2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar belirtim yok ya korkyrm ben ya daha demn az kask ağrım girdi ama mide bulantı yok şiddetli gögüs ağrmda yok birşy yoktr deme
Korkma canım korkma herkeste aynı olmuyor ayrıca şanslı say kendını :) benım ılk hamılelıgımdede bır tek belırtım yoktu cok sukur sonuna kadar cok rahat bı hamılelık gecırdım kişiden kişiye degısıyor kımı 9ay kusar kiminin mides bıle bulanmaz kanaman yoksa için rahat olsun

Merhaba hayırlı olsun normal tabı herkeste aynı olmuyor zaten daha erken olursada yenı yenı baslar sıkıntısız hamılelık cok rahat oluyor ınsallah boyle devam edersn tek kotu tarafı fazla kılo alınıyor

Çok haklısın Allah kısmet ederse saglıkla gelır stres yapmak daha kotu.bende ılk hamılelıgımde herseye takıyodum cok kotu olmustum şimdi tecrubelyım kendıme dıkkat edıyorum ve kafam ilkine gore cok rahat :)

Kızlar 5 haftalık hamileyim crinone diye vajinaya sıkmalı progesteron kullanıyorum ve maalesef mantar yaptı progesteron alan arkadaşlar siz ne kullanıyorsunuz lütfen yardımcı olun Benim bundan kurtulmam lazım

Kızlar 5 haftalık hamileyim crinone diye vajinaya sıkmalı progesteron kullanıyorum ve maalesef mantar yaptı progesteron alan arkadaşlar siz ne kullanıyorsunuz lütfen yardımcı olun Benim bundan kurtulmam lazım

Jel en iyisi galiba bende kullanıyorum şükür bi sıkıntı yaşamadım ama doktorum kesinlikle onu kullanmamı söylüyor ihmal etmemi

Mobil uygulaması var mı bende onu soracaktım :)

Ben hergün iğne oluyorum eğer mantar sıkıntın varsa geçene kadar doktoruna sorup iğneye de geçebilirsin

Şü
Şükür yok kanamam cnm bölede devam eder inş:)

Kussan bi dert kusmasan bir dert Yani
Valla oyle ılk hamılelıgımde 16 kılo aldım kı cok zayıfta hamıle kalmadım son zamanlarımda baya iriydim sımdı hafıf bı bulantım var gunluk işlerimş engellemıyor ama cok fazla yıyemıyorum ne yalan soyluyeyım fena da olmadı

Ben hergün iğne oluyorum eğer mantar sıkıntın varsa geçene kadar doktoruna sorup iğneye de geçebilirsin
yarın randevu aldım bakalım canım zaten ben kese ve bebek görmedim daha yeni kanda gebelik çıkınca bende polikistik över olduğum için direk başlattılar bencede iğne olucam galiba

Valla bende kilo almayan anneleri daha çok seviyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım

Kızlar belirtim yok ya korkyrm ben ya daha demn az kask ağrım girdi ama mide bulantı yok şiddetli gögüs ağrmda yok birşy yoktr deme
Canım Rabbim esirgesin, inşallah seninledir meleğin. Benim de göğüs ağrım fazla yok. Kasıklarıma da ara ara ağrı giriyor. Kötü düşünme, dua et..

Canım Rabbim esirgesin, inşallah seninledir meleğin. Benim de göğüs ağrım fazla yok. Kasıklarıma da ara ara ağrı giriyor. Kötü düşünme, dua et..
Çok sevndm cnm herkesin benmle aynı o zaman sıkıntı yoktur şükür artk takmıyorum iyiyim şuan ağladm kendme geldm:)

Kızlar bu arada ben de cepten googledan giriş yapıyordum son 5 gündür sürekli gizlilik uyarısı veriyor. O yüzden giremiyorum cepten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…