- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.141
puset yatıyorsa kullanılır bence
kızlar biraz araştırma yaptım da piere cardin lauren, chicco ohlala ve chicco london up aklıma yattı. Tam yatabiliyor ve çok hafif. Özellikle ohlala 3,8 kilo olması aşırı iyi. Fiyatlar yüksek biraz tabiCanım şu ucuz basit olanlar diyorsan onlar şuan hiç uygun değil yatma özellikleride yok benimki gibi al istersen chicco liteway baston 3 kademeli sırtı annem rahat taşır tek eline bebeği alır evde biraz açma kapama provası yapın pratik olur ben ayağımla basıp tek elimle açıyorum alıştım oyuncak gibi
Ohlalayı ben 2. Araba olarak düşünüyordum. Yazın 500 liraydıkızlar biraz araştırma yaptım da piere cardin lauren, chicco ohlala ve chicco london up aklıma yattı. Tam yatabiliyor ve çok hafif. Özellikle ohlala 3,8 kilo olması aşırı iyi. Fiyatlar yüksek biraz tabiben 300-500'e hallederim diye düşünmüştüm. liteway 3 çok daha pahalı tabi
10 kg bi fazlam varinşallahhhh....ve çok şükür giitti bende kalmadı neredeyse azıcık yağ var o da spor istiyor 4 kilo vermek lazım ama ben zayıftım o yüzden uğraşmayayım sadece sıkılaşayım diyorum
Geçmiş olsun canım yağlı masaj yapsın eşin sana geçici bir şeydir hep olur duyarım ertesinde geçerdün boynum tutulmuştu bügün de belimRüzgarı kucağıma alıp kaldıramıyorum bile.çok zor durumdayım umarım yarına bişey kalmaz
Pes etme kuzum. Ilk o memeyi ver hep. Inşallah alır. Allahım kolaylık versinYok canım hatta çok doluydu azsağıp oğluma içirdim mastit değilim ya rahat emsin diye sağıp emziriyorum dolu bırakıyorum yinede
işten gelsin yaptıracağım da o gelene kadar çocukla mahvoldumGeçmiş olsun canım yağlı masaj yapsın eşin sana geçici bir şeydir hep olur duyarım ertesinde geçer
Amin canım teşekkür ederim senin fıstık nasıl kusması kakası falan azıcık düzeldimiPes etme kuzum. Ilk o memeyi ver hep. Inşallah alır. Allahım kolaylık versin
Birkez misafirlikte yüksek yastıkta yatmışım boynum tutulmuş acaip bir şey durduk yere oluşan bir ağrı ilk ve son oldu yüksek yastıkta uyumak misafirlikte beğenmesem yastıksız yatıyom canım tatlıişten gelsin yaptıracağım da o gelene kadar çocukla mahvoldum
çok güzel araba ya aşırı hafif. şuan bin küsür her yerde. hepsi burada da indirim var 800 civarı.Ohlalayı ben 2. Araba olarak düşünüyordum. Yazın 500 liraydı
2 Aydır böyle canım ya bilmiyorum kiMinik bebis Canım belki sorun göğüste değil kızının o taraftaki kulağı ağrıyordur.Benim oğlumda süt azken yada çokken içmek istemez meme reddi gibi olur pes etmemek lazım.Birde bi ara kakasını yapamıyodu ozamanda memeyi itiyor istemiyordu.Gece hep o göğsü ver birde biraz aç bırak istersen mecbur göğse saldıracak bilmiyorum iyi gidiyordu senin kız noldu nazarmı değdi nee
Bizimde cuma randevumuz var. Bizde 4580 dik en son. Evde bu sabah tarttım 5100 geldi ama bakalım. Cuma sabah evde tartıp gidicem doğru yanlış anlarız o zaman.ben de çok merak ediyorum kilomuzu yaa. Geçen ay 4550'ydi şimdi 5 kiloyu geçmiştir ama ne kadar geçti acaba :) cuma günü kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım.
Doğru anlamışsın canım bize doktor rotayı 2.ay yaptırdı 3.ayda menenjit tek olsun dedi.Cuma gidicez 3.ay kontrolüne.Kızlar 3.ay bitek rotamı? Doktor menenjiti de yazdı bize ben yanlış mı anladım acaba
kızlar biraz araştırma yaptım da piere cardin lauren, chicco ohlala ve chicco london up aklıma yattı. Tam yatabiliyor ve çok hafif. Özellikle ohlala 3,8 kilo olması aşırı iyi. Fiyatlar yüksek biraz tabiben 300-500'e hallederim diye düşünmüştüm. liteway 3 çok daha pahalı tabi
Ohlalayı ben 2. Araba olarak düşünüyordum. Yazın 500 liraydı
İkinci el candır tertemizleri varçok güzel araba ya aşırı hafif. şuan bin küsür her yerde. hepsi burada da indirim var 800 civarı.
yatarak bi kez deneyeyim dedm kolay olur diye tam bi iskence oldu emziremedim cnm bnKulakta enfeksiyon veya aşı yerinin ağrıması gibi durumlardan da olabiliyormuş yok bizde onlar ısrarla istemiyo. Bende yatarak emziriyorum sabırla. :/ çok değişik ya tadı da aynı sütün ne geciyosa akıllarından.
cok tatlısiniz cnm.masallah dogumdan sonra agrimayan yerim kalmadi bu kangurular zor olmuyormu bi de hep dusururum korkusu oluyo kangurudaEki Görüntüle 2244490
Sonunda bizde çıktık ben çok yoruldum ama kuzum hiç ağlamadı uyukladı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?