- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.901
Ben 3.dozu yaptirmayacagim. Gebe kalirsam yine 2 doz yaptırırım dedimDoğum sonrası 3.doz tetanoz aşısı 6 ay sonra mı oluyor? Yaptıracak mısınız
Ben dalan roxy almistim cnm bi de sivi uni baby 30 da yikadigim için sabun tozu olan cok erimiyo gibime geliyo.bitsin diye kullanıyorum acikcasi ama uni baby guzel bnce ona devam edicemKızlar bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz. Ben uni baby kullanıyorum
Aşı kartımı kaybettim ben yaptırmayı düşünüyordumDoğum sonrası 3.doz tetanoz aşısı 6 ay sonra mı oluyor? Yaptıracak mısınız
Geçmiş olsun canım bizim kız da çok yapmaya başladı ishal mi diye korkuyorum nasıl anlarım bilemedim. Az ama çok sık yapıyorBebegi kabiz olanlar napiosnz bebek sabaha kadar kivraniyi bugun 3.gun kaka yapmadi
Ne kadara aldi n iz kizlarBiz yuzd3tuze ayarladık canim. Çok mu ki? Makine çalışınca ben üşüyorum eşim de saçmalama onla ilgisi yok dese de kapatıyorum üşüyünce ben. Senin tavsiyenle almistik zaten. Burasi iyi ki var
Kaynana niye karışıyo ki. Bende bayağı memnunum unidenDalan kullanıyordum kaynana zoruyla, bence kokusu ağırdı bitti, unibaby aldım parfümsüz çok beğendim . Kokusuz ve gerçekten temiz yıkıyor çamaşırları .
Saol cnm kabızlık kotu ya dra gore 5 gunden oncesi normal gercide bebk cok huzursuzGeçmiş olsun canım bizim kız da çok yapmaya başladı ishal mi diye korkuyorum nasıl anlarım bilemedim. Az ama çok sık yapıyor
Bende erimez diye tozlara güvenememiştim. Uni baby bayagi güzel ama organik bor bebek deterjanı varmış o dikkatimi çekti.Ben dalan roxy almistim cnm bi de sivi uni baby 30 da yikadigim için sabun tozu olan cok erimiyo gibime geliyo.bitsin diye kullanıyorum acikcasi ama uni baby guzel bnce ona devam edicem
Asi kartin olmasa da yaparlar canim. Kaydin var sonucta. Bende saglik ocaginda calistim yapiliyordu. Asi karti sana bilgi icin veriliyor. Bi de gunu yaklasinca onların araması lazım.Aşı kartımı kaybettim ben yaptırmayı düşünüyordum
Benim bebeğim de 5 günde bir kaka yapmaya başladı ama bu kabız demek değil. Kabız zeytin gibi yaparsa dedi doktorumuz. Anne sütü aldiği için zaten normal denildi 10 güne kadar.Bebegi kabiz olanlar napiosnz bebek sabaha kadar kivraniyi bugun 3.gun kaka yapmadi
Aynı durum bendede var bu hafta ben ortam degistirdim ona bagliyorum biraz bide atak haftasinda olabilirmi acaba o zamanda meme reddi olabiliyor ya da emzik biberon silikon uç kullaniyosan oda yapabiliyor. Bide bazen bebekler cevresine bakinmak istiyolar o zamanda emmemek icin direniyo agliyo meselaMerhabalar bende Aralık annesi olacaktım fakat bebeğimin kafası büyük suyu fazla dedi doktor bu yüzden kasım annesi oldum Rabbim herkezin bebeğini hastalıklardan kötülüklerden korusun sizlere bi sorum olcakti bebeğim son iki haftadır sürekli ben memeye yaklastirinca ağlamaya başlıyor sonra uyuyor 2 dakika uyanınca alıyor bunu gün boyu sürekli yapıyor acaba bu meme reddi mi oluyor ne yapmalıyım?
Oylede cnm kendini cok sıkıyor yapamadigi icin uyuyamiyodaBenim bebeğim de 5 günde bir kaka yapmaya başladı ama bu kabız demek değil. Kabız zeytin gibi yaparsa dedi doktorumuz. Anne sütü aldiği için zaten normal denildi 10 güne kadar.
