- 6 Mayıs 2017
- 321
- 275
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.341
Canim cokkk gecmis olsun yeni okuyorum baya cikmis sancin. İnsallah ilk ve son olur bebisin vaktinde gelir canim. Bir yandan da onlem aliniyor oyle dusun ve icini ferah tut rabbim sifa versin insallah size.Benim sancilar dustu kizlar ama tabi yarina kadar yatmam gerekiyomus. Gece de boyle bir problem olmazsa yarin cikabilcem.
Hissettigim agri yok ama gobegimin tas gibi olma durumu var @Bktaygn
Gelmiş olsun canım. Sancı bende de çıkmıştı doktor iğne vurdu. Ve bende de sertleşme oluyor baya inşaallah zamanında sağ salim gelir miniklerimizEvet canim hissedemedigim sancilar cikti yine.
Rahim agzi kisalmaya baslamis
Rahimde yumusama var dedi bir de
Canim gecmis olsun dualarim sizinle insallah yavrun iyi olucak gonlunu ferah tut allah yardimciniz olsunKizlar merhaba.
Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.
Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.
Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var
Bu tansiyon mu sancı mı oluyor
Canim hayirli olsun bebegin de sen de sagsalim kurtulmussunuz cok sukur. Ne guzel ki farkedip hemen gitmissin ve hemen mudahale edilmisKizlar merhaba.
Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.
Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.
Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var
Sanci mi basladi yine? Insallah bir an once durdurulur vaktiyle gelir oglun canm
70 yazan sanci, onun altindaki benim kalp atisi,kirmizi olan bebek kalp atisi,Bu tansiyon mu sancı mı oluyor
Bir duruyo bir basliyo anlamadim neden. Igne,hap, vajinal progestan,agizdan progestan her seyi verdilerSanci mi basladi yine? Insallah bir an once durdurulur vaktiyle gelir oglun canm
Sagol canim, doktora gelmesem anlamam ama bebek toplaniyor der otururum.Allah yardımcın olsun. Senin ufaklık aceleci çıktı.
kafasikarisikogretmen doğum kısmını hayırlısı ile atlatmışsin insallah bebisinde solunum sorunu hallolur hemencecik, ikinize de geçmişler olsun.
Diğer erken doğum tehlikesi olan arkadaşlarda bebislerine vaktinde kavuşursunuz/kavuşuruz inşallah.
Kesilcek insallah canim o sancilar cok zor biliyorum ama sonu guzel olsun.Cigerleri icin neden igneyi vurmuyolar onu anlamadim ben ilk yattigimda vurulmustum hemen zaten 2 doz oldugu icin ilkini hemen vurmuslardi.
Bi igne yaptilar ama ciger icin miydi bilemedim cunku doktor sonra yapcaz onu demisti. Bi sorarim tekrar hemsire gelinceKesilcek insallah canim o sancilar cok zor biliyorum ama sonu guzel olsun.Cigerleri icin neden igneyi vurmuyolar onu anlamadim ben ilk yattigimda vurulmustum hemen zaten 2 doz oldugu icin ilkini hemen vurmuslardi.
İlac yaktiysa ciger icindir o canim. Dualarim sizinle rabbim sifa versin insallah hastanede emin ellerdesin oyle dusun.Bi igne yaptilar ama ciger icin miydi bilemedim cunku doktor sonra yapcaz onu demisti. Bi sorarim tekrar hemsire gelince
Hay Allah.. insallah yoluna girecek ne gerekirse yaparlar endiselenme70 yazan sanci, onun altindaki benim kalp atisi,kirmizi olan bebek kalp atisi,
Bir duruyo bir basliyo anlamadim neden. Igne,hap, vajinal progestan,agizdan progestan her seyi verdiler
Sagol canim, doktora gelmesem anlamam ama bebek toplaniyor der otururum.
Evet canim yakti biraz, agrim sizim olmadigi icin hic beklemiyordum. Hayirlisi diyelimİlac yaktiysa ciger icindir o canim. Dualarim sizinle rabbim sifa versin insallah hastanede emin ellerdesin oyle dusun.
oyle istemeyebiliyoruz yani cnmZamanında gelecekler :) öyle de oldu :) sen sondayı sormuşsun ben istemeyecem sen de istemeyebilirsin dr ısrar ederse de uyuştuktan sonra takıp işlem bitince çıkarsınlar hissetmezsin hatta uyuşukluk geçtikten sonrada hissetmezsin korkma acıdı diyenler sanırım takarken zorlamışlar o nedenle acımıştır çıkarken
insallah benim de anesteziden sonra takarlar ki hissetmem cnmCanim ben vücuduma biri deydigi zaman kaskatı kesiliyorum ne sonda taktira bildim ne muayene olabildim doktorumun durumumu bu bi hastalık diyerek sezeryan oldum sondayi dahi taktiramadim anesteziden sonra taktılar çıkartırken okadar kasilmama ramen hic birşey hissetmedim hatta bitimi yani dedim hemşireye hic korkma yani birşey hissedilmiyor
valla ya hatta baskalarjmda gorup iyy derdim otle boyle sari degil cunkuBende duydum sari tulbent olayini ilginc ne alaka almasi emzirerek olmuyor zaten:)) esin kendni dusunyr bende oleyim ya onemli degil benim icinde valiz almama gerek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?