2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende hiç beklemiyodum üzüldüm olunca valla :))) takip etme sütünü canım yeter allahın izniyle bebeğine hiç merak etme sen canım.

Kızlar Hem devlet hastanesine hem özele gideyim dedim aylık kontrolleri için. Ama hasta olmayan çocuk hasta olcak öyle bi kalabalık ki

Çok iyi yaptın canım. Bende alacağım. Kızıma ilk kitap sevgisini aşılayacağım inşallah odasında bir kütüphane olacak nasipse :)

Kesinlikle canım bunlarla başlayıp ingizlice tarzı kartlar getirtücem zamanla telefon tv verip oturtmak yerine karşıma alırım ögretirim. Şu an oglum bana bakıp temas kuruyor benimle. Onlar fotograf makünesi ne görürlerse onu alırlar.

Kızlar Hem devlet hastanesine hem özele gideyim dedim aylık kontrolleri için. Ama hasta olmayan çocuk hasta olcak öyle bi kalabalık ki
Canım özele gidiyoruz biz güya ama o kdr bekledik ki bildiğin randevulu ama kuyruk var. Dua ediyorum hasta olmasin diye. Hiçbiryere dokunmak istemiyorum ve biran önce çıkmak istiyorum ordan. Ben oldum olası zaten sevmezdim hastaneleri ama şimdi daha da takintili oldum. Bırak üzülüyorum da hasta bebekleri görünce.

Kumaş alsam yapabilir miyim ki canim?
Benm oğlum 1.5 aylık. Kaç aya kadar kullanılıyor acaba?
13 kiloya kadar yazıyor canım ama bence pek mümkün değil o kadar ağır bebeği tşımak. Ben sling beceremedim bir türlü bağlamayı aldığımla kaldı çok üzüldüm. Kanguru kullanıyorum onda bile sırtım kopuyor çocuk daha 4200

Cok zor gercekten ama sanirim daha kucuk duzelir insallahhh rabbim bizi beterinden korusun doktora gidince sonucu bana da soylersen sevinirim
En yakın zamanda gidicez bakalım yazarım sanada inşallah geçer insan bazen vicdanda yapıyo açmı bırakıyorum ki niye uyanmıyo diye kendini suçluyo

Kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı ? Biz cumartesi günü vurulduk. Önemli bi aşyımış devlet karşılamıyor. Özel sigortanız varsa karşılıyor. Normal fiyatı 200 tl gibi bişey. Önemini belirten yaziyi paylaşıyorum.

Eklentiler

• 20190128_140816.webp
    111,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 20190128_140904.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 44
Reactions: 114

Ama başka çaremiz yokki çıkaramıyolar banyodan sonra bile çıkaramıyo benimki emmesini uyumasını herşeyini de etkiliyo

Özel gittiğim hastane iyi öyle bekleme falan olmuyo ama devlet hastanesi felaketti. Bir daha gitmek nasip etmesin inşallah rabbim.

Canm bence o kadar çok hastane ortamına sokmaya gerek yok çocuğu. Domuz gribi denilen influenza virüsü çok yaygın buara allah korusun. Özele götürüyorsan devlete gerek yok.

Biz 12 Aralık doğumluyuz ama hala bakınmıyor bazen reklamlar dikkatini çekiyor ama sürekli emsin yatsın iki uyku arası bir saati bulmuyor evi dolaştırıyorum kucağımda tv kanalları değiştiriyorum hızlı renkli görüntüler Işık’lar dikkat çekiyor diye çıngıraklar sohbetler anca 5 dakika sonra mızmız kafaya şapka bandana da taktırmıyor düz kafa yastığınıda hiç sevmedi kalacak oğlanın kafası sipsivri diye eşim laf konuşuyor ağlasada tak yatır yastığına diye e morartayım mı çocuğu kafayı düzelteyim derken valla kafayı yiycem

Çok pahalıymış Devlet neden karşılamıyorsa

Bebeklerin zekalarini bu kadar kucumsemeyin canim.Tabiki marulun su an ne ise yaradigini anlamicak ama hergun onu cocuga gostererek beyninde marul ve koltugun ayni seyler olmadigi bilgisi yukleniyor.Bence cok onemli bu kartlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…