- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.221
Sağol tatlımBirer damla canım, günde 4 defa
Bende hiç beklemiyodum üzüldüm olunca valla :))) takip etme sütünü canım yeter allahın izniyle bebeğine hiç merak etme sen canım.Çok teşekkür ederim çok üzülmüştüm bide erken olmayı beklemiyodum hiç aklıma gelmemişti dolabada hiç koymadım süt bugün bayağ yoğun oluyo tam başladı yani ama hala aynı azalma olmadı umarım olmaz diğer günler de
Çok iyi yaptın canım. Bende alacağım. Kızıma ilk kitap sevgisini aşılayacağım inşallah odasında bir kütüphane olacak nasipse :)
Kumaş alsam yapabilir miyim ki canim?Jarse kumaş canım YouTube da var bağlama sekilleri
Canım özele gidiyoruz biz güya ama o kdr bekledik ki bildiğin randevulu ama kuyruk var. Dua ediyorum hasta olmasin diye. Hiçbiryere dokunmak istemiyorum ve biran önce çıkmak istiyorum ordan. Ben oldum olası zaten sevmezdim hastaneleri ama şimdi daha da takintili oldum. Bırak üzülüyorum da hasta bebekleri görünce.Kızlar Hem devlet hastanesine hem özele gideyim dedim aylık kontrolleri için. Ama hasta olmayan çocuk hasta olcak öyle bi kalabalık ki
13 kiloya kadar yazıyor canım ama bence pek mümkün değil o kadar ağır bebeği tşımak. Ben sling beceremedim bir türlü bağlamayı aldığımla kaldı çok üzüldüm. Kanguru kullanıyorum onda bile sırtım kopuyor çocuk daha 4200Kumaş alsam yapabilir miyim ki canim?
Benm oğlum 1.5 aylık. Kaç aya kadar kullanılıyor acaba?
Önemli değil geçen bendede oldu ilk zamanlarda çok oluyodu bunu yapınca baya rahatlamıştım inşallah sende rahatlarsın geçerİsterim tabi canım çok saol deneyeceğim
Yaparsın canım niye yapamayasin bence 4 5lik olana kadar kullanilir beninoğlumda 57günlükKumaş alsam yapabilir miyim ki canim?
Benm oğlum 1.5 aylık. Kaç aya kadar kullanılıyor acaba?
En yakın zamanda gidicez bakalım yazarım sanada inşallah geçer insan bazen vicdanda yapıyo açmı bırakıyorum ki niye uyanmıyo diye kendini suçluyoCok zor gercekten ama sanirim daha kucuk duzelir insallahhh rabbim bizi beterinden korusun doktora gidince sonucu bana da soylersen sevinirim
Ben dayanamayıp acısız çiğköfte yedim durum hem de. Ama çok canim çekti eşim karşımda yerken al dedim bana da benim basim kel mi?
Hava nemlendirici aldık biz. Ondan önce daha fazla tıkamıyordu. Nemlendiricinin bize bile faydası oldu. Ama kocaman çıkanı görünce acaba alıştırıyor muyum diyorum
Insallaah canım sagol:)Bende hiç beklemiyodum üzüldüm olunca valla :))) takip etme sütünü canım yeter allahın izniyle bebeğine hiç merak etme sen canım.
Özel gittiğim hastane iyi öyle bekleme falan olmuyo ama devlet hastanesi felaketti. Bir daha gitmek nasip etmesin inşallah rabbim.Canım özele gidiyoruz biz güya ama o kdr bekledik ki bildiğin randevulu ama kuyruk var. Dua ediyorum hasta olmasin diye. Hiçbiryere dokunmak istemiyorum ve biran önce çıkmak istiyorum ordan. Ben oldum olası zaten sevmezdim hastaneleri ama şimdi daha da takintili oldum. Bırak üzülüyorum da hasta bebekleri görünce.
Canm bence o kadar çok hastane ortamına sokmaya gerek yok çocuğu. Domuz gribi denilen influenza virüsü çok yaygın buara allah korusun. Özele götürüyorsan devlete gerek yok.Kızlar Hem devlet hastanesine hem özele gideyim dedim aylık kontrolleri için. Ama hasta olmayan çocuk hasta olcak öyle bi kalabalık ki
Asiya gitmeden bir gün once banyosunu yaptır gel dedi perşembe gidicem ozaman paylasirimSöylediler mi sanada aşıdan sonra 3 gün banyoda yapmayacakmış. Sen durumunu paylaşırmısın aşı sonrasını etkiledi mi etkilemedimi nasıl oluyor diye
Çok pahalıymış Devlet neden karşılamıyorsaKızlar menenjit aşısı yaptıran var mı ? Biz cumartesi günü vurulduk. Önemli bi aşyımış devlet karşılamıyor. Özel sigortanız varsa karşılıyor. Normal fiyatı 200 tl gibi bişey. Önemini belirten yaziyi paylaşıyorum.
Bebeklerin zekalarini bu kadar kucumsemeyin canim.Tabiki marulun su an ne ise yaradigini anlamicak ama hergun onu cocuga gostererek beyninde marul ve koltugun ayni seyler olmadigi bilgisi yukleniyor.Bence cok onemli bu kartlar.Bu kadar küçük bebeklerin bu kartlardan bişey anladığına emin misin bence bakarken net göremiyor bile. Yani maksat onunla ilgilenip bişeyler söylemek onunla konuşmak. Yani bence sen marul resmî olan kartı gösterip bak bu marul demenle marul resmî gösterip bu koltuk demen onun için aynı şey ve aynı derecede etkiler zeka gelişimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?