2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
3. Ay yaptırdım rotayı ama o zaten ateş yapan bir aşı değil.menenjit yaptırmayacağım.doktora sormadım ama yaptır da demedi
Bize yaptır dedi ama yeni bir aşı araştır sende dedi bende tanıdık bir çocuk doktoruna sordum oda yaptır diyince tamam dedim. Ama gitmeden fikir almak istediğim biri daha var ulaşabilirsem ona göre karar veririm.

Benimkide sağ göğsümü almıyor ne yaptiysam :KK43: kızıma tadına da baktırdım anne aynı diyor ama almıyor bebegim :KK43: emzik biberon dediler bende hiç biri yok ama bi diyorum düzeldi sonra bi bakıyorum yine aynı işkence :KK43:
Benim ilk çocuğumda 1 yaşından sonra TEK’ini almamaya başladı tek göğüs devam ettim mecbur dişten dolayı olabileceğini söylemişlerdi o zaman ya da süt çok az olduğu için demişlerdi

Eki Görüntüle 2244587
Fotoğraftaki alet.salıyorsun eve şarjı bitene kadar süpürüyor.şarjı bitince gidip kendini şarj ediyor 🙂 bir de silme aparatı var su tanklı.onu takınca da siliyor evi.benim koltuklar falan hep yerden yüksek,altları açık.yazın halıları da kaldırıyorum.sal bunu eve silsin süpürsün 🙂
Yok ben halıların üstünden 3-4 kez sürte sürte gitmem lazım içime sinmez 😂😂😂

Biz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.

Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum. :KK43:

Bir de rota virüs aşımızı da olduk. 267 lira verdim sağlık ocağında yaptırdım.
Gecmis olsun cnm onlar yerine biz hasta olsak😔

İyi akşamlar anneler
birşeyler sormak istiyorum.
Yarın rota virüs aşısı yapılıcak fiaytı nedir birde her doz için ayrı ödememi yapıcaz 1 dozu vurup digerini vurmasak ne olur vurdurmak zorundamıyız kafamda deli sorular yardımcı olun bana canlar
Medicabil 160 tl demişti canım

Eki Görüntüle 2244587
Fotoğraftaki alet.salıyorsun eve şarjı bitene kadar süpürüyor.şarjı bitince gidip kendini şarj ediyor 🙂 bir de silme aparatı var su tanklı.onu takınca da siliyor evi.benim koltuklar falan hep yerden yüksek,altları açık.yazın halıları da kaldırıyorum.sal bunu eve silsin süpürsün 🙂
Vallahi süper bir şey eşime de söyledim alalım dedik. Ama kullanım ömrü nasıl acaba hemen bozulur mu bunları merak ediyorum. Benim koltuklar da yüksek altları açık muhteşem olur o süpürür ben başka bir iş yaparım bitirince ardına hemen silerim

Eklentiler

• Screenshot_20190311-225745.webp
    Screenshot_20190311-225745.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar dondurucu ya sebze atmayı düşünenler bunu kaydetmişim Instagram dan. Son karar sizin elbette ama yedirilmesi iyi değil sanırım

Eklentiler

• Screenshot_20190311-225053.webp
    Screenshot_20190311-225053.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 85
Çok geçmiş olsun canım inşallah tamamen atlatırsınız. Ev değiştirsen canım daha iyi değil mi?
Çok isterim cnm ama maalesef şuan değişemeyiz maddi nedenlerden dolayı bana kalsa bugün çıkarım orda burda nereye kadar kalınır mecburen eve çözüm bulmak zorundayız çok saol allah razı olsun inş sağlıklı günler geçiririz hepimiz

Canım 5200 kiloya böyle tablo çıkıyor bu iyi demek değil mi
Canım hangi siteden hesapladın? Benim baktıklarımda hep daha az görünüyor. %10-15 arası çıkıyor en fazla . Bir de tam tamamlanmadığı için 3. Ayı bazı sitelerde 2 aylık alıyor o zaman kilosu iyi çıkıyor doğum tarihini 3 gün geriye alıp giriyorum 3 aylık görünsün diye o zaman da az diyor

Atesi bitti fakat hastaligi ayni gibi halsiz ve cok burnu tikali😔
Offf ya bu bebelere ne oluyor ya bakıyorum da bir çoğumuz sağlık sorunu yaşamız yaşıyoruz bizim burun tıkanıklığı 1/5 aydır var cnm o kolay kolay geçmiyor gibi kış bitse bu virüsler bitse rabbime emanet yavrularımız dua et bol bol

Canım hangi siteden hesapladın? Benim baktıklarımda hep daha az görünüyor. %10-15 arası çıkıyor en fazla . Bir de tam tamamlanmadığı için 3. Ayı bazı sitelerde 2 aylık alıyor o zaman kilosu iyi çıkıyor doğum tarihini 3 gün geriye alıp giriyorum 3 aylık görünsün diye o zaman da az diyor
Weebaby persentil yazınca ilk çıkan site . Bu 3 aylık bebek için olan hesalama

Back
X