2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bana muayeneler zamanında iç çamaşırının sürekli ıslaksa olabilir demişti. Benim bugünkü yaşadığım boşalma şeklindeydi. Durduramıyorsun peçeteler yetmedi. Valizimde hasta bezi vardı ama araba kalmıştı o da. Bebek bezi koydum bende. Burda da değiştiriyorlar zaten açılmaya baktıkça vs.

cnm sanki seninle beraber ben de sancı cekiyomusum gibi hissettim msjlarini okurken
Allah yardimcin olsun insallah bebis annesini cok ugrastirmadan doguverir saglikla
Bilerek yazıyorum canım ki benim gibi nasıl olacak acaba sıkıntısı yaşayanların merakı gitsin diye. Sancılandık düzenli şiddetli sık gelmeye başladı. Duramıyordum artık yerimde. Bizim sıpa da yukardan baskı yapıyormuş ben de biraz kasıyorum açılmayı göremedi ebe uğraştı bayağı. En son gördü 5 cm olmuş. Epidural takıldı nasıl rahatladım anlatamam. İmkanınız varsa kesinlikle isteyin. Zararı var mı diye sordum felç yapar kalıcı baş ağrısı yapar diyorlar dedim. Spinal de var o. O da çok nadir dediler. Ben yüzlerce yapmışımdır belki hiç olmadı dedi

Wc ye gittiğimde bezin kanlı olduğunu gördüm. Suyum geliyor ya kanlı geliyor hala ama öyle kıpkırmızı değil. Açık kırmızı pembe gibi. Şimdi zaten açılmaya da sürekli baktıkları için normal

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Sancını hissettinmi 92ye çıktığında?

Ayy kızlar Doğum yapanların gözleri aydın olsun, darısı da zamanında bize inşallah.. bende ck uykusuz kalmaya ve inanılmaz sinirli bir insan olmaya başladım saçma sapan hatırlayamadığım rüyalar görür oldum 10 unda kontrolüm var, gün verecek doktorum, 15 20 arası Doğum dedi bakalım hangi güne nasip. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Rahat ol canim en guzelini ve hayırlısını verir hangi da rabbim. Bu icinde oldugu anlarını özlersin diyorlar bazen dusunuyorum da hamislik de guzel beee

Bizimde cisli bez çıkmaya başladı şükür. Benim de cok feci yara oldu. Emerken de tam kavrayamiyor daha çin işkencesi emzirme saatleri. Sezeryan ağrılarını unuttum tek ki şunlar iyileşsin. Lansinoh krem kullaniyorum rahatlatıyor ama dediğim gibi her çektiğinde kopuyor sanki.

Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah doğumsada Rabbim kolaylık versin canım bir avazda inşallah kurtulursunuz ikinizde

Reactions: 114
Doktorun pek hoşuna gitmedi kızlar kanamam birazda fazla olunca yüzde 50 lik bir sezaryen durumundan bahsetti. Hatta ben olsam hiç riske atmam sezaryene girerdim dedi. Bende normal doğum istediğimi belirttim o zaman kanaman devam eder yada çoğalırsa mutlaka gel dedi. Açılma olmayıp kanama olması normal değilmiş. Yırtılmalardan bahsetti rahimde. Suyum plesentam bebek iyi belki iç servikste açıkma olabilir ama onuda göremeyiz suyu patlatabiliriz dedi. Öyle nadir bir durum yani. Ben açılma için yürüyüş hareket yapayım mı dedim mesela izin vermedi dinlen dedi hatta. Dua edin kızlar hep böyle istisnalar beni bulur zaten

canım acaba doktorunu mu dinlesen? ilk gebeliğin miydi? hakkında hayırlısı neyse o olsun

Allah allah gecmis olsun cnm. Cok da riske atmasan mi acaba yada baska bi doktora da gorun istersen

Dualarımız seninle inşallah bebekte sende iyi olursun. Moralini yüksek tut, herşey iyi olacak de kendine. Kolay sağlıklı doğumlar dilerim canım

Reactions: 114
Allah allah gecmis olsun cnm. Cok da riske atmasan mi acaba yada baska bi doktora da gorun istersen
Doktoruma güveniyorum canım. Kanama devam ederse sezaryene razıyım risk almak istemiyorum. Şuan herşey yolunda göründüğü için biraz beklemek istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…