2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hahaha aynı ben her zaman halkıyımdır. Psikolojik baskı hep kazandırır.
Hahhaaa bazen tartışıyoruz mesela içimden diyorum ki ben olsam bunu derdim ben olsam şunu derdim o kadar haklı ki aslında ama kendini savunamıyor

Yaşasın kadın dırdırı

Ya kızlar bebeğimin çamaşırları yıkadığımda çok sert oluyo daha önce böyle olmuyodu deterjanım aynı kıyafetlerin hepsi farklı marka aynı olsa ondan diycem ama değil ne olmuş olabilir böyle neden sertleşir yumuşatıcı kullandım o da fayda etmedi o kadar sertki

Gaza getirdiniz beni bukadarcık koyucam ek gıdaya alıştı derken yine kış gelecek yazın şeftali ve kayısı yoğurt avakado ve tarhana ile devam ederim mutlaka yazın bu meyveleri kaçırmam tarhana yaparken aralarda bu sebzelerden kullanırım işte diğer kışta haşlar eline veririz inşallah Allah sağlıkla yedirmeyi nasip etsin

Tamam canım öyle yapayım o zaman çok sağol.

makina kireçlenmiş olabilir canım. özel kireç çözücü deterjan kullan sonra bir kaç kere boş çalıştır. öyle dene bi istersen canım

Kızlar yaa şu momo mu neyse, ondan ben bile korktum. Rüyalarıma girer oldu, ölmüş çocuklar görüp duruyorum. Biz bu minikleri nasıl koriycaz tipinden ben bile korkuyorum. Tv de görünce sıçrar oldum
Hiç sorma unutamıyorum o suratı yaa

Kızlar ben derin dondurucu almaya karar verdim. Buzluk sadece etle dolu. Ek gıda için de heveslendim aldığım bal kabağı bile sığmaz. Ne önerirsiniz kullandığınız memnun kaldığınız marka model var mı? Bir de dikey olanlardan istiyorum

Kusuyo mu bebeğin canım. Bizimki de bazen öyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…