Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz 2018 'de Yengeç burcunu neler bekliyor?

Nevreste

Bir garip yolcu
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
290.045
595.772
42
Hande Kazanova'ya göre 2018, Yengeçler için aşkı hissedecekleri bir yıl olacak. Yeni bir ilişkiye yelken açabilir ya da aşk tazeleyebilirsiniz. Şanslı ve bol fırsatlı bir yıl sizi bekliyor.
yengec.jpg

Sevgili Yengeçler, 2018’de aşkı hissedecek, yaşadığınız veya yaşayacağınız aşkların sizi geliştirdiğini göreceksiniz. Aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda çalışarak, dikkatli davranarak ve düşünerek adım atarak çok güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.
Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bu alandaki çalışmalarınızı başlatabilirsiniz. Şans oyunları ve riskli yatırımlardan yana destekleniyorsunuz.

2018 yılında Satürn’den aldığınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerde sorumluluklarınız ve testleriniz başlıyor. Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekte bir ilişkiden neler beklediğiniz, karşılığında ne aldığınız ve verdiğiniz önem kazanacak.

20-29 Haziran arasında doğan Yengeçler, bu sene zorlanabilirler. Karşıt açıda bulunan Satürn onların otorite ve erkek figürleriyle, patronlarıyla, eşleriyle, babalarıyla sıkıntılar yaşamasına neden olabilir.
Bu tarihler arasında doğduysanız değişimlere açık olmalı ve olumsuzluklar karşısında hemen demoralize olmamalısınız.
yengec-burcu-2018-yorumu.jpg

İŞ-PARA-KARİYER

KAZANCINIZ ARTACAK

31 Ocak ve 15 Şubat’taki tutulmaları parasal alanda yaşayacaksınız. 11 Ağustos’ta gerçekleşen Güneş tutulmasıyla elinize bir para geçebilir. Haziran sonu devreye giren Mars gerilemesi ağustos sonuna kadar parasal konularda zorlanmaları karşınıza getirebilir. Önemli girişimlerden kaçının.

15 Şubat’ta oluşan parçalı Güneş tutulması bir sonraki tutulmaya kadar, partnerinizle ilgili maddi konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Bir vergi, kredi, borçla uğraşabilirsiniz.

23 Mart’ta Merkür, iş alanlarınızda geriliyor. 3 hafta boyunca önemli anlaşmalara girmeyin, yeni başlangıçlardan sakının.

16 Nisan’da oluşan yeniay kariyerinizde, aile düzeninizde yeni olasılıkları ve oluşumları karşınıza getirebilir. 13 Haziran’da para ilişkileriniz önem kazanıyor. Kazançlarınız artabilir.

26 Haziran’da Mars geriliyor. Bu döngüde ağustosun ortalarına kadar önemli bir borcun altına girmeyin. Temmuz ayı sizin ayınız, yeni adımlar ve başlangıçlar hızlı gelişmelerle karşınıza gelecek.

11 Ağustos’taki parçalı Güneş tutulması, maddi konuları hızlandırıyor. Güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. 9 Eylül’de gerçekleşecek yeniayda, girişimlerinizi başlatabilirsiniz.

25 Eylül’deki dolunay, iş hayatınızdaki stresi hızlandırabilir. 8 Kasım’dan sonra Jüpiter, iş alanlarınıza geçiyor. Bu tarih sonrasında 1 yıl boyunca iş alanlarınızda şansınız yüksek olacak. Değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. İşyeri sahibiyseniz, işinizin büyüdüğünü görebilirsiniz.
17 Kasım’da Merkür, yılın son gerilemesine başlıyor. Ay sonuna kadar iş hayatınızda sorunlara açık görünüyorsunuz.

7 Aralık’ta oluşacak yeniay işinizle ilgili konularda yeni kararlarınızı destekliyor. Yanıltıcı etkilere dikkat ederek gelen teklifleri bu tarih ve sonrasında değerlendirmeye alabilirsiniz.

AŞK-EVLİLİK-İLİŞKİLER

SOSYAL ÇEVRENİZ RENKLENECEK

7 Ocak romantik açılımlar, sportif aktiviteler ve yaratıcı işler açısından şanslı bir gün olacak.
8-9-10 Ocak’ta özel hayatınızda mutluluğu tadabilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çocukla ilgili adımlar için de bu tarihler çok uygun. Bu dönemde yolculuklar esnasında hayatınıza yeni birini alabilirsiniz.

