2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynı şeyleri yaşıyoruz bizimki de öyle yapmıyor kabızda degil çünkü bas bas bagırıyor kaka yapmadıgında uyumuyorda ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum ben fitili bıraktım uyararak yaptırıyorum :KK43:
Canım çok sıkkın canım gülmeyi unuttum 45 günlük bebeğe fitil sokup duruyorum sen mama veriyormusun

Ben oğluma dalin kullanıyordum bir zaman sonra eklem yerlerinde kuruluk kaşınma başladı 2 yaşındaydı doktor egzama dedi coresatin verdi şampuanı mustela aldım geçti çok şükür oyüzden kızıma en başından mustela başladım canım
En iyisini yapmışsın cnm bir de tecrübelisin bu konuda daha iyi bilirsin neyin iyi neyin kötü olduğunu ben çok araştırdım öyle aldım mustelayı

Cnm ben de almak istiyorum ama hep şey diyorlar 6 Aydan sonra durmuyormuş içinde yoksa alacaktım ben Doğumdan önce sen ne karara aldın ?
Zaten önemli olan 6 aya kadar durması canım şu gazlı sancılı dönemleri atlatmak 165 tl aldım şuan çok iyi gidiyor bakalım inşallah böyle devam eder senle konuşurken sallıyorum mesela bu saatlerde sadece kucakta dururdu

Hadi ya. Anliyor mu ki daha şimdiden. Bende Bir bakayım. Ne kadar ücreti? Bi de senin bebegin 2 aylık falan oldu mu? Ne zamandan itibaren kullanilabilirmiş?
Canım ben de ilk bebeğimde sevgi zeka kartlarından almıştım 4 yaşına kadar olan kartları almıştım benim oğlum çok güzel konuşur bence kartların çok faydası oldu geç de konuşmadı tam zamanında ve düzgün söyledi hep kelimeleri tavsiye ederim ben şimdi kızımada göstermeye başladım 1 aylık bebeğim

Hadi ya sizinde mi oluyor bence de reflüden dolayı oluyor burun tıkanıklığı gibi olması ama öksürük başladı bizde bence üşüttü de yarın dr götürecem kalça usg çekmedik biz onu da çekmemiz lazım sen çektirdin mi
Hayır canım. Kırkımız çıkınca gidicez biz çektirmeye.

Ben hamileyken yazmıştım buraya canım tavsiyede bulundum
Muhtemelen görmüşümdür ben baya araştırmıştım çünkü ne iyi diye mühendis oğluna bakmadım hiç o adam işi ticarete dökmüş reklam yapıyor para alıyor ben bire bir kullanıp memnun kalanları görünce aldım bende memnunum şuan

Zaten önemli olan 6 aya kadar durması canım şu gazlı sancılı dönemleri atlatmak 165 tl aldım şuan çok iyi gidiyor bakalım inşallah böyle devam eder senle konuşurken sallıyorum mesela bu saatlerde sadece kucakta dururdu
Ben de alacam cnm haklısın bu dönemler önemli ben de baktım 130 gördüm senin aldığın hangisi resim atar mısın

Ben de alacam cnm haklısın bu dönemler önemli ben de baktım 130 gördüm senin aldığın hangisi resim atar mısın
whatsap tan iletişime geçip aldım kapıda ödeme yaptım canım oradaki telefon numarasına mesaj at hiç sayfaya kayıt olmana gerek yok
d2569b62-08ce-4815-b8d4-5aaabb761a55.webp

Kizlar kaka yapan bebek de gaz oluyor mu? Akşamdan beri 3 kere kaka yaptı hala ayaklarını karnina çekiyor salliyorum şu an hala dalamadi :(

Back
X