Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak 2018 'de Oğlak Burcunu neler bekliyor?

Nevreste

Hala umudum var
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
290.141
596.073
42
Oğlak burcu 2018 yılında, önceden verdiği emeklerin faydasını görmeye başlıyor… Çalışkan Oğlak burcu hak ettiği yere gelmek için mükemmel bir döneme giriyor.
oğlak-burcu-2018-yorumujpg.jpg

2018 Oğlak burcu için yorum ve değerlendirmeler
Oğlak burcu olarak bu noktaya gelebilmek için gerçekten çok çalışıp, çok ödün verdiniz. Artık başarı trenine atlayacaksınız ve çabalarınız, yetenekleriniz neticesinde 2018’de açılıp büyüyeceksiniz. Bunu her zamanki gibi sahne arkasında yapıp başarılarınızı tüm dünyanın görmesini sağlayın. Yürüdüğünüz yolsa karşınıza çıkacak bol miktarda fırsatlar ve kaynaklar mevcut. Her şeyden önce kazancınız parlak, Jüpiter’in kutsayıcı etkisi sayesinde!

Oğlak burcu kariyer
2018’de tüm gezegenler sizi yarışın sonunda en önce gelebilmeniz için yerlerini almış bekliyorlar. Bu sene profesyonel açıdan büyümeyi bekleyebilirsiniz. Başarılarınızın sonuçlarını kutlama zamanı geldi. Ancak bu sıkı çalışmaya uzun bir ara verebileceğiniz anlamına gelmiyor. Aslında kariyer hedefinizi iyice keşfeder, işinizi büyütürseniz çok daha iyi bir konuma gelirsiniz. Bu yıl hırslarınız olabilecek en üst seviyeye ulaşacağı için buna paralel olarak çalışmalarınız da o kadar aktif ilerleyecek. Siz her zaman yaptığınız gibi sıkı çalışmaya devam edin.

Kariyeriniz bu yıl zirve noktasına gelmiş gibi görünse de, başarının yolu o kadar da basit değil. Özellikle Mart-Temmuz döneminde Jüpiter’in gerileme sürecinde bir miktar durulmayı ve geçmişe dönüp kontrol etmeyi, gözden geçirmeyi bekleyin. Bu, ticari konularda daha dikkatli davranmanın ve acele karar vermemenin zamanıdır. Sabırsızlığınızı kontrol edin ve işinizi ani bir kararla bırakmayın, iş değiştirmeyin, çabalarınızın boşa gitmesi riskini göze almayın… Gezegenlerin konumu mal varlığınıza güvenerek değil, belgelere dayalı resmi bir şekilde iş anlaşmaları kurmanızı öngörüyor.

Oğlak burcu aşk hayatı
2018 Oğlak burcu için kariyer konusunda ne kadar parlak olsa da, aşk ilişkileri konusunda her şey o kadar pürüzsüz değil… Eşiniz veya sevgilinizle aranızda bazı yanlış anlaşılma kaynaklı problemler doğabilir. Sorunlar göründüğü kadar büyük olmayacağı için ve konuşmadan çözüme kavuşmayacağı için daha olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Bekârsanız 2018’de bu durum muhtemelen değişecektir. 2017’deki beklenmedik ilişki hüsranlarından sonra, bu yıl nerede olursanız olun aşk bir şekilde gelip sizi bulacaktır. Eğer evliyseniz yalnızca biraz tedbir ve sabır ile sorunların üstesinden gelecek, işleri dengede tutmayı başaracaksınız.

Oğlak burcu sağlık
2018’de yaralanmalar ve kazaların riski oldukça düşük. İlkbahar aylarından itibaren düzenli spora başlamak için mükemmel bir dönem… Sınırlarınızı öğrenmenize yararlı olacak yoga, pilates gibi sporlar tercih edebilirsiniz. Sık sık enerji depolayıcı besin maddelerini öğünlerinize eklemeyi ihmal etmeyin.

Nisan’dan Eylül ayına kadar bazı yabancı dernekler ve projeler için hazırlıklı olun. Bu dönem böyle hedefleri gerçekleştirmek için elverişli bir dönem olacak… Anlaşmalarınız biraz gecikmeli de olsa sonuçlandırılabilir.
 
X