2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
Bizimki gülüyor 2 aylık olucaz ama bize gülmüyor genelde başka yere bakarak yada uykusunda gülüyor ses çıkarmaya sanki bu sabah başladı gibi zaten daha çok erken

Serum fizyolojik le aspiratör deyip mi alınacak eczaaneden bu serum fizyolojik bi ilaçmı hiç bilmiyorum da
Canım benim sana tavsiyem ilk gümlerde serum fizyolojik yerine okyanus suyu diyerek al. Hem doğal sonuçta okyanus suyu bi kimyasal değil. Gerçi serum fizyolojiğin içeriğini bilmiyorum bekli o da doğaldır ama serum fizyolojiği damlatması çok zor oluyo bebeklerin pek hoşuna gitmiyor o buruna damlatma kısmı. Ama okyanus suyu deodorant şişesi gibi ve buruna giren yeri uzun ince. Sıkması çok kolay oluyo. Bir de serum fizyolojik tek kullanımlık paketlerde oluyo ve açtığın zaman bitirmek zorunda kalıyosun 1 günde. Bitmezse çöpe atıyorsun ziyan oluyo

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 47
Canım benim kızım da gündüz uyumuyo doktora sordum 1 Aydan itibaren bebekler gece gündüzü ayırt etmeye ufak ufak başlarlar gündüz uykuları eskiye nazaran azalması olağan bir durum dedi. He hiç gözünü kırpmıyorsa ona bişey diyemem ama benimki 2 saat uyuyosa 3 saat uyanık

Yok kuzum normalde 2 saat uyuyup 2 saat uyanık kaliyodu. Bugün gram uyumadı. Burnu tikaliydi tam temizledim yine yok. Biraz once tam uyumuştu yine uyandı. Normalde gece 10 da kesin uyur. Bakalım nolcak

Okyanus suyunu nerden aldın canim bende alayim

Canım ilk alışını bilmiyorum kuvezdeyken hemşireler verdi bronşitten 10gün yoğun bakımda kaldı emme refleksi kaybolmasına diye hemşire hemen aldı demişti daha sonrada hic bi sorun yasamadik
Çok şükür sağlıkla çıkmış allah bir daha sıkıntı göstermesin canım. Bakalım bizimki tutacak gibi

Biz bugün meme reddi yaşadık. 47 günlük haliyle yaptığına bak. Önce bi yalıyo memeyi sonra basıyo yaygarayı. Dedim aç değil herhalde ama biberon verdim 20ml olsa da içti. İçerken biberonu alıp meme verdim yine bakıyo kki ne geldi ağzıma inşallah bugünlük bişeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…