2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
oo masallah hanımlar ne guzel fotolar öyle maşallah hep yasitlarımın ilk cocuklari galiba bitek benimmi 3 tane 🙈😁

Oo tanışma faslı başlamış ben yokken 😁
Dilek ben 32ye girdim geçen ay yawrum zeynep vera namı diğer zeyno 🤗

Eklentiler

• 20190217_165339.webp
    20190217_165339.webp
    127,5 KB · Görüntüleme: 71
Duruma göre al canım çok çabuk büyüyorlar küçülür giydirmeden ben havalar ısınınca ayına göre alıcam biz buranın sıcağı yüzünden köye yazlık ev yaptırdık serin serin yaşıyoruz yapacak bişey yok oğlum duramıyor hep isilik oluyor hergün deniz istiyor çok yoruluyorum köyde cennet ırmak kenarı orda balık tutuyor hep yazları amcasıgilde geliyor onlarda ev yaptırdı kuzenleri çok kızımda köyde olacak yazın abisinden kalma pijamaları Giyer birkaç ta gezmelik alıcam
Zor canım sıcak. Soğuktan daha zor :(

Yok canım bizim durum farklı benim sütüm var ama kızım emmiyor meme reddi var geçici bir dönem inşallah ağlayarak emiyor sütümü sağıp buzluğa koyuyorum yada oğluma içiriyorum mamayıda içmez içse benim sütümü içer yani kilo vermezse benim için yeterli
Ya bende şimdi onu yazacaktım.bebeğim emerken resmen savaşıyor sürüm var ama iyi emmiyor.ne yapacam bilemiyorum

Kızlar sütüm var ama bebeğim dogru düzgün emmiyor.emerkende savasıyor resmen.oyüzden bu ay kilo alımı da az oldu.ne yapacam hiç bilmiyorum 😔

Back
X