2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yaa niye ki canim biz hep düz yatarken damlatıyoruz. Doktor mu dedi sebebi ne acaba

Canım inşallah günlük bir durumdur. Yediğin birşeyin etkisi de olabilir. Acı,baharat,yada bugüne kdr alamd8gi bir tatsa

Kızlar nsslsnz nasl gidiyor:)
Millet çocuğunun uykusunu düzene sokmaya çalışır ben kendimi düzene sokmaya çalışıyorum canım:)) ilk zamanlar gece hiç uyumuyordu o yüzden gece uyanıktım sabah uyuyodum artık gece uyuyo. Ama ben gündüz uyuduğum için uykumu alıyorum bu sefer o uyusa bile gece cin gibi oluyorum. Bayılıyorum uykusuzluktan gündüz hiç uyumadım bu kez şimdi emziriyorum altını falan alayım uyucam. Bu sefer de o gece uyumuyomuş bi De :))) ve ben tımarhanelik :))

Yaa niye ki canim biz hep düz yatarken damlatıyoruz. Doktor mu dedi sebebi ne acaba
Hemşire söyledi direk akar ciğerine kaçabilir yan çevirdiğinde ise yavaş akar damla daha kontrollü olur dedi benim ablamın oğlunda bronşit vardı burnu sürekli tıkanınca aspiratör önerdi doktor onda da yan damlat demişti

Allah razı olsun canım ya kaç para bunlar birde o tüp gibi şeyler nedir
Aspiratörü otribebe aldık 20 lira civarıydı. Okyanus suyu pahalı biraz 40 lira gibiydi sanırım. Tüp gibi olanlar serum fizyolojik işte kullanışlı değil dediğim. 20 lira civarıydı o da.O bi tüpü açınca bir gün içinde kullanmak zorundasın. Ama o kadar kullanmıyorum ben günde 1 kez burnunu temizlemem yetiyo. Kalan çöpe. O yüzden okyanus suyu daha avantajlı.

Anladım canım sağolasın yarın aldırayım

Gerçekten öyle yan yana olunca hep kavga ediyoruz.. tartışıyoruz orta yolu bulamıyoruz. Şimdi iyi yani ama bu defada özlem çok vuruyor
Maalesef özlem fena ama ilişkiyi diri tutuyor ben eşime bazen diyorum seni boşayıp tekrar flört edicem sen bana gene evlenme teklif et heyecan katalım kadın gene kafayı yedin diyor yedim tabi aylardır evdeyim malum hamilelik doğum e eşimde biraz öküzlük yapıyor kısacası insanoğlu nankör yanında olsa bi dert olmasa bi dert yinede halimize bin şükür

Yutmasın diye sanırım hiç aklıma gelmezdi sağolasın bilgilendirmen için hepiniz çok yardımcı oldunuz

.
Kızlar benim oğlan tükürüğünü yutmuyor diliyle onuda çıkarmaya çalışıyor enteresan çocuk sizinkilerde yapıyor mu baloncuk baloncuk tükürük çıkarıyor yaa
Benimki onu aciktiginda yapıyor canım. Bana aç olduğunu göstermek istiyor herhalde :)

Sezaryen olanlar dikişleriniz kızarık mı hala 54 gün oldu kızarık dikişlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…