• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba...
Ben 6 haftalık hamileyim
Bugün kalp atışlmarını izledik dakikada 94 çıktı ve doktor yavaş olduğunu söyledi.
Daha sonra hızlanır mı sizce?
Daha önceden bir düşüğüm var ve kafam allak bullak

Bu benim ilk bebeğime ait. Teoriye göre cinsiyeti ne ? Tutacak mı merak ediyorum. Bu arada karından değil.

Eklentiler

• F9EB0F85-4924-4519-8F4F-260D078DF91A.webp
    F9EB0F85-4924-4519-8F4F-260D078DF91A.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 85
Canim benim aglama lutfen bebegini se etkiliyorsun boyle yaparak.. Insanlar cesit cesit kimse kimseye anlayis gostermiyor bu devirde.. Keske sen yine de bagirmasaydin sakin kalip durumunu anlatsaydin surat yapmadim size midem cok kotu o yuzden kendime gelemiyorum bi turlu deseydin en azindan hem kendin hem esin icin gorumcenin tepkisi tabi ki cok kirici ama iste evinde misafirlermis ya sonuc olarak o yuzden oyle soyledim.. Anladigim kadariyla normalde de iliskileriniz cok iyi degil o yuzden sinirlerin bosalmis senin..simdi elini yuzunu guzel bi yika kendine gel agladigin sey ne kendini ne bebegini uzmeye deyecek seyler degil canim benim hadi toparla kendini lütfen.. Sikma canini nolur..
Teşekkürler canim sağol ben hiç bi zaman evime gelen misafire asla surat sallamam onlar istiyolar ki her geldiklerinde mutlu olayım ama insanlık hali her gün insan neşeli olamaz ki bunlar her zaman böyleler evlendiğim günden beri bana eziyet ediyorlar artık umrumda değil benim düşünmem gereken bi bebeğim var onları da allaha havale ettim içim rahat rabbim neyle terbiye oluyorlarsa onla terbiye etsin ben evladımı sağ salim kucağıma alayım da başka bi isteğim yok desteğin için çok teşekkür ederim canım sağol allah razı olsun senden ❤❤ senin de benim de cümle hamile olanlarinda sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar iyi haftasonları olsun herkese :anne: Yine bol mide bulantılı bir sabaha daha uyandım 6. Haftadan beri şiddetle devam ediyor ya zaten zayıftım bir de kilo veriyorum üstüne :işsiz: Ne olacak böyle bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar bende allah nasip ederse ağustos annesi olcam. Salı günü dr a gittim kese görünmedi adet tarihimi tam hatırlamıyorum büyük ihtimal 17-20 kasım arası. 27 aylık kızım var 2015 eylül annesiyim. listeria listeria oradan arkasım :KK19: benim biri kimyasal ikisi düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu hamile kaldığımda bi sevinç yaşayamıyorum artık aksine korkuyla bekleme safhası başlıyor artık. Bu 5. Gebeliğim olacak kan pıhtılaşması var gebelik süresinde cleaxan iğne kullanıyorum Çarşamba günü kontrolüm var tekrar inşallah görürüm buseler keseyi. De salı günü daha çok yeni demişti. Beta hcg 1139 çıktı. Bu arada felaket iştahım açık üç gündür yemediğim kalmadı ve felaket gaz var :KK48: sizde de aynı mı bu durum
Hoşgeldiiinnnn :) valla bende emzirmey bırakınca süpriz oldu beklenen Doğum tarihi kaçıgözüküyor :)

Teşekkürler canim sağol ben hiç bi zaman evime gelen misafire asla surat sallamam onlar istiyolar ki her geldiklerinde mutlu olayım ama insanlık hali her gün insan neşeli olamaz ki bunlar her zaman böyleler evlendiğim günden beri bana eziyet ediyorlar artık umrumda değil benim düşünmem gereken bi bebeğim var onları da allaha havale ettim içim rahat rabbim neyle terbiye oluyorlarsa onla terbiye etsin ben evladımı sağ salim kucağıma alayım da başka bi isteğim yok desteğin için çok teşekkür ederim canım sağol allah razı olsun senden ❤❤ senin de benim de cümle hamile olanlarinda sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canim benim cumlemizden razi olsun Rabbım sen gonlunu karartma Rabbim herseyi görür :)

Ssvd en büyük hayalim benim de Ankara’da ssvd destekleyen bi doktora gidicem Çarşamba günü ilk kontrolüm var sorucam bakalım inşallah nasip olur hepimize
Ayyy canim benimde vallahi bir kez daha sezeryan olmak kabus gibi geliyor bana insallah nasip olurda normal dogumla aliriz kucagimiza bana oglumun basi buyuk sikisir dediler ne kadar kotu seneryo varsa anlattilar bende o anki psikolojiyle tamam dedim yoksa sancim vardı 3 gun icinde dogumun gerceklesir dedi bana.. Sonra dikislerim acildi tekrar dikis atildi falan cok zor birr lohusalik yasadim :( o yuzd3n insallah bu sefer normal gerceklesir

Hoşgeldiiinnnn :) valla bende emzirmey bırakınca süpriz oldu beklenen Doğum tarihi kaçıgözüküyor :)
Ne güzel sürpriz olmuş canım bu böyle. Benim tahmini 25 agustos falan Canım dediğim gibi tam adet tarihimi hatırlamıyorum ama dün akşam yoğun bir hesaplama yaptım 23 kasım son adet tarihim galiba :KK53:

