• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya canım oda can can oda can ayrım yapmak zor sadece su eğilirken işte dizleri bükmeden vs ağırlık merkezi vs uygulamaları gibi bişiler vardı onları bir araştır istersen
Ben de şimdi onlara bakiyorum Canım.
Bebegimi kucaklamayi çok seviyorum.
Ama artık daha çok otururken kucaklıyorum .
Ama çoğu zaman tasimam da gerekiyor 10 kilo ağırlığında.
Mümkün olduğunca yerdeyiz oturtup oyun oynuyoruz

Ben bugüne kadar çok iyiydim doktorda bir sıkıntı yok dedi ama bugün biraz daha çok oldu leken acaba progestranin etkisini bilemedim fitil olarak kullanıyorum o yüzden bugün içinde sıkıntı oldu

Hormonlardandır kırmızı kan gelmediği sürece sorun olmaz cnm korkma

Kızlar sizinde ader olcak gibi agrınız var mı erken öğrendm hamileliğimi birde sarı akıntı var mı arada bende oluyor

Akıntı bendede var cnm

Ya arkadaşlar Ben bebegimi kucağıma alıyorum bazen taşımak zorundayım diğer odaya giderken falan 1 yaşında .
Hamileyim de bir yandan tedirgin oluyorum siz de ağır bir şeyler taşıyor musunuz?
Bana bu konuda ne onerirsiniz?
Daha bebeğim yuruyemiyor emekliyor

Benim oğlum 4 yaşında 23 kilo bazen anlıkta olsa alıyorum kucağıma korkma inş birşey olmaz cnm onlarında bize ihtiyaçları var malesef sadece kaldırırken daha dikkatli olmamız lazım

Hormonlardandır kırmızı kan gelmediği sürece sorun olmaz cnm korkma

Akıntı bendede var cnm

Benim oğlum 4 yaşında 23 kilo bazen anlıkta olsa alıyorum kucağıma korkma inş birşey olmaz cnm onlarında bize ihtiyaçları var malesef sadece kaldırırken daha dikkatli olmamız lazım
Icimi rahatlattin Canım

Kızlar bgn birşey fark ettim normaldede bu bana olur ama peçeteye gelen yada koyu kahverengi akıntı değil sadce kilodumda var bu normalde de olurdu bana dr gittgmde protesgan verck galiba

Ya arkadaşlar Ben bebegimi kucağıma alıyorum bazen taşımak zorundayım diğer odaya giderken falan 1 yaşında .
Hamileyim de bir yandan tedirgin oluyorum siz de ağır bir şeyler taşıyor musunuz?
Ben de malesef 6 yaşında 30 kilo çocuğumu geceleri bazen çise kaldırırken kucaklamak zorunda kalıyorum uyandiramiyorum mecbur kalıyorum eşim uyanıp yetişene kadar yani Allah korur ya ben ona inanıyorum o çocukların da bize ihtiyacı var

Iyi ki yazmışım . Kendi halimize sukrettim.
Yine de siz de dikkat edin arkadaşlar mümkün olduğunca esleriniz evde olduğunda en azından kucaginizda kaldırmayin çocuklarınızı .
Ben artık sevmek için kucaklayacaksam oturarak kucaklıyorum .
Tasimam gerekiyorsa ona pek çözüm yok mecbur taşıyorum .

Iyi ki yazmışım . Kendi halimize sukrettim.
Yine de siz de dikkat edin arkadaşlar mümkün olduğunca esleriniz evde olduğunda en azından kucaginizda kaldırmayin çocuklarınızı .
Ben artık sevmek için kucaklayacaksam oturarak kucaklıyorum .
Tasimam gerekiyorsa ona pek çözüm yok mecbur taşıyorum .
Dikkat etmeye çalışıyoruz ama işte annnneee diye koşup sarılan bi çocuğu da kucaklamamak sanki kardeşin olacak beni artık sevme der gibi bi algı yaratabilir yavrumu kırmamaya calisiyorum

Ya progestan artirmaz ama fitil kullandığın için içerde kalanlar çıkıyor olmasın. İçeri atarken çok orayla uğraşmadan atmaya çalış istersen ki eminin dikkatlusindir de
Çok uğraşmadan arıyorum belkide dediğin gibi ocerdekini atıyordur çünkü rengi açılarak kesildi şuan gelmiyor sadece hafif kaşık ağrım var ama leke yok bazen hafif sarı akinti gibi oluyor sabah çok tu

Dün benimde lekelenmem başladı. Iç çamaşırıma çıkmış uyurken.simdi peçeteye geliyo az az. Aklın takılmasın ben hep olumlu düşünüyorum daha dün ikimizde doktordaydık ve herşeyin güzel olduğunu söylediler. Bebişlerimiz büyüyo içimize yerleşiyo. Sen çok eğilme ağır kaldırma. Mümkün olduğunca uzan. Güzel düşün. Bebisler bizimle hep. Adet agrisi gibi agri cekiyorum ama rahim genisliyo bence o yuzden. Sen boyle panik yapinca acaba ben mi cok rahatim dedim. :KK43:
Ya gündüz çok bunaldimçünkü pazartesiden beri hep az az di bugün daha çok görünce tedirgin oldum çok dediğimde gene iç camasirinagecen birşey yoktu sadece sildiğimde geliyordu ama eskisinden daha fazla şuan yok kesildi ama dediğin gibi sanki adet okucakmisin gibi ağrım var ama şiddetli değil belki de adet tarihine bir hafta kaldı ondan da böyle hissediyor olabilirim şuan için şükürler olsun leke gitti sadece ağrım var

Bende genelde gece yatınca oluyor uyutmuyor.Tuvalete kalktığım da bulantıdan uyuyamıyorm resmenama kusma yok.
Insallah hemen gecer bu durum canim. Bende olmadı. Bel ağrım cok fazla. Kasıklarımda arada agriyor. Kusma olur diye korkuyorum valla.

Ben kızım 3 yaşında 14 kilo. Hiç sakinmiyorum kucağıma alırken. Sadece dikkatli almak lazım kontrollü bı şekilde. Bebek sağlıklıysa bu tarz şeylerin çok etki edeceğini düşünmüyorum. Ama dediğim gibi kontrollü bir şekilde.

Benim oğlum 4 yasinda 19 kg bu ara hissettiginden midir nedir surekli nazlaniyor kucak istiyor ben de aliyorum Allahin izniyle bisi olmaz insallah

Kızlar çin takvimine baktınız mı. Benim kız diyor. İlki de kız ve onda tutmuştu. Çoğunlukla doğru çıkıyor sanirim

Back
X