- 16 Şubat 2019
- 1.005
- 990
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.121
İlk ay 1 kilo 2. Ay 650 gr aldı canım ama bu ay daha az almıştır.Aylık 600 gram almıyor mu canım en az
Arkadaşların dediği gibi ben tartılıyorum bir de kızımı alıp tartılıyorum. Farktan 200 düşüyordum ama. 5200 falan çıkıyor. 38. Haftada doğan 3 aylık bebeğe göre az demiNasıl tartıyorsun canım
Doğum kilosu kaç canımArkadaşların dediği gibi ben tartılıyorum bir de kızımı alıp tartılıyorum. Farktan 200 düşüyordum ama. 5200 falan çıkıyor. 38. Haftada doğan 3 aylık bebeğe göre az demi
inşallahhhh....ve çok şükür giitti bende kalmadı neredeyse azıcık yağ var o da spor istiyor 4 kilo vermek lazım ama ben zayıftım o yüzden uğraşmayayım sadece sıkılaşayım diyorumİnşallah yazıda atlatırsın bende göbek kaldı erimesi adetle çabuk olur diolar bir umut işte
3 kilo doğduDoğum kilosu kaç canım
Tam 3 aylık oldumu canım benim kızım 1 aralık ta 3 kilo doğdu ayda 600 gr alsa yeter üzülme alıyordur çiş kaka nasıl bizimkide 3. Ayda 600 gr aldı bu ayı çok merak ediyorum ilk 2 ay çok kilo aldığı için dengeli gidiyor sadece anne sütü mü alıyor eltimin 4 kızı var evlendiğim ilk yıl 1. Oldu ufak tefek yaşıtlarından küçük zayıf cılız bir kızdı ama emerdi yer içerdi kilo almazdı hiç hasta olmazdı şimdi 15 yaşında beni geçti bana tepeden bakıyor arkadan 3 kızı daha oldu onlarda yaşıtlarından geri gitti hep 6 yaşında ancak yetiştiler anlamadım hiç benim oğlum onun 3. Kızıyla aynı hafta doğdu oğlum kilolu boylu poslu bir çocuktu ama hiç hastalığı bitmedi onun kızı hiç hasta olmazdı bence bazı şeyler genlerde var yiyip içip zayıf olanlar var sağlıklı olsunlarda kilo alınır canım3 kilo doğdu
Tamam canım ekleyeyim nasıl aratayımHoşgeldin canım Bazılarımız instagram da arkadaş olduk canım istersen beni ekle ben sana diğer arkadaşların adresini yollarım
Haklısınız benim için de önemli olan sağlıklı olmasıTam 3 aylık oldumu canım benim kızım 1 aralık ta 3 kilo doğdu ayda 600 gr alsa yeter üzülme alıyordur çiş kaka nasıl bizimkide 3. Ayda 600 gr aldı bu ayı çok merak ediyorum ilk 2 ay çok kilo aldığı için dengeli gidiyor sadece anne sütü mü alıyor eltimin 4 kızı var evlendiğim ilk yıl 1. Oldu ufak tefek yaşıtlarından küçük zayıf cılız bir kızdı ama emerdi yer içerdi kilo almazdı hiç hasta olmazdı şimdi 15 yaşında beni geçti bana tepeden bakıyor arkadan 3 kızı daha oldu onlarda yaşıtlarından geri gitti hep 6 yaşında ancak yetiştiler anlamadım hiç benim oğlum onun 3. Kızıyla aynı hafta doğdu oğlum kilolu boylu poslu bir çocuktu ama hiç hastalığı bitmedi onun kızı hiç hasta olmazdı bence bazı şeyler genlerde var yiyip içip zayıf olanlar var sağlıklı olsunlarda kilo alınır canım
Teyze deme yeter balımSus sus yaşlı falan deme sonra abla diyoruz olay oluyo
doktora sorarak mı fitil kullanıyorsun?anne sütü alan çocuk kabız olmaz derler ya ondan sordum.sert mi yaptığı kaka?bizimki de gün aşırıydı şimdi iki gün yapmıyor sonra yapıyor.sanki arayı açacak gibime geliyor o yüzden soruyorumSadece anne sütü canım kızım 2 aydır sadece fitille yapıyor 2 günde 1 yapsa bizim evde Bayram olur valla 10 gün beklesek yine yapmıyor 2 günde 1 bence gayet normal bağırsak ancak doluyor demekki
