2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Şuan sana hepimiz gıcık olabiliriz kusmaktan yatmaktan helak olmuş olarak :)))) Maşallah nazar değmesin herkesin farklı olurmuş korkma bence normal

Şuan sana hepimiz gıcık olabiliriz kusmaktan yatmaktan helak olmuş olarak :)))) Maşallah nazar değmesin herkesin farklı olurmuş korkma bence normal
Midesi bulanmayanlara gıcık olmayın aaa hepimiz kardeşiz bizim de başka dertlerimiz var mesela benim tansiyon ve insulin direnci derdim var herşeyi rahatla yeyip içemiyorum hep bi korku var ya tansiyonum ya sekerim çıkarsa bebeğe bisey olursa diye

Arkadaşlar bu kadar herşeyi kafaniza takmayın benim hibi olsanız ne yapıcaksiniz belirtilere gelince ben oglum a hamileyken hiç bir belirti yaşamadım k kadar rahat hamileydim ki o yüzden hamilelik beni hiç korkutmadı gelelim 2 ci hamileliğine mide bulantılarım ilk başlarda oldu şuan allaha şükür çok sadece belirti olarak göğüs ucu acıyor ama biliyorsunuz bunda da 4 haftadır leke geliyor bazen bu lekeler kana donuyor ben bunu bile takmamaya calisiyorum dünya da yiyecek ekmeği varsa dünya 'a gelicek diyorum beni tek rahatsız eden leke gördük ce ve ağrım oldukça sinirde artıyor 4 yaşında ki oğluma bazen gereksiz bağırıyorum ve ihmal ediyorum beni tek uzem o oluyor yoksa başka hiç birşeyi takmıyorum olacak la öleceğin önüne gecilmezmis rabbim hepimizi evlatları ni hayırlı bir şekilde nasip etsin ben artık herşeyi oluruna bıraktım kendimi yirtsamda bu çocuk dünya 'a gelicekd e gelicek gelmeyecek se de gelmeyecek o yüzden kendinizi uzmeyin arkadaslar es konusunda benim kanamaların olunca eşime diyorum oda takma kafana hayirlisi neyse o olur diyor veren allah o herşeyin iyisini bilir diyor

bende cuma günü öğrendim gebeliğimi.. Henüz kesesini ve kalp atışlarını göremedik ama çok mutluyum. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder

Rabia arkadaşım sen de önce rabbime sonra doktoruna güven lekeler evet çok can sıkıcı ama bebegin de bisey yokk ya gerisi hikaye benim kuzenim 24 haftaya kadar hem lekelenme yaşadı hem de adet oldu şuan o gebelikteki kızı turp gibi 13 yaşında gerçekten o da her kanamada gitti bu çocuk diyip doktora koşuyordu ama bizim duru kız inadına yaşıyordu rabbimin mucizeleri bitmez Allah'ın izniyle biseycik olmaz

Espri olsun diye yazmıştım

Çok sağol cnm bende artık oluruna bıraktım inan doktora bile gidesim gelmiyor eşime gidelim diyorum oda diyor doktor birşey yok dedi bu kadar takma diyor bende ole yapıyorum bakalim kısmet rabbim neylerse güzel eyler deyip bekliycem artik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…