Ayyy canim benimde vallahi bir kez daha sezeryan olmak kabus gibi geliyor bana insallah nasip olurda normal dogumla aliriz kucagimiza bana oglumun basi buyuk sikisir dediler ne kadar kotu seneryo varsa anlattilar bende o anki psikolojiyle tamam dedim yoksa sancim vardı 3 gun icinde dogumun gerceklesir dedi bana.. Sonra dikislerim acildi tekrar dikis atildi falan cok zor birr lohusalik yasadim :KK43: o yuzd3n insallah bu sefer normal gerceklesir
Aynen bende tekrar o sezeryan acısını yaşamaktan korkuyorum ilk ayağa kalkış geliyo aklıma :( sen yaparsın inşallah canım ssvd destekleyen bi doktor bulmalısın facede ssvd grubuna üye ol orda doktor önerisi de alabilirsin. Benim erken Doğum sebebiyle sezeryan oldu erken Doğum olduğundan ssvd yapamayabilirim :( ama çok istiyorum

Selamlar, bizde 6 haftadayız 2. Çocuğum olcak nasipse, yanlız midemde Aşırı bi siskinlik var, özellikle sut içtikten sonra içmesem olmuyor, sabah ve akşam olmak üzere 2 büyük bardak içiyorum, ama içtikten sonra akşamA kadar şişlik yAsiyorum, sizdede durum ayni mi ?
Sut rahatsiz ediyorsa ayran ic yogurt ye peynir ye hatta kasar peynir ye en cok kalsiyum kasarda var tabi kaliteli bir kasarda.

Aynen bende tekrar o sezeryan acısını yaşamaktan korkuyorum ilk ayağa kalkış geliyo aklıma :KK43: sen yaparsın inşallah canım ssvd destekleyen bi doktor bulmalısın facede ssvd grubuna üye ol orda doktor önerisi de alabilirsin. Benim erken Doğum sebebiyle sezeryan oldu erken Doğum olduğundan ssvd yapamayabilirim :KK43: ama çok istiyorum
Uyeyim canim oraya doktorda arastirdim sirayla gitcem hepsine bakalim insallah olumlu sonuclar alirim erken dogumdan dolayi niye olmuyor canim

Uyeyim canim oraya doktorda arastirdim sirayla gitcem hepsine bakalim insallah olumlu sonuclar alirim erken dogumdan dolayi niye olmuyor canim
Bi profa gitmiştim normal kontrole 6-7 ay önce ilerde ssvd yapmak istiyorum demiştm oda erken Doğum olduğu için rahim üstten kesilmiş mümkün olmayabilir demişti bakalım bu takipli olacağım doktor ne diyecek inşallah mümkün der de başarabilirim :)

Bi profa gitmiştim normal kontrole 6-7 ay önce ilerde ssvd yapmak istiyorum demiştm oda erken Doğum olduğu için rahim üstten kesilmiş mümkün olmayabilir demişti bakalım bu takipli olacağım doktor ne diyecek inşallah mümkün der de başarabilirim :)
Insallah sana da nasip olur canim insallah basarabiliriz

Kimseyi eleştirmek ya da tenkit etmek değil niyetim arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın öncelikle belirteyim ama daha kesesi bile yeni oluşan bebeğin cinsiyeti hakkında nasıl fikir yürütebiliyorsunuz?
Yani 13.haftaya gelindiğinde bile doktorların yanılma payı olabiliyor %100 diyebilmek için en net anı bekliyor.Ama sizler sağda ise şu solda ise şu,ya da bilmem ne teorisine göre buna benziyor diyebiliyorsunuz.Yani buna ciddi anlamda inanan sevinen kendini o cinsiyete göre hazırlayıp empoze eden arkadaşlar eminim vardır sorabildiklerine göre.
Tuhaf doğrusu:)
Kimsenin erkek yada kiz dejildi diye gidip alisveris yapacağını yada sulalesine duyuru yapacagini dusunmuyorum kendi halimizede tahmin edip egleniyoruz sonucta usg ile bile doguma kadar bekirlenemeyen cinsiyetler var kesin denilmedi hicbir zaman burada bence siz durumu yanlis anlamissiniz.

Kızlar şimdi aklıma takılan iki şey var... öncelikle ben 5+5te bebişimi gördüm kalbi de atıyordu ama doktor yeni diye dinletmedi
birincisi yolk kesesi ile ilgili; bana yolk kesesi var yok gibi bi bilgi hiç verilmedi sizce sorun var mıdır bebişim şuan iyi acaba doktor olduğu için mi yolk kesesinden bahsetmedi.... bu durum benim kafamı karıştırıyor

İkincisi progesteron konusu... yine bu konuda hiç bilgilendirilmedim 2 kez kan değerlerime bakıldı acaba düşük riskim olmadığı için mi doktorum bişey söylemedi bu terimleri burda duydum çünkü... bilenler açıklasın lütfen kafamı kurcalıyo ben bu değere ayriyetten mi gidip baktırmalıyım
Bebegin görülmedigi durumlarda once beslenme kesesi olan yolk sac oluctugu icin o görülebiliyor. Bebegi gorduysen o keseyi gordum gormedim demesine gerek yok doktorunun. Ayrica riskli hamilelikler dusukler yasamamissan genelde durduk yere hicbir dr progestana baktirmaz yada lekelenmen yoksa. Bence tadini cikart her genelik bir degil ne guzel bu terimlerle hic tanismamissin umarimda tanismazsin :)

Back
X