- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.121
Canım polikistik overliler en çok düşük tehlikesi yaşayanlardır çünkü progesteron üretemiyoruzNasıl yani pco olunca başlattılar kanaman lekelenmen olmadan mı??????
E bendede var yıllardır doktor bana vermediCanım polikistik overliler en çok düşük tehlikesi yaşayanlardır çünkü progesteron üretemiyoruz
İçeride çok topak oluyor ya kendiliğinden akmıyor o artıklar yaptı bence
tam olarak nasıl kullanıyorsun canım ayrıntılı anlatırmısın sıkınca yatıyormusun
Sıkınca hemen kalkıyormusun canımEvet canım genelllikle yatıyorum sıkınca yattıgım zaman sıvı şeklinde geliyor
E bendede var yıllardır doktor bana vermedi[/QUOTE ne güzel demekki hamileliğin rahat geçiyor benim lekeli kanamalı oluyor hamileliğim
Sen yinede söyle canım doktora polikistik över olduğum için hamileliğimde bir sıkıntı olurmu herhangi bir ilaç almalımıyım diye kaç haftalık seninkiAnladım canım doktor bana vermedi dedim ama ben adama pcos um varda demedim evet benim kanamam falan hiç olmadı şükür sen öyle deyince panik yaptım hamile kalınca pco yu unuttum ben :)
Evet haklısın canım 7 haftalık 1 hafta sonra kontrol varSen yinede söyle canım doktora polikistik över olduğum için hamileliğimde bir sıkıntı olurmu herhangi bir ilaç almalımıyım diye kaç haftalık seninki
İnşallah canım allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bebişler nasip etsin RabbimSicak basmasi mi deniliyo nedir yuzlerim yaniyoo benimde
Bir de progestan fitil kullaniyorum sonra kalan kismi geri geliyor sorun yasamadim.
Esim hep destekcim sagolsun ama bizim henuz bebigimiz yok daha once 4 dusuk oldu. Oyuzden benim kadar onun icinde endiseli bi bekleyis var kendim kadar onun da tekrar uzulmesini istemiyorum adamin saclari beyazladi artik.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Dün sabaha kadar uzerimi acmisim . Eşim devamlı kapamış ve sonuç bel agrisiyla uyanmak ama kalkamamak. Üsüttum belimi. Siz dikkat edin
Ben progestan fitil kullanıyorum canm . 2 sabah 2 akşam. Bir sokıntı da yaşamadım.Kızlar 5 haftalık hamileyim crinone diye vajinaya sıkmalı progesteron kullanıyorum ve maalesef mantar yaptı progesteron alan arkadaşlar siz ne kullanıyorsunuz lütfen yardımcı olun Benim bundan kurtulmam lazım
Anladım canım doktor bana vermedi dedim ama ben adama pcos um varda demedim evet benim kanamam falan hiç olmadı şükür sen öyle deyince panik yaptım hamile kalınca pco yu unuttum ben :)
Sen yinede söyle canım doktora polikistik över olduğum için hamileliğimde bir sıkıntı olurmu herhangi bir ilaç almalımıyım diye kaç haftalık seninki
Merhaba canım ben daha 5 haftalık hamileyim belirtim Yok senin ne zaman başladı şikayetlerinMrb kızlar aranıza yeni katılıyorum hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorumbenim gibi çok fazla üşüyen bulantı baş dönmesi koku hassasiyeti yaşayan varmı aranızda? Nasıl baş ediyorsunuz?
Merhaba canım ben daha 5 haftalık hamileyim belirtim Yok senin ne zaman başladı şikayetlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?