- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.121
Hiç nedenini bilmiyorum canım ama önce hasta mı oldu diye korkup duruyordumNeden acaba komik komik diliyle memeyi ittirir gibi hareket yapıyor
Bizimkisi haziranda 21 günlüğüne askere gidecek diye beni şimdiden telaş sarıyo canım allahım sana kolaylık versinAmin inşAllah canım evet zor Allah tüm asker eşlerine sabır versin
Olursun canım merak etmeBende inşAllah zamanla iyi olurum..
Yaa niye ki canim biz hep düz yatarken damlatıyoruz. Doktor mu dedi sebebi ne acabaYok doktora dedim deniz suyu olarak ne alıyım dedim serum fizyolojik kullan dedi tonimer aldık sordum onu kullanabilirsin dedi ama Burnuna ne damlatırsan damlat kafası yan tarafa dönük olmalıymış kafası düzken damlatmamalıymışız
Hahaha:))) işte Bunlar böyle maymunMalesef canim uyandi bile
Canım inşallah günlük bir durumdur. Yediğin birşeyin etkisi de olabilir. Acı,baharat,yada bugüne kdr alamd8gi bir tatsaBiz bugün meme reddi yaşadık. 47 günlük haliyle yaptığına bak. Önce bi yalıyo memeyi sonra basıyo yaygarayı. Dedim aç değil herhalde ama biberon verdim 20ml olsa da içti. İçerken biberonu alıp meme verdim yine bakıyo kki ne geldi ağzımainşallah bugünlük bişeydir.
Millet çocuğunun uykusunu düzene sokmaya çalışır ben kendimi düzene sokmaya çalışıyorum canım:)) ilk zamanlar gece hiç uyumuyordu o yüzden gece uyanıktım sabah uyuyodum artık gece uyuyo. Ama ben gündüz uyuduğum için uykumu alıyorum bu sefer o uyusa bile gece cin gibi oluyorum. Bayılıyorum uykusuzluktan gündüz hiç uyumadım bu kez şimdi emziriyorum altını falan alayım uyucam. Bu sefer de o gece uyumuyomuş bi De :))) ve ben tımarhanelik :))Kızlar nsslsnz nasl gidiyor:)
Hemşire söyledi direk akar ciğerine kaçabilir yan çevirdiğinde ise yavaş akar damla daha kontrollü olur dedi benim ablamın oğlunda bronşit vardı burnu sürekli tıkanınca aspiratör önerdi doktor onda da yan damlat demiştiYaa niye ki canim biz hep düz yatarken damlatıyoruz. Doktor mu dedi sebebi ne acaba
Aspiratörü otribebe aldık 20 lira civarıydı. Okyanus suyu pahalı biraz 40 lira gibiydi sanırım. Tüp gibi olanlar serum fizyolojik işte kullanışlı değil dediğim. 20 lira civarıydı o da.O bi tüpü açınca bir gün içinde kullanmak zorundasın. Ama o kadar kullanmıyorum ben günde 1 kez burnunu temizlemem yetiyo. Kalan çöpe. O yüzden okyanus suyu daha avantajlı.Allah razı olsun canım ya kaç para bunlar birde o tüp gibi şeyler nedir
Bazen benim oğlum da öyle hapşuruyor aman hasta oldu galiba diyorum ama olmadı çok şükür. Yavaş yavaş incelt kuzum. Ya da evin ısısı na dikkat et çok sıcak yapmamaya çalış .Ya sorun orda zaten alıştıev biraz soğusa hemen hapşırıyo
Anladım canım sağolasın yarın aldırayımAspiratörü otribebe aldık 20 lira civarıydı. Okyanus suyu pahalı biraz 40 lira gibiydi sanırım. Tüp gibi olanlar serum fizyolojik işte kullanışlı değil dediğim. 20 lira civarıydı o da.O bi tüpü açınca bir gün içinde kullanmak zorundasın. Ama o kadar kullanmıyorum ben günde 1 kez burnunu temizlemem yetiyo. Kalan çöpe. O yüzden okyanus suyu daha avantajlı.
Maalesef özlem fena ama ilişkiyi diri tutuyor ben eşime bazen diyorum seni boşayıp tekrar flört edicem sen bana gene evlenme teklif et heyecan katalım kadın gene kafayı yedin diyor yedim tabi aylardır evdeyim malum hamilelik doğum e eşimde biraz öküzlük yapıyor kısacası insanoğlu nankör yanında olsa bi dert olmasa bi dert yinede halimize bin şükürGerçekten öyle yan yana olunca hep kavga ediyoruz.. tartışıyoruz orta yolu bulamıyoruz. Şimdi iyi yani ama bu defada özlem çok vuruyor
Yutmasın diye sanırım hiç aklıma gelmezdi sağolasın bilgilendirmen için hepiniz çok yardımcı oldunuzYok doktora dedim deniz suyu olarak ne alıyım dedim serum fizyolojik kullan dedi tonimer aldık sordum onu kullanabilirsin dedi ama Burnuna ne damlatırsan damlat kafası yan tarafa dönük olmalıymış kafası düzken damlatmamalıymışız
Rica ederim bende burdan çok şey öğrendim bi faydam olursa ne mutlu banaYutmasın diye sanırım hiç aklıma gelmezdi sağolasın bilgilendirmen için hepiniz çok yardımcı oldunuz
Benimki onu aciktiginda yapıyor canım. Bana aç olduğunu göstermek istiyor herhalde :)Kızlar benim oğlan tükürüğünü yutmuyor diliyle onuda çıkarmaya çalışıyor enteresan çocuk sizinkilerde yapıyor mu baloncuk baloncuk tükürük çıkarıyor yaa
Valla yaaHahaha:))) işte Bunlar böyle maymun
Garip bir şey yemedim aslında neden oldu anlamadım ama şimdi emdi.Canım inşallah günlük bir durumdur. Yediğin birşeyin etkisi de olabilir. Acı,baharat,yada bugüne kdr alamd8gi bir tatsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?