2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmasin insallah yavrularimizaaa

Iyi olmaniza cok sevindim rabbim birdaha hastanelere dusurmesin

çok geçmiş olsun canım sevindim daha iyi olmanıza ve eve gitmenize. Rabbim yavrularımızın acılarını göstertmesin

Medicana hastanesinin sitesinde 6 ay yaziyor .ben ilk oglumda 6 ay bekletip hepsini lavaboya dokmek zorunda kalmistim. Cok isterdim ihtiyaci olan birine vermeyi ama sut kardeşi meselesi yuzunden veremedim

Çok geçmiş olsun daha iyi olacak inşallah

Buraya yazmayali baya oldu ya. Nasılsınız? Bebeğim biraz gazlı bi bebek napıcaz bilmiyorum yediklerime dikkat de ediyorum. Siz neler yapıyorsunuz özellikle işe yarayan bisey var mi acaba söylerseniz mutlu olurum
Ben nurse harveys in şurubunu aldım ilk kullanımda bile farketti rahatladı bitkisel içinde kimyon yağı falanda var dene istersen bizede doktorumuz önermişti hem gün içinde 4 defaya kadar kullanabiliyoruz

çok geçmiş olsun canım sevindim daha iyi olmanıza ve eve gitmenize. Rabbim yavrularımızın acılarını göstertmesin
Hamdolsun bu günlere aminn cnm iğne bile vurulsa insanın içi gidiyor delik deşik ettiler yavrumu ama yine de sağlıklı olsun da sorun değil dedim öyle dualar ettim ki bütün hastalara çok zor gerçekten yavrunun acıyan gözlerle sana bakması ve senin hiç birşey yapamaman dün yeni damar yolunu açtılar öyle ağladı ki gözümün içine bakarak ağlıyordu hiç bir şey bu kadar acıvermemişti bana şükürler olsun ki evdeyiz inş daha da iyi olacaz

Merhaba.benim bebeğimde önde gidiyordu hatta kafası büyük dedi doktor endişelenmiştim bende.ama doğdugunda herşey normaldi çok şükür.hatta annem bebeğin kafası küçük diyordu

Rabbim bir daha yasatmasin insallah hemen toparlasin minik yavru.

Canım çok sevindim taburcu olmanıza. Çok geçmiş olsun. Bir daha asla yaşamazsınız inşallah böyle bişey

Cok gecmis olsun insAllah hep daha iyiye gider sagligi

Merhaba.benim bebeğimde önde gidiyordu hatta kafası büyük dedi doktor endişelenmiştim bende.ama doğdugunda herşey normaldi çok şükür.hatta annem bebeğin kafası küçük diyordu

Çok çok teşekkür ederim cevabınız için içim çok rahatlıyor bunları duydukça. Peki sizinki ne kadar önden gidiyordu onu hatırlıyor musunuz ? Banada doktorum sorun yok genetik diyor ama insanın aklına yinede acaba mı diye geliyor

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Sağol canımm dediğim gibi inşallah öyle değildir bakalım ne diyecek doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…