- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #55.181
Tam olarak bizimkini anlatıyorEki Görüntüle 2244535 Benim kız ellerini emiyor salya akıtıyor bizim gibş olan varsa okuyun kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak bizimkini anlatıyorEki Görüntüle 2244535 Benim kız ellerini emiyor salya akıtıyor bizim gibş olan varsa okuyun kızlar
Hepimiz seninki gibiyiz :)Eki Görüntüle 2244535 Benim kız ellerini emiyor salya akıtıyor bizim gibş olan varsa okuyun kızlar
Sağol canımm bizde fazlasıyla var içim rahatladıEki Görüntüle 2244535 Benim kız ellerini emiyor salya akıtıyor bizim gibş olan varsa okuyun kızlar
1 aydami 650 gr canm daha önceki aylarda kaçar gram almstiBizimki de benim ölçümüme göre bugün itibariyle 650 gram alarak 5200 olmuş görünüyor. Bakalım cuma ne çıkacak
geçmişler olsun canmm inşallah kültürünüzde temiz çıkar birde şu meme reddi son bulsun insBiz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.
Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum.
Bir de rota virüs aşımızı da olduk. 267 lira verdim sağlık ocağında yaptırdım.
İyi ozaman canım sevindim birsürü para veriliyor ama kullanımı rahat değil işte annen için şart yazın bebeği parka çıkarır çok lazımCanm ben satın almadım travel sistemi. Eltimin bebeğinindi o da hiç kullanamamış bize vermişti. Şimdilik pusetini kullanıyoruz. Arabayı da kullanırız aslında da annem için zor olur. Onun eve alıcam bir tane baston puset. Ama ben hamileyken sıfır almam gerekseydi kesinlikle baston alırdım.
Canım antibiyotigi içince kusuyordu. Doktora gittik bugün. Antibiyotiği kestirdi. Sadece motillium ve maflor kullanıcaz. Şimdiden sonra kusmaz herhalde. Gün-de 6 7 kere kaka yapiyo ama şükrediyorum. Senin bebeğini biliyorum. 10 günde bir yapacağına bu daha iyi gibi geliyo. Allahım sana kolaylık versin, hep aklımda duamdasinAmin canım teşekkür ederim senin fıstık nasıl kusması kakası falan azıcık düzeldimi
Çok az değil canım persentil hesaplama var Google a yaz boyunu kilosunu gir orda bakArkadaşların dediği gibi ben tartılıyorum bir de kızımı alıp tartılıyorum. Farktan 200 düşüyordum ama. 5200 falan çıkıyor. 38. Haftada doğan 3 aylık bebeğe göre az demi![]()
Bakıyorum o tabloya canım. 3 ay için kilosu az çıkıyorÇok az değil canım persentil hesaplama var Google a yaz boyunu kilosunu gir orda bak
Çok çok geçmiş olsun. Meme reddi son bulsun. Sağlıkla kilo alsın inşallah
söylediyseniz bile kaçırmışım sadece kilo alamadığı için mi tahlil vermeye başlamıştınız
Bunda da net bisey yok ya bazı yerler de olur yaziyo bazı yerlerde emzirmek değil biberonla beslemek yapar yazıyo. Napayım onuda tek öyle aliyoYatarak emzirme kulak enfeksiyon yapıyor muş dikkatli ol
Süpürge alırdım bnKızlar ağustos ayı için 5 gün 3700 tl ye tatil almıştım acaba tatili iptal edip evi kendi kendine süpüren süpürgelerden mi alsamsiz olsanız ne yapardınız? Eşim kararı bana bıraktı
![]()
Kolay oluyo aslında ya canim ikimizde yan yatıyoruz göğüs hizamda oluyo sırtına sarılıyorum destekliyorum sırt üstü dönmesin diye.yatarak bi kez deneyeyim dedm kolay olur diye tam bi iskence oldu emziremedim cnm bn
Aynen hepimizinki emiyor :) buraya yükleyemedim ama bir videosu var gözler kapalı, uyuyor ama ellerini bileklerine kadar yalıyorHepimiz seninki gibiyiz :)
İlk ay 1170 gram sonraki 2 ay 800er gram almıştı canım.1 aydami 650 gr canm daha önceki aylarda kaçar gram almsti
Geçmiş olsun cnm nasıl şuan iyi mi ? Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınKizlar bizim ates gecmedi birde ishal olunca dun dr.a gittik. Kakada bakteri varmis. Ilac tedavisine basladik. Kac gundur yorgun ve bitkinim ama en cok oglumun bu haline yaniyorum. Insallah biran once biter bu hastalik cok zor. Butun cocuklarimizi Allah korusun.
Çok tatlısınız maşallah kuzuyaBizde bugün avmye, sahile falan gittik. Kendime yine sporcu sütyeni aldım. Muhteşem biseeyykızıma da bayılarak bi yazlık aldık, ıkide ayaklı pijama
Iki defa uyudu dışarıdayken. 11 de çıktık, 19 da geldik. Bizden kalanlar da bunlar![]()
Geçmiş olsun cnm inş yavrun en yakın zaman da düzelir kilo olarak biz de iki kez hastalık geçirdik ve ikinci kezdir gelişim olmadı ama yine de çok kafama takmamaya çalışıyorum antibiyotikler iştahını kesti rabbim sağlık versin kuzularımızaBiz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.
Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum.
Bir de rota virüs aşımızı da olduk. 267 lira verdim sağlık ocağında yaptırdım.