum Çarşamba günü kontrolüm var tekrar inşallah görürüm buseler keseyi. De salı günü daha çok yeni demişti. Beta hcg 1139 çıktı. Bu arada felaket iştahım açık üç gündür yemediğim kalmadı ve felaket gaz var :KK48: sizde de aynı mı bu durum
aY maşallah bnde 2015 annesiyim ekım doğumlu oğlum var buda süpriz oldu bıze tabı lekelenme var bzdede korkulu bekleyıs var .Rabbim SAĞ SALİM ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CNM.BU ARADA BENİMDE FELAKET İŞTAHIM AÇIK :dondurma::dondurma::anne:

aY maşallah bnde 2015 annesiyim ekım doğumlu oğlum var buda süpriz oldu bıze tabı lekelenme var bzdede korkulu bekleyıs var .Rabbim SAĞ SALİM ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CNM.BU ARADA BENİMDE FELAKET İŞTAHIM AÇIK :dondurma::dondurma::anne:
Canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bugün karar aldım çok yenicem ya böyle giderse 30 kg ile tamamlayacağım :kk77::KK48: kızıma hamileyken 12.8 kg almıştım idealdi inşallah bu seferde en fazla bu kadar alırım

Herkese gunaydin. Bazi arkadaslar karniniz cikti mi diye sormus. Bu her insanda degisir. İc karni genis insanda siskinlikten karin olur. İc karni olmayanda gobus cikmaya baslayabilir. Bu zamanlar gaz zamani. Ben de arada gazdan cok sisiyorum.
Herkes hasta kapi disari cikmiyoruz ufak oglumla hasta olmsmak icin. Saolsun annem yanimda kaliyor kiz kardesimle. Bulanti cok yok ama tansiyonum cok dusuyor yemek yiyince uykum geliyor. Su zamanlari hayirlisi ile bir atlatsak.
Kaç haftaliksiniz siz?

Gunaydiiiiin :)herkese mutlu haftasonlariii olsun:) gecmisi okumaya niyet ettim ama baktim olacak gibi degil geldim son sayfaya :) umarim herkes iyidir hersey yolundadir :) 2 gundur bende bulantilar biraz artti cok sukur cok perisan etmiyor daha ama halsizlik cok var dun biraz is yaptim ama ustumden kamyon geçmişe döndüm :)

Bi kaynanam bi görümcem var ki Allah düşmanımın başına vermesin.:sinirli:Dün bana bakmaya diye geldiler bugün beni ağlatıp gittiler hakkımı helal etmiyorum rabbim onları ıslah etsin dün geldiler eşim 1 günlüğüne dışarı gitti diye kaynanam la görümcem burda kaldılar.Anne kız baba bide sohbet ettiler sonra bende sıkıldım tv yi açtım kalktı öbür odaya gittiler.Bnde gidip uyudum sabah o görümcem bana biz gidiyoruz artık bize surat sallamazsn dedi bnde bağırdım ben neye surat sallicam be dedim.Yediler içtiler evi kirlettilr öylece de bırakıp gittiler halbuki ben surat sallamadım midem bulanıyor du o yüzden yüzüm düşüktü ama sormadan böyle bi iftira attılar üstüme Allaha havale ediyorum onları dilerim bu döktüğüm gözyaşında boğulurlar:KK42:.Rabbim böyle insanları ıslah etsin bundan sonra da artık onları evime koyarsam benim de adım Lina değil :sinirli:

KIzlar g ergenlikten stresten bebeğe bişey olur mu ya :KK43:( Bazı sebeplerden dolayı ciddi geriliyorum karnım beynim sırtım kasılıyor tüm vücudum sıcak su dökülmüş gibi alev alıyor o zamanlarda maalesef , bebeğime zarar vermekten çok korkuyorum
Dün benim için de stresli bir gündü ve hemen lekelenmem oldu. Mümkün olduğunca stresten uzak duracağız.

Uyku konusunda ben de tam tersiyim, uykulara doyamıyorum. Çalışan bir Anne olarak çok zor oluyor bu da benim için.

Kilolu hamile kalmıştım ilkinde, çok dikkat ettim ve az kilo aldım. Çok rahat geçmişti o yüzden. Siz de dikkat edin ve kilo Almayın mümkünse yada çok az alın. Yediklerimizin çoğunun bebişe bir faydası Yok. Faydası olanlar da kilo yapmıyor zaten.

Bi kaynanam bi görümcem var ki Allah düşmanımın başına vermesin.:sinirli:Dün bana bakmaya diye geldiler bugün beni ağlatıp gittiler hakkımı helal etmiyorum rabbim onları ıslah etsin dün geldiler eşim 1 günlüğüne dışarı gitti diye kaynanam la görümcem burda kaldılar.Anne kız baba bide sohbet ettiler sonra bende sıkıldım tv yi açtım kalktı öbür odaya gittiler.Bnde gidip uyudum sabah o görümcem bana biz gidiyoruz artık bize surat sallamazsn dedi bnde bağırdım ben neye surat sallicam be dedim.Yediler içtiler evi kirlettilr öylece de bırakıp gittiler halbuki ben surat sallamadım midem bulanıyor du o yüzden yüzüm düşüktü ama sormadan böyle bi iftira attılar üstüme Allaha havale ediyorum onları dilerim bu döktüğüm gözyaşında boğulurlar:KK42:.Rabbim böyle insanları ıslah etsin bundan sonra da artık onları evime koyarsam benim de adım Lina değil :sinirli:
Canim benim aglama lutfen bebegini se etkiliyorsun boyle yaparak.. Insanlar cesit cesit kimse kimseye anlayis gostermiyor bu devirde.. Keske sen yine de bagirmasaydin sakin kalip durumunu anlatsaydin surat yapmadim size midem cok kotu o yuzden kendime gelemiyorum bi turlu deseydin en azindan hem kendin hem esin icin gorumcenin tepkisi tabi ki cok kirici ama iste evinde misafirlermis ya sonuc olarak o yuzden oyle soyledim.. Anladigim kadariyla normalde de iliskileriniz cok iyi degil o yuzden sinirlerin bosalmis senin..simdi elini yuzunu guzel bi yika kendine gel agladigin sey ne kendini ne bebegini uzmeye deyecek seyler degil canim benim hadi toparla kendini lütfen.. Sikma canini nolur..

Dün benim için de stresli bir gündü ve hemen lekelenmem oldu. Mümkün olduğunca stresten uzak duracağız.

Uyku konusunda ben de tam tersiyim, uykulara doyamıyorum. Çalışan bir Anne olarak çok zor oluyor bu da benim için.

Kilolu hamile kalmıştım ilkinde, çok dikkat ettim ve az kilo aldım. Çok rahat geçmişti o yüzden. Siz de dikkat edin ve kilo Almayın mümkünse yada çok az alın. Yediklerimizin çoğunun bebişe bir faydası Yok. Faydası olanlar da kilo yapmıyor zaten.
Canimm sen ssvd dusunuyorum demstin dimiii

Back
X