- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.501
Bana muayeneler zamanında iç çamaşırının sürekli ıslaksa olabilir demişti. Benim bugünkü yaşadığım boşalma şeklindeydi. Durduramıyorsun peçeteler yetmedi. Valizimde hasta bezi vardı ama araba kalmıştı o da. Bebek bezi koydum bende. Burda da değiştiriyorlar zaten açılmaya baktıkça vs.Kızlar bugün akşamdan beridir iç çamaşirim hep ıslanıyor. Başta akınti diye önemsemedim. Ama akinti beyaz renkli oluyodu hep bu şeffaf acaba bebeğin suyu mu? Sızıntı şeklindede oluyormus bazen. Ne yapsam bugun drumu arasam yoksa eczanelerde amniyotik pedler satiliyomuş onlardan mi alsam emin olup öyle mi dru arasam. Zaten sali için randevu vermişti
Bilerek yazıyorum canım ki benim gibi nasıl olacak acaba sıkıntısı yaşayanların merakı gitsin diye. Sancılandık düzenli şiddetli sık gelmeye başladı. Duramıyordum artık yerimde. Bizim sıpa da yukardan baskı yapıyormuş ben de biraz kasıyorum açılmayı göremedi ebe uğraştı bayağı. En son gördü 5 cm olmuş. Epidural takıldı nasıl rahatladım anlatamam. İmkanınız varsa kesinlikle isteyin. Zararı var mı diye sordum felç yapar kalıcı baş ağrısı yapar diyorlar dedim. Spinal de var o. O da çok nadir dediler. Ben yüzlerce yapmışımdır belki hiç olmadı dedicnm sanki seninle beraber ben de sancı cekiyomusum gibi hissettim msjlarini okurken
Allah yardimcin olsun insallah bebis annesini cok ugrastirmadan doguverir saglikla
Wc ye gittiğimde bezin kanlı olduğunu gördüm. Suyum geliyor ya kanlı geliyor hala ama öyle kıpkırmızı değil. Açık kırmızı pembe gibi. Şimdi zaten açılmaya da sürekli baktıkları için normalHastanedeyim kızlar. Kanamam oldu geldik nst de 92 ye çıktı bi kere sancım. Açılma yok henüz. Bebekte iyi kalp atışları 135 civarı. Nişandır dediler ama hala devam ediyor. Azalması lazım çoğalırsa gelin dediler.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Sancını hissettinmi 92ye çıktığında?Hastanedeyim kızlar. Kanamam oldu geldik nst de 92 ye çıktı bi kere sancım. Açılma yok henüz. Bebekte iyi kalp atışları 135 civarı. Nişandır dediler ama hala devam ediyor. Azalması lazım çoğalırsa gelin dediler.
Hayirli haberlerle gel insallah canim.Hastanedeyim kızlar. Kanamam oldu geldik nst de 92 ye çıktı bi kere sancım. Açılma yok henüz. Bebekte iyi kalp atışları 135 civarı. Nişandır dediler ama hala devam ediyor. Azalması lazım çoğalırsa gelin dediler.
Spinal cnm senin?İnşallah canım spinal mi genel mi olacak Doğumun peki?
Rahat ol canim en guzelini ve hayırlısını verir hangi da rabbim. Bu icinde oldugu anlarını özlersin diyorlar bazen dusunuyorum da hamislik de guzel beeeDoktorla telefonda konuştum hastaneye gitmene gerek yok sancın düzenli gelirse ya da bebek hareket etmezse o zaman bana haber ber ve hemen hastaneye git dedi. Benimde ne düzenli sancım ne de çok şükür ki bebeişimde bir hareketsizlik yok. Hala bekliyorum offf bugünde doğuramadım içimde kaldı bebişim. Eğer bu hafta kendisi gelmezse suni sancı ile c.tesi doğuma giricem dua edin bana kendi gelsin bebişim
Biz de 3 günlük olduk. Kakalı bez ilk gün 3 ikinci gün 3 üçüncü gün 5 oldu. Sadece çisli bez hiç yoktu. Yavaş yavaş artıyor canım. Benim kolostrum yeni bitti sütüm gelmeye başladı çok şükür. Süt olmadığı için durmadan emiyordu emiyordu ve hep yara bere oldum sürekli krem kullanmama rağmen. Şimdi daha az ve doyurucu emiyor sanırım. Yaralarım iyilesecek inşallah
Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah doğumsada Rabbim kolaylık versin canım bir avazda inşallah kurtulursunuz ikinizdeHastanedeyim kızlar. Kanamam oldu geldik nst de 92 ye çıktı bi kere sancım. Açılma yok henüz. Bebekte iyi kalp atışları 135 civarı. Nişandır dediler ama hala devam ediyor. Azalması lazım çoğalırsa gelin dediler.