Hayatınızda biri varsa beraber yapılacak seyahat planları ilişkinize heyecan katabilir. 1-2 Mart’ı bu anlamda değerlendirin.

AİLENİZLE İLGİLENİN

31 Mart’ta oluşan dolunayda aile hayatınıza daha fazla önem vermelisiniz. İlginizin ailenizde olması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

30 Nisan’daki dolunay, aşk hayatınızda hassas konular oluşturacak. Bir bebek haberi alabilir, verebilir, âşık olabilir, sevdiğiniz insanla aşk tazeleyebilirsiniz. Koşullara göre ilişkinizde sonlanmalar da oluşabilir.
15 Mayıs’ta sosyal çevreniz değişmeye başlayacak. Yeni ve farklı ortamları sevecek, olayları farklı gözlerle görmeye başlayacaksınız. 19 Mayıs’tan sonra görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Popüler bir dönem olacak.

Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde 16-23 ve 27 Haziran’da bazı kopuşlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde var olan tansiyonlu durumlar bu tarihlerde daha görünür hale gelmeye başlayabilir.
13 Temmuz’da oluşan parçalı Güneş tutulması hayatınızda ve fiziksel görüntünüzde önemli değişimleri, beklenmedik ve ani olayları karşınıza getirebilir. Önemli kararlar alacak ve bu tutulmayı doğru kullanırsanız yıldızınızı parlatacaksınız.

22 Temmuz’dan sonra yakın çevrenizden bir insanla aşkı deneyimleyebilir veya sizi etkileyen bir tanışma içine girebilirsiniz. 26 Ağustos’ta oluşacak dolunayda, aile hayatınızda kıskançlıklara ve yönlendirmelere dikkat etmelisiniz.
KISKANÇLIĞA DİKKAT!

9 Eylül ve sonrasında aşk hayatınız size heyecan verebilir ama bir o kadar da derin duygularla bezenmiş olabilirsiniz. Bu dönemde kıskançlığa, sahip olma kavramlarına ve bunu hayatınızda kullanma biçiminize dikkat edin.
6 Ekim’de Venüs gerilemeye başlıyor ve sizin aşk evinizde gerileyecek. Bu alanda, 8 yıl önce yaşadığınız olayların bir benzeri karşınıza gelebilir.
O dönemde yaşadığınız çözüme ulaşmamış, yarım kalmış, helalleşilmemiş bir aşk varsa bu döngüde yeniden karşınıza çıkabilir. Birkaç ay önce bir ayrılık yaşadıysanız bu dönemde geri Dönüşler de söz konusu olabilir.

31 Ekim’den sonra Venüs aile alanlarınıza kayarak gerilemeye devam edecek. Bu süreçte aile ortamlarınızda aradığınız huzuru bulmakta zorlanabilirsiniz. Boya, badana, tadilat ve evi yenileme işlerini bir kenara bırakmalısınız. Sadece tamirat gibi yarım kalmış işlerinizi yapabilirsiniz.

SAĞLIK

ENERJİNİZİ DOĞRU KULLANIN

İlk 10 günlük dilimde doğan Yengeçler, sağlıklarına ve görüntülerine dikkat etmeli. 09 Mart-10 Temmuz arasında sağlığınızda bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Kasım ayı itibarıyla sağlığınızda gözle görülür gelişmeler yaşanacak.
26 Ocak’tan sonra enerjinizi sağlıklı kullanmalısınız. Hızlı hareket etmeniz sonucunda ufak tefek sakarlıklar ya da düşmeler ortaya çıkabilir. Fazla çalışmaktan kaynaklı olarak bu dönemde kendinizi ve enerjinizi zorlayabilirsiniz.
EĞİTİM

ÖĞRENMEK SİZİ MUTLU EDECEK

18 Şubat ve sonrasında eğitim hayatınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Kurslar ve seminerler hızlanabilir. Derslerinizin üzerine düşeceksiniz. Yurtdışında okuyorsanız bu süreçte şanslı bir döngüde olacaksınız.
6 Eylül’den sonra eğitim konularına eğilecek, öğrenmekten ve okul hayatına adapte olmaktan mutluluk duyacaksınız.
9 Eylül’deki yeniayla beraber eğitim veya öğrenim hayatınızda önemli kararları devreye sokabilirsiniz.
 
X