2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben dalan roxy almistim cnm bi de sivi uni baby 30 da yikadigim için sabun tozu olan cok erimiyo gibime geliyo.bitsin diye kullanıyorum acikcasi ama uni baby guzel bnce ona devam edicem
Bende erimez diye tozlara güvenememiştim. Uni baby bayagi güzel ama organik bor bebek deterjanı varmış o dikkatimi çekti.

Bebegi kabiz olanlar napiosnz bebek sabaha kadar kivraniyi bugun 3.gun kaka yapmadi
Benim bebeğim de 5 günde bir kaka yapmaya başladı ama bu kabız demek değil. Kabız zeytin gibi yaparsa dedi doktorumuz. Anne sütü aldiği için zaten normal denildi 10 güne kadar.

Aynı durum bendede var bu hafta ben ortam degistirdim ona bagliyorum biraz bide atak haftasinda olabilirmi acaba o zamanda meme reddi olabiliyor ya da emzik biberon silikon uç kullaniyosan oda yapabiliyor. Bide bazen bebekler cevresine bakinmak istiyolar o zamanda emmemek icin direniyo agliyo mesela

Benim bebeğim de 5 günde bir kaka yapmaya başladı ama bu kabız demek değil. Kabız zeytin gibi yaparsa dedi doktorumuz. Anne sütü aldiği için zaten normal denildi 10 güne kadar.
Oylede cnm kendini cok sıkıyor yapamadigi icin uyuyamiyoda

Bebegi kabiz olanlar napiosnz bebek sabaha kadar kivraniyi bugun 3.gun kaka yapmadi
Sıcak suda karnına saat yönünde masaj yapıyorum, popo deliğini zeytinyağına batırılmış kulak çöpüyle uyarıyorum. Kendim kayısı ve zeytinyağı yiyorum.

Amann milletin lafı bitmiyoki ugras ugras nereye kadar normalde 6 ayda kiloyu 2 ye latlamasi lazimken bizimki 2. Ayda nerdeyse katladi ona ragmen sadece anne sutu aldigi için herkese göre aç çocuk ne istiyolar obez sagliksiz bi bebek heralde en sevdikleri aylik almasi gereken kilo miktari belli. Ben fazla aldigi icin tedirgin oluyorum bi sorun cikarmi diye. Laf anlatilmiyo ozellikle yaslilar daha fena. Kucagima aliyorum kucaga alismis bu diyolar alissin ya ne olcak seneye kucaga almak isticez onlar gelmicek zaten. Her cocugun kendi annesi en iyi annedir en iyi biz biliriz huyunu suyunu kimseye laf düsmez

Kızlar ek gıdayı düşünmek için biraz erken ama yarın e bebekte avent buharda pişirici ve blender 530’dan 380’e falan düşüyor. Ben almayı düşünüyorum. 3 ayımız kaldı bizim ek gıdaya. Hatta mama da verdiğimiz için doktorumuz 4-5.ayda bile başlayabileceğimizi söyledi. 4.ay çok erken ama 5.ayda başlatabilirim ben. Çünkü doyuramıyorum kızımı:) ne süt ne mama yetiyor. Pişiriciyle çok kısa sürede çok pratik gıdalar hazırlayabilirim diye düşnüyorum. İşe başlayacağım için çok vaktim olmayacak. Daha önceki bebeklerinde kullanan var mı bu ürünü. Yoksa gereksiz bir ürün mü? alırım da çöp mü olur :)

kızlar bebeği ishal olanız var mı aranızda. su gibi geldi sabah ateşi yok. doktora götürmeli miyim? pastırma yemiştim ondan olabilir mi? biraz daha gözlemleyim mi?

Kesinlikle haklısınız. Ben çok severim tombul bebeği ama anne sütü olunca sorun olmuyor. Yeğenim 2 kilo doğmuştu annesi 1 ayda 2 buçuk kilo aldırdı 2. aylıkken 6 kiloydu şimdi 1 buçuk yaşında ve kilosunu tamamen atti sağlıklı şükür sizde korkmayın bence:) Allah bağışlasın yavrunuzu. Herkezin evladı kendine değerlidir hiç kimse anneden daha iyi bilemez o yüzden kimseyi takmayıp bu şekilde devam ediyoruz :) bide ağlamadan bi emdigini görseydim

Benim kizimda 3gunde bir yapmaya başladı bazen çok ıkınıyor. Karnına masaj yapıyorum. Sabahları 10-15 dakika bezsiz bırakıyorum cok daha rahat gaz çıkartıyor. Poposuna zeytinyağı sürüyorum. Çok sancisi varsa mamasina bir iki damla zeytinyağı damlatiyorum. Bende kayısı kompostosu içiyorum.

Canım senin kızın kilo alımı nasıl ne kadar mama veriyorsun? Benim kızım sanki bu ay daha az yiyor gibi geliyor. 6gun sonra 2 ay bitecek kilosunu o zaman öğrenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…