Nerdeyse hiç hissetmedim canım açılma yok zaten halaHayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Sancını hissettinmi 92ye çıktığında?
canım acaba doktorunu mu dinlesen? ilk gebeliğin miydi? hakkında hayırlısı neyse o olsunDoktorun pek hoşuna gitmedi kızlar kanamam birazda fazla olunca yüzde 50 lik bir sezaryen durumundan bahsetti. Hatta ben olsam hiç riske atmam sezaryene girerdim dedi. Bende normal doğum istediğimi belirttim o zaman kanaman devam eder yada çoğalırsa mutlaka gel dedi. Açılma olmayıp kanama olması normal değilmiş. Yırtılmalardan bahsetti rahimde. Suyum plesentam bebek iyi belki iç servikste açıkma olabilir ama onuda göremeyiz suyu patlatabiliriz dedi. Öyle nadir bir durum yani. Ben açılma için yürüyüş hareket yapayım mı dedim mesela izin vermedi dinlen dedi hatta. Dua edin kızlar hep böyle istisnalar beni bulur zaten
Allah allah gecmis olsun cnm. Cok da riske atmasan mi acaba yada baska bi doktora da gorun istersenDoktorun pek hoşuna gitmedi kızlar kanamam birazda fazla olunca yüzde 50 lik bir sezaryen durumundan bahsetti. Hatta ben olsam hiç riske atmam sezaryene girerdim dedi. Bende normal doğum istediğimi belirttim o zaman kanaman devam eder yada çoğalırsa mutlaka gel dedi. Açılma olmayıp kanama olması normal değilmiş. Yırtılmalardan bahsetti rahimde. Suyum plesentam bebek iyi belki iç servikste açıkma olabilir ama onuda göremeyiz suyu patlatabiliriz dedi. Öyle nadir bir durum yani. Ben açılma için yürüyüş hareket yapayım mı dedim mesela izin vermedi dinlen dedi hatta. Dua edin kızlar hep böyle istisnalar beni bulur zaten
Dualarımız seninleDoktorun pek hoşuna gitmedi kızlar kanamam birazda fazla olunca yüzde 50 lik bir sezaryen durumundan bahsetti. Hatta ben olsam hiç riske atmam sezaryene girerdim dedi. Bende normal doğum istediğimi belirttim o zaman kanaman devam eder yada çoğalırsa mutlaka gel dedi. Açılma olmayıp kanama olması normal değilmiş. Yırtılmalardan bahsetti rahimde. Suyum plesentam bebek iyi belki iç servikste açıkma olabilir ama onuda göremeyiz suyu patlatabiliriz dedi. Öyle nadir bir durum yani. Ben açılma için yürüyüş hareket yapayım mı dedim mesela izin vermedi dinlen dedi hatta. Dua edin kızlar hep böyle istisnalar beni bulur zaten
Kanama devam ederse ısrar etmem zaten. Evet hayırlısı inşallahcanım acaba doktorunu mu dinlesen? ilk gebeliğin miydi? hakkında hayırlısı neyse o olsun
Doktoruma güveniyorum canım. Kanama devam ederse sezaryene razıyım risk almak istemiyorum. Şuan herşey yolunda göründüğü için biraz beklemek istedim sadeceAllah allah gecmis olsun cnm. Cok da riske atmasan mi acaba yada baska bi doktora da gorun istersen
Gerçekten morli yüksek tutmak çok zormuş şuan iyi hissetmeye çalışıyorum. Çok sağolunDualarımız seninleinşallah bebekte sende iyi olursun. Moralini yüksek tut, herşey iyi olacak de kendine. Kolay sağlıklı doğumlar dilerim canım
Benimde spinal olacak tecrübelerini paylaşırsan sevinirim canım.Spinal cnm senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?