- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.081
Bende anlamadım aventin çoğu emziği böyle ikiliNeden ikili satıyorlar ki
Koalinanın bebeği emziği tutmuş canım 2. Ona lazım olur yineKızlar tutumlu anne.com da kampanya vardı kargo bedavaydı emzikleri 1 tl den satışa koymuş gibi yapıp gönderebilirdiniz birbirinize. Aklınızda bulunsun bi dahakineKoalina Minik bebis
Bizimki gülüyor 2 aylık olucaz ama bize gülmüyor genelde başka yere bakarak yada uykusunda gülüyor ses çıkarmaya sanki bu sabah başladı gibi zaten daha çok erkenKızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
Canım benim sana tavsiyem ilk gümlerde serum fizyolojik yerine okyanus suyu diyerek al. Hem doğal sonuçta okyanus suyu bi kimyasal değil. Gerçi serum fizyolojiğin içeriğini bilmiyorum bekli o da doğaldır ama serum fizyolojiği damlatması çok zor oluyo bebeklerin pek hoşuna gitmiyor o buruna damlatma kısmı. Ama okyanus suyu deodorant şişesi gibi ve buruna giren yeri uzun ince. Sıkması çok kolay oluyo. Bir de serum fizyolojik tek kullanımlık paketlerde oluyo ve açtığın zaman bitirmek zorunda kalıyosun 1 günde. Bitmezse çöpe atıyorsun ziyan oluyoSerum fizyolojik le aspiratör deyip mi alınacak eczaaneden bu serum fizyolojik bi ilaçmı hiç bilmiyorum da
Ay iyi bari. Onunki ziyan olmamışKoalinanın bebeği emziği tutmuş canım 2. Ona lazım olur yine
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durumİşte zor bazen aylarca yüzüne hasret kalıyorum
Canım benim kızım da gündüz uyumuyo doktora sordum 1 Aydan itibaren bebekler gece gündüzü ayırt etmeye ufak ufak başlarlar gündüz uykuları eskiye nazaran azalması olağan bir durum dedi. He hiç gözünü kırpmıyorsa ona bişey diyemem ama benimki 2 saat uyuyosa 3 saat uyanıkIlk zamanlar bizde öyleydik canım,çok zordu. Şimdi gaz sıkıntısını çözdük, bu seferde bu çıktı. Sıkıntısı uyku. Uykuya dalamiyo. 10 da uyandı sabah. Daha şimdi emerken uyudu3 dk olmamıştı zor aldirmistim memeyi
Yok kuzum normalde 2 saat uyuyup 2 saat uyanık kaliyodu. Bugün gram uyumadı. Burnu tikaliydi tam temizledim yine yok. Biraz once tam uyumuştu yine uyandı. Normalde gece 10 da kesin uyur. Bakalım nolcakCanım benim kızım da gündüz uyumuyo doktora sordum 1 Aydan itibaren bebekler gece gündüzü ayırt etmeye ufak ufak başlarlar gündüz uykuları eskiye nazaran azalması olağan bir durum dedi. He hiç gözünü kırpmıyorsa ona bişey diyemem ama benimki 2 saat uyuyosa 3 saat uyanık
Okyanus suyunu nerden aldın canim bende alayimCanım benim sana tavsiyem ilk gümlerde serum fizyolojik yerine okyanus suyu diyerek al. Hem doğal sonuçta okyanus suyu bi kimyasal değil. Gerçi serum fizyolojiğin içeriğini bilmiyorum bekli o da doğaldır ama serum fizyolojiği damlatması çok zor oluyo bebeklerin pek hoşuna gitmiyor o buruna damlatma kısmı. Ama okyanus suyu deodorant şişesi gibi ve buruna giren yeri uzun ince. Sıkması çok kolay oluyo. Bir de serum fizyolojik tek kullanımlık paketlerde oluyo ve açtığın zaman bitirmek zorunda kalıyosun 1 günde. Bitmezse çöpe atıyorsun ziyan oluyo
Eczaneden aldım canım . Çok kullanışlı oluyoOkyanus suyunu nerden aldın canim bende alayim
Tamam canım teşekkür ederim :)Eczaneden aldım canım . Çok kullanışlı oluyo
Ne alemde uyku durumunuzTamam canım teşekkür ederim :)
Gelisme yok canimNe alemde uyku durumunuz
Çok şükür sağlıkla çıkmış allah bir daha sıkıntı göstermesin canım. Bakalım bizimki tutacak gibiCanım ilk alışını bilmiyorum kuvezdeyken hemşireler verdi bronşitten 10gün yoğun bakımda kaldı emme refleksi kaybolmasına diye hemşire hemen aldı demişti daha sonrada hic bi sorun yasamadik
Ay hadi şükür hemen uyu hazır o uyumuşken
Uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?