- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.341
HahhaaaHahaha aynı benher zaman halkıyımdır. Psikolojik baskı hep kazandırır.
Karnı tok uykusu yoksa maksimum yarım saat duruyor sonra sıkılıyor.Kızlar siz bişeyler yaparken bebekleriniz bi süre kendi kendine oyalanıyomu?
Yaşasın kadın dırdırıŞuan ben bile ikna oldumbizde kaç gündür sürtüşüyoruz bu konu yüzünden. Aynı şeyleri bende söyledim eşim teli eline aldığı an kızımı sallarrken özellikle hemen 101 oynar . Ben akşama kadar uğraşıyorum sen iglilenirken bırak da ben bakıyım telefona , ayrıca ben senşn gibi oyun değil kızla ilgili bilgiler araştırıyorum diyerek üste çıkıyorum
Uyanınca 15 dk beşikte 15 dk oyun halısında oyalanıp sonra basıyor yaygarayı kucakta geziyor sonrada geri uyuyor canımKızlar siz bişeyler yaparken bebekleriniz bi süre kendi kendine oyalanıyomu?
Canım fotoğraf attın mı, bn göremedim. Telefonumda mi sıkıntı var acabaBunu aldım canım ekoseli kırmızı elbisesinin altına çok esnek lastiği çok güzel 0-1 aldım güzel marka başka renkleri var mı bilmiyorum inşallah vardır hep burdan alıcam çünkü
Keyfî yerindeyse evet canımKızlar siz bişeyler yaparken bebekleriniz bi süre kendi kendine oyalanıyomu?
Yok kuzum bende goremedimCkolatakahve canım çorabın resimi varmı paylaştım ama ben göremiyorum olmadı galiba
Oyun halisinda, 10-15 dkKeyfî yerindeyse evet canım
Bu marka canımCanım fotoğraf attın mı, bn göremedim. Telefonumda mi sıkıntı var acaba
Tamam canım öyle yapayım o zaman çok sağol.Canım ben dünde yazdım brokoli ve karnıbahar kendimiz için koyarım hep dondurucuya. Sakın pişirip koyma çöp olur. Çiçek çiçek ayırın güzelce yıkayın temiz bir havlu üzerine ser iyice kurusun. Poşete koyarken kağıt havlu ile tekrar suyunu al. At dolaba. Ama çıkarınca cozdurme direk kullan. Ben çıkarır çıkarmaz fırına atıyorum mesela çok güzel oluyor. Bebek içinde buharda pişirmek daha iyi olur sanırım.
makina kireçlenmiş olabilir canım. özel kireç çözücü deterjan kullan sonra bir kaç kere boş çalıştır. öyle dene bi istersen canımYa kızlar bebeğimin çamaşırları yıkadığımda çok sert oluyo daha önce böyle olmuyodu deterjanım aynı kıyafetlerin hepsi farklı marka aynı olsa ondan diycem ama değil ne olmuş olabilir böyle neden sertleşir yumuşatıcı kullandım o da fayda etmedi o kadar sertki
Hiç sorma unutamıyorum o suratı yaaKızlar yaa şu momo mu neyse, ondan ben bile korktum. Rüyalarıma girer oldu, ölmüş çocuklar görüp duruyorum. Biz bu minikleri nasıl koriycaztipinden ben bile korkuyorum. Tv de görünce sıçrar oldum
Çok teşekkür ederim canım benim akşam bakıcam ❤Bu marka canım
Kusuyo mu bebeğin canım. Bizimki de bazen öyle oluyoYa kızlar bebeğimin çamaşırları yıkadığımda çok sert oluyo daha önce böyle olmuyodu deterjanım aynı kıyafetlerin hepsi farklı marka aynı olsa ondan diycem ama değil ne olmuş olabilir böyle neden sertleşir yumuşatıcı kullandım o da fayda etmedi o kadar sertki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?