2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sicak basmasi mi deniliyo nedir yuzlerim yaniyoo benimde

Bir de progestan fitil kullaniyorum sonra kalan kismi geri geliyor sorun yasamadim.

Esim hep destekcim sagolsun ama bizim henuz bebigimiz yok daha once 4 dusuk oldu. Oyuzden benim kadar onun icinde endiseli bi bekleyis var kendim kadar onun da tekrar uzulmesini istemiyorum adamin saclari beyazladi artik.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.

Anladım canım doktor bana vermedi dedim ama ben adama pcos um varda demedim evet benim kanamam falan hiç olmadı şükür sen öyle deyince panik yaptım hamile kalınca pco yu unuttum ben :)

Anladım canım doktor bana vermedi dedim ama ben adama pcos um varda demedim evet benim kanamam falan hiç olmadı şükür sen öyle deyince panik yaptım hamile kalınca pco yu unuttum ben :)
Sen yinede söyle canım doktora polikistik över olduğum için hamileliğimde bir sıkıntı olurmu herhangi bir ilaç almalımıyım diye kaç haftalık seninki

Selam kızlar, ben de aranıza katılacağımı sanıyordum ama adet oldum.
Hepiniz yavrularınızı sağ salim kucağınıza alır,misler gibi huzurlu,sağlıklı büyütürsünüz inşallah
Spor muhabbeti geçmiş,paylaşmak istedim.
Koalina
Ben 5.ayıma kadar yoğun bir şekilde sporumu yaptım,ilk 3 ay zaten etkilenmezlermiş bebişler, 3 ay sonrası karına yüklenmeden yaptım. 5.ayda kem gözlü bir cadının nazarına geldim,kolumu kaldıramadım ve 9. Ayda yukarda paylaştığım videoyu hergün yaptım nerdeyse. Sırt kaslarını güçlendirmek için çok yardımcı oldu. Hamilelik ilerledikçe yan beller ve sırt yükten ve ağırlaşan memelerden dolayı çok zorlanıyor. Hem doğum sonrası yavruları taşımak için de bol kaslı kollara ihtiyaç oluyor
Kolaylıklar diliyorum herkese

İnşallah canım allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim

Günaydın güzel anne adayları

Nasılsınız

tartisiyorsunuz diye Eslerinizi boşverin dedim takmayin dedim.
Dün en büyük tartışmayı ben yaşadım sanırım.
Sinir krizi geçirdim bu hormonlar çok fena ben bile bu ben olamam dedim kendime geldiğimde ömrümde sinir krizi geçirmeyen ben hamileyken geçirdim kendime zor geldim.
Hep bu eş kişisi beni o hale getirdi.
Sonra ozurlestik baristik ama bebeğim buna şahit olmak zorunda kaldı minnacık kalbi. Inşallah bir sey olmaz dün diken ustundeydim bir sey olursa korkusuyla.

Bebegimize bunu yaşatmaya hakkımız yok. En cok kendime kızdım daha sakin olmam gerekirdi. Ah ah ah...

Dün sabaha kadar uzerimi acmisim . Eşim devamlı kapamış ve sonuç bel agrisiyla uyanmak ama kalkamamak. Üsüttum belimi. Siz dikkat edin

Kızlar 5 haftalık hamileyim crinone diye vajinaya sıkmalı progesteron kullanıyorum ve maalesef mantar yaptı progesteron alan arkadaşlar siz ne kullanıyorsunuz lütfen yardımcı olun Benim bundan kurtulmam lazım
Ben progestan fitil kullanıyorum canm . 2 sabah 2 akşam. Bir sokıntı da yaşamadım.

Sen yinede söyle canım doktora polikistik över olduğum için hamileliğimde bir sıkıntı olurmu herhangi bir ilaç almalımıyım diye kaç haftalık seninki

Evet ben de pcosluyum kanamam lekelenmem olmadığı halde gunde ,3 doz progestan 200 iciyorum canım. İhmal etme soyle doktoruna

Mrb kızlar aranıza yeni katılıyorum hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorum benim gibi çok fazla üşüyen bulantı baş dönmesi koku hassasiyeti yaşayan varmı aranızda? Nasıl baş ediyorsunuz?

Merhaba canım ben daha 5 haftalık hamileyim belirtim Yok senin ne zaman başladı şikayetlerin

Merhaba canım ben daha 5 haftalık hamileyim belirtim Yok senin ne zaman başladı şikayetlerin

Ne güzel belirtin olmaması benim adetim on gün gecince midem bulanmaya başım dönmeye üşümeye başladım yaklaşık beş gün önce de gebeliğimi öğrendim dr.a gittim. Belirtiler geçmek azalmak şöyle dursun yeme içmemi çok engelliyor şimdiden 2 kilo verdim dr gayet sağlıklısınız bi sıkıntı yok dedi ama insan endişe ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…