Sıcak suda karnına saat yönünde masaj yapıyorum, popo deliğini zeytinyağına batırılmış kulak çöpüyle uyarıyorum. Kendim kayısı ve zeytinyağı yiyorum.Bebegi kabiz olanlar napiosnz bebek sabaha kadar kivraniyi bugun 3.gun kaka yapmadi
Bizimkide çok ıkınıyor falan ama hep öyle yani kaka yapmadiği için değil. Bi de bizimki gece uyuyor. Uykusunda falan sıkıntı yok.Oylede cnm kendini cok sıkıyor yapamadigi icin uyuyamiyoda
Amann milletin lafı bitmiyoki ugras ugras nereye kadar normalde 6 ayda kiloyu 2 ye latlamasi lazimken bizimki 2. Ayda nerdeyse katladi ona ragmen sadece anne sutu aldigi için herkese göre aç çocuk ne istiyolar obez sagliksiz bi bebek heralde en sevdikleri aylik almasi gereken kilo miktari belli. Ben fazla aldigi icin tedirgin oluyorum bi sorun cikarmi diye. Laf anlatilmiyo ozellikle yaslilar daha fena. Kucagima aliyorum kucaga alismis bu diyolar alissin ya ne olcak seneye kucaga almak isticez onlar gelmicek zaten. Her cocugun kendi annesi en iyi annedir en iyi biz biliriz huyunu suyunu kimseye laf düsmezYa milletin lafı hiç bitmiyor ki banada sürekli baktığın çocuğa bak derlerdi ama kendimide yırtsam süt olmadı mı olmuyor malesef. Başta annem bozardi moralimi anneannemle konuşurlar di yok sütü olsaydı birini emerken birinden akar dediler ama ben kulak asmadım direndim bebegimi 18 değerle sarıliktan 2 gece yatırdılar hastanede şimdi birinden emerken birinden akıyor tabi bu her zaman değil :) bebek büyütmek cidden zor hele bu doydumu acaba sorusu kafayı yedirir insana:) inşallah canım inşallah daha uzun kaldığı meme diye ağladığı günlerde gelir :)
Kesinlikle haklısınız. Ben çok severim tombul bebeği ama anne sütü olunca sorun olmuyor. Yeğenim 2 kilo doğmuştu annesi 1 ayda 2 buçuk kilo aldırdı 2. aylıkken 6 kiloydu şimdi 1 buçuk yaşında ve kilosunu tamamen atti sağlıklı şükür sizde korkmayın bence:) Allah bağışlasın yavrunuzu. Herkezin evladı kendine değerlidir hiç kimse anneden daha iyi bilemez o yüzden kimseyi takmayıp bu şekilde devam ediyoruz :) bide ağlamadan bi emdigini görseydimAmann milletin lafı bitmiyoki ugras ugras nereye kadar normalde 6 ayda kiloyu 2 ye latlamasi lazimken bizimki 2. Ayda nerdeyse katladi ona ragmen sadece anne sutu aldigi için herkese göre aç çocuk ne istiyolar obez sagliksiz bi bebek heralde en sevdikleri aylik almasi gereken kilo miktari belli. Ben fazla aldigi icin tedirgin oluyorum bi sorun cikarmi diye. Laf anlatilmiyo ozellikle yaslilar daha fena. Kucagima aliyorum kucaga alismis bu diyolar alissin ya ne olcak seneye kucaga almak isticez onlar gelmicek zaten. Her cocugun kendi annesi en iyi annedir en iyi biz biliriz huyunu suyunu kimseye laf düsmez
Benim kizimda 3gunde bir yapmaya başladı bazen çok ıkınıyor. Karnına masaj yapıyorum. Sabahları 10-15 dakika bezsiz bırakıyorum cok daha rahat gaz çıkartıyor. Poposuna zeytinyağı sürüyorum. Çok sancisi varsa mamasina bir iki damla zeytinyağı damlatiyorum. Bende kayısı kompostosu içiyorum.Bebegi kabiz olanlar napiosnz bebek sabaha kadar kivraniyi bugun 3.gun kaka yapmadi
Canım senin kızın kilo alımı nasıl ne kadar mama veriyorsun? Benim kızım sanki bu ay daha az yiyor gibi geliyor. 6gun sonra 2 ay bitecek kilosunu o zaman öğrenicem.Kızlar ek gıdayı düşünmek için biraz erken ama yarın e bebekte avent buharda pişirici ve blender 530’dan 380’e falan düşüyor. Ben almayı düşünüyorum. 3 ayımız kaldı bizim ek gıdaya. Hatta mama da verdiğimiz için doktorumuz 4-5.ayda bile başlayabileceğimizi söyledi. 4.ay çok erken ama 5.ayda başlatabilirim ben. Çünkü doyuramıyorum kızımı:) ne süt ne mama yetiyor. Pişiriciyle çok kısa sürede çok pratik gıdalar hazırlayabilirim diye düşnüyorum. İşe başlayacağım için çok vaktim olmayacak. Daha önceki bebeklerinde kullanan var mı bu ürünü. Yoksa gereksiz bir ürün mü? alırım da çöp mü olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?