Kulakta enfeksiyon veya aşı yerinin ağrıması gibi durumlardan da olabiliyormuş yok bizde onlar ısrarla istemiyo. Bende yatarak emziriyorum sabırla. :/ çok değişik ya tadı da aynı sütün ne geciyosa akıllarından.kendim yaşamasam inanmazdım inanılmaz bir durum çünkü
Ayrıcaevet sadece anne sütü alıyor. Çok şükür boyu da uzuyor. Belki de o yüzden daha zayıf görünüyor gözüme 61-62 cm oldu boyuTam 3 aylık oldumu canım benim kızım 1 aralık ta 3 kilo doğdu ayda 600 gr alsa yeter üzülme alıyordur çiş kaka nasıl bizimkide 3. Ayda 600 gr aldı bu ayı çok merak ediyorum ilk 2 ay çok kilo aldığı için dengeli gidiyor sadece anne sütü mü alıyor eltimin 4 kızı var evlendiğim ilk yıl 1. Oldu ufak tefek yaşıtlarından küçük zayıf cılız bir kızdı ama emerdi yer içerdi kilo almazdı hiç hasta olmazdı şimdi 15 yaşında beni geçti bana tepeden bakıyor arkadan 3 kızı daha oldu onlarda yaşıtlarından geri gitti hep 6 yaşında ancak yetiştiler anlamadım hiç benim oğlum onun 3. Kızıyla aynı hafta doğdu oğlum kilolu boylu poslu bir çocuktu ama hiç hastalığı bitmedi onun kızı hiç hasta olmazdı bence bazı şeyler genlerde var yiyip içip zayıf olanlar var sağlıklı olsunlarda kilo alınır canım
Kabız değil canım yapsada su şeklinde yapıyor anne sütü aldığı için fitilden haberi var doktorundoktora sorarak mı fitil kullanıyorsun?anne sütü alan çocuk kabız olmaz derler ya ondan sordum.sert mi yaptığı kaka?bizimki de gün aşırıydı şimdi iki gün yapmıyor sonra yapıyor.sanki arayı açacak gibime geliyor o yüzden soruyorum
aysegul_55_ayTamam canım ekleyeyim nasıl aratayım
Bence iyi canım doktorlar 3. Ay ve sonrası hareketli oldukları için kilo alımı azalıyor diyor demekki doğru 1-2 aya ek gıda başlarız toparlarlar inşallahAyrıcaevet sadece anne sütü alıyor. Çok şükür boyu da uzuyor. Belki de o yüzden daha zayıf görünüyor gözüme 61-62 cm oldu boyu
Yatarak emzirme kulak enfeksiyon yapıyor muş dikkatli olKulakta enfeksiyon veya aşı yerinin ağrıması gibi durumlardan da olabiliyormuş yok bizde onlar ısrarla istemiyo. Bende yatarak emziriyorum sabırla. :/ çok değişik ya tadı da aynı sütün ne geciyosa akıllarından.
inşallahBence iyi canım doktorlar 3. Ay ve sonrası hareketli oldukları için kilo alımı azalıyor diyor demekki doğru 1-2 aya ek gıda başlarız toparlarlar inşallah
puset yatıyorsa kullanılır bencekızla sizce bu aylarda baston puset kullanılabilir mi? Annem kızı dışarı çıkarmak istiyormuş ama bizim bebek arabasını indiremez merdivenlerden. Ona bir tane baston puset almak istiyorum. Bazı pusetlerde 0-36 ay arası kullanım için uygundur diyor ama gerçekten kemik yapıları buna uygun mu acaba?
Canım şu ucuz basit olanlar diyorsan onlar şuan hiç uygun değil yatma özellikleride yok benimki gibi al istersen chicco liteway baston 3 kademeli sırtı annem rahat taşır tek eline bebeği alır evde biraz açma kapama provası yapın pratik olur ben ayağımla basıp tek elimle açıyorum alıştım oyuncak gibi benimki bu bunu alınca diğerini satarsın öyle kolaylıkki bakkala bile gidersin üşenmeden kılıfı çıkar yıka tak mis yanikızla sizce bu aylarda baston puset kullanılabilir mi? Annem kızı dışarı çıkarmak istiyormuş ama bizim bebek arabasını indiremez merdivenlerden. Ona bir tane baston puset almak istiyorum. Bazı pusetlerde 0-36 ay arası kullanım için uygundur diyor ama gerçekten kemik yapıları buna uygun mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?