2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bu kalça usgsi kaç günlükken çekiliyor?Bizim ebe aradı azönce yarın aşınız var unutmayın die birde kalça usgsi çektirdinizmi die sordu, ama ben iki aylık olunca çektirin dediğini hatırlıyorum yanlış anlamışsın dio biz geçmi kaldık yani???
Canım 47 günlükken çekildik biz, geç kalmamışsın merak etme. 2. Ayından sonra cektirenlerde var

Var cnm kantaron yağı çok iyi geliyor ben onu sürekli kullanıyorum sen de dene bizim de hastenede yattığımız gümlerde çok pişik oldu oraya götürmemiştim eve gelince yaptım hemen geçti ama kesinlikle ıslak mendil kullanmadan yap pamukla sil sonra kurut sür geçer inş
Bugün sürdüm kantaron yagi. Sürdükten sonra da uyuyana kadar ağladı baya. Simdi uyuyor bakalım altını açınca gorucem ne halde.

Bol bol açık tutuyorum canım. Bi de bizde pamuk iyi gelmedi. Pamuk bi kere kullanmıştım, doktorumuz gördü krem yazdı. Ilk defa öyle oldu niye bilmiyorum. Dünden bugüne geçti ama hamazinc kremle
Perşembe randevumuz car. Danışmadan ve doktor görmeden de krem falan almak istemiyorum . Kantaron yagi sürdüm bu defa bakalım ne olacak? Inşallah kötüye gitmez. Ateş devam ederse acile goturucem

Canım o uyuya kaldı bende güya dakika tutuyorum 10 dakika sonra bi baktım 20 dakika olmuş.Birde kış güneşi diyip üstünde fazla durmadım yanağına bi dokundum yanıyor hemen krem sürdüm oldu bitti yani ☺️
Oyy yavrum yaa kıyamam. O kadar hassas ki ciltleri bunu illa birşey olduğunda malesef daha da iyi anliyoruz. Benimkinin de bazen nevresiminin kat yeri iz yaptığında,yada altını açtığımda bezinin kızartıcı iz yaptığı bacakları gördüğümde,yada şapka taktigimda falan alnına çıkan izi gördüğümde için gidiyor ah diyorum annem bu kadar mı hassas senin cildin.

Bişey kullanmıyorum canım buhar makinası var odanın nemini 55 te tutuyoruz kuruluk olmuyor yüzünde
Biz yuzd3tuze ayarladık canim. Çok mu ki? Makine çalışınca ben üşüyorum eşim de saçmalama onla ilgisi yok dese de kapatıyorum üşüyünce ben. Senin tavsiyenle almistik zaten. Burasi iyi ki var

Canım bizimde dökülüyordu makineyle kesti babası rahat ettik
Yaa cok mu kestiniz? Ilk sac kesilmez flan diyolla. Benimki çok geçerli söylesem gider hemen makine alır kirpar çocuğumu. Ben evredeki saçlarına bayılıyorum. Onları kesip saklamak istiyorum hatta. Lolye bile yapıyorlarmış ilk sactan

Oy canım kötü olmuş neyse ki geçmiş. Bez markası neydi canım? Ben de prima, minies, molfix, komili ve sleepy denedim ama sleepyi daha çok beğendim. Elimdekiler bitsin bakalım ona geçebilirim.

Canım zeytinyağı asidik olduğu için pişiğe iyi gelmiyor. Pişik olmadan koruyucu olarak kullanılabilir belki. Benimki de tam pişik olmadı ama sağı solu kızardı özellikle bacağa değen lastik yerleri. Hametan veya bepanthrn plus sürüyorum kızarıklık olunca o geçiriyor. Bepanteni doktor önermişti.
Canım biz goon la başladık. Premium care primaya gectik olmadi. O esnada çok tüketiyoruz diye cok da,arastirarak sleepy kulandim tek kelimeyle berbat. Asla tavsiye etmiyorum kagit gibi ve kizartti sizdirdi. Minies aldik guzel bez fakat emiciliği çok yok. Almış bulunduk tükensin bitsin elimden ciksin diye gündüzleri sleepy ve Minies karma kullandım geceleri goon. Çok sık degistirdim her alt değiştirmede pişik kremi de kullandım halbuki.
Sonuç olarak pişik oldu beb3gim.Şuan aşırı pişmanım ve tek suçlu benim. Eşim at o bezleri dedi. Ben atmadım başkasına veririrm belki. Sonuçta benim bebeğime yaramadı sevmedi ama başkasına iyi gelebilir bilemem. Sen s3vmissin bak sleepy i. Kalanları sana gonderebilrim

Kızlar bu kalça usgsi kaç günlükken çekiliyor?Bizim ebe aradı azönce yarın aşınız var unutmayın die birde kalça usgsi çektirdinizmi die sordu, ama ben iki aylık olunca çektirin dediğini hatırlıyorum yanlış anlamışsın dio biz geçmi kaldık yani???
Biz de 2aylıkken çektirdik canım neyi yanlış anlamışsın bir ebe kalça ultrasonunun ne zaman çekildiğini bilmiyor muymuş. Enteresanlar valla. Yokcanım geç kalmadın 2- 2.5aylıkken çekiliyor

Back
X