2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
puset yatıyorsa kullanılır bence
kızlar biraz araştırma yaptım da piere cardin lauren, chicco ohlala ve chicco london up aklıma yattı. Tam yatabiliyor ve çok hafif. Özellikle ohlala 3,8 kilo olması aşırı iyi. Fiyatlar yüksek biraz tabi ben 300-500'e hallederim diye düşünmüştüm. liteway 3 çok daha pahalı tabi

dün boynum tutulmuştu bügün de belim Rüzgarı kucağıma alıp kaldıramıyorum bile.çok zor durumdayım umarım yarına bişey kalmaz

Ohlalayı ben 2. Araba olarak düşünüyordum. Yazın 500 liraydı

inşallahhhh....ve çok şükür giitti bende kalmadı neredeyse azıcık yağ var o da spor istiyor 4 kilo vermek lazım ama ben zayıftım o yüzden uğraşmayayım sadece sıkılaşayım diyorum
10 kg bi fazlam var kendimi bildim bileli 45 tim şimdi 57 olmuşum en çokta göbek rahatsız ediyor 48 50 ideal ama maalesef hiç istediğim kilo olmuyor.Ve sanki yükselmeye devam edecek gibi

Minik bebis Canım belki sorun göğüste değil kızının o taraftaki kulağı ağrıyordur.Benim oğlumda süt azken yada çokken içmek istemez meme reddi gibi olur pes etmemek lazım.Birde bi ara kakasını yapamıyodu ozamanda memeyi itiyor istemiyordu.Gece hep o göğsü ver birde biraz aç bırak istersen mecbur göğse saldıracak bilmiyorum iyi gidiyordu senin kız noldu nazarmı değdi nee

işten gelsin yaptıracağım da o gelene kadar çocukla mahvoldum
Birkez misafirlikte yüksek yastıkta yatmışım boynum tutulmuş acaip bir şey durduk yere oluşan bir ağrı ilk ve son oldu yüksek yastıkta uyumak misafirlikte beğenmesem yastıksız yatıyom canım tatlı çok geçmiş olsun canım çocuklarla herşey çok zor Allah yardımcımız olsun hepimizin

2 Aydır böyle canım ya bilmiyorum ki

Bende pratik olarak şu bebek arabasini düşünüyorum. Acaba nasil dir ya? Yorumlarda herkes memnun gerçi.

Eklentiler

• IMG_20190311_170533.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 38
ben de çok merak ediyorum kilomuzu yaa. Geçen ay 4550'ydi şimdi 5 kiloyu geçmiştir ama ne kadar geçti acaba :) cuma günü kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım.
Bizimde cuma randevumuz var. Bizde 4580 dik en son. Evde bu sabah tarttım 5100 geldi ama bakalım. Cuma sabah evde tartıp gidicem doğru yanlış anlarız o zaman.
Kızlar 3.ay bitek rotamı? Doktor menenjiti de yazdı bize ben yanlış mı anladım acaba
Doğru anlamışsın canım bize doktor rotayı 2.ay yaptırdı 3.ayda menenjit tek olsun dedi.Cuma gidicez 3.ay kontrolüne.

Ben arabamdan çok memnunum liteway 2 plus. Puset ile kullanmama ragmen cok agir değil bu yüzden hergun çıkıyoruz zeynoyla. Ben geçen sene puset ile birlikte 1100 falan almıştım. Pusetsiz daha uygundur. Hatta ikinci eline bakabilirsiniz. Ama öyle ohlala gibi çok hafif değil 7 kilo falan

Ohlalayı ben 2. Araba olarak düşünüyordum. Yazın 500 liraydı
çok güzel araba ya aşırı hafif. şuan bin küsür her yerde. hepsi burada da indirim var 800 civarı.
İkinci el candır tertemizleri var

Ek gıda hakkında storyde baya bilgi paylaşmış bu kadın. Özellikle avakadonun bu kadar faydalı olucağını bilmiyordun. Yazın var mı acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20190311-165802_Instagram.webp
    92 KB · Görüntüleme: 59
yatarak bi kez deneyeyim dedm kolay olur diye tam bi iskence oldu emziremedim cnm bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…