2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    247
Bu arada evet ilk gebeliğim
anladım canım. seni çok iyi anlıyorum en azından doktorun bir fırsat vermiş normal doğum için sende içinde kalmasın diye bu fırsatı değerlendirmek istiyorsun doğal olarak. bana bu fırsat verilmemişti malesef yinede şanlısın.
hastanedesin değil mi yani göndermedi seni? kontrol altındasın kanaman için
 
Canım cok dikkat et. Doktorunu dinle bence. Evde fazla hareket etme ve en ufak bir suphede hemen hastaneye git. Onemli olan sen ve bebeğin sağlığı unutma.
butterfly54 canım sen bugün bebeğini alırsın kucağına belki şimdi aldin bile hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına inşallah.
Sezeryana girecek arkadaşlarimiz uygar eymen ve Saliha melih
Hayırlı kolay ağrısız bir doğum ve sonrası olur insallah. Bebeklerinizi sag salim alırsıniz kucağiniza. Iyi haberlerinizi bekliyoruz.
 
Son düzenleme:
Canim iki cevabin icinde tesekkür ederim epidurali bende sorcam bu hafta :) digerindede içimi rahatlattin :)
 
Doktor öyle dedikten sonra ben hayatta riske atamazdım.
 
Suyumda azalma vardi ama cumartesi gittim salı tekrar gel dedi eger bitme tehlikesi olsa ya dogumu baslatir ya da bugun cagirirdi diye dusunuyorum ama bilemedimde
 
Yok eve gidebilirsin dedi. Evdeyim şimdi kanama yok denecek kadar azaldı takip et sıkça dedi
 
Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah kolay doğumlar versin, sağlıkla kucağına al bebeğini canım.
 
Reactions: 114
Canım aklına kötü şeyler getirme. En pozitifimiz sendin burada. Hrtley güzel olacak inşallah önemli olan bebeğin ve senin sağlığınız.
 
Reactions: 114
Çok sağolun kızlar iyi geliyorsunuz
Canım benimde senin gibi ilk bebek ilk olunca haliyle normali denemek istiyorum bende. Hak veriyorum sana ama istirahat et aman kalkma yerinden sık sık kontrol et kanamanı Allahın izniyle insallah gönlünce alırsın bebisini kucagina :)
 
İnşallah canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
 
Geçmiş olsun çok. Bebeğin ve senin için hangisi hayırlıysa o olsun inşallah
 
Reactions: 114
Kızlar muayeneden çıktım doktor sezeryan dedi perşembeye gün verdi. Çok heyecanlıyım. Sezeryan sırasında alttan kontrol falan ediyorlar mı ?
Sadece okuduğum ve duydugum kadarıyla sonda takılıyormuş onun dışında alttan bir muayene olmuyor diye biliyorum ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi. Sizin tercihiniz miydi sezeryan yoksa haftanız bitmiş neredeyse bebek kanala falan mı girmedi ondan mı?
 
Ben de öyleydim nstde de sancı yoktu 7 gün kala gece ani sancıyla hastaneye gittim 9 cm açıklıkla doğurdum. Allah kolay doğum nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah bütün hamilelere kolaylık versin bakalım bizim beyfendi gayet cool bi şekilde takılıyo iyiyim rahatım diyo artık bende bi kıpırtı bekliyorum
 
Sezeryan da alttan muayne edilmiyor sadece ameliyata girince sonda takılıyor o kadar kızlar doguma girmeden de ultrasonla bakılıyor son kez tekrar nst baglanıyor sonra ameliyata giriliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…