2018 Ekim Anneleri

Kizlar uyku seti yedek almak gerekirmi carsaf fln çok gider belki illaki yedek gerekir diye dusunuyorum ama besik icin korumali uyku seti 1 takım yetermi

İnşallah bi dahaki kontrolüne artmış olur canım,maşallah genel olarak güzel haberler, konuyla alakalı değil ama , dikişten sonra hiç alttan muayene oldun mu
Hayır cnm. Drum artık gerek ol.adigini söylüyor alttan muayeneye zaten kısaydı dikiş attik dikiş inş dayanacak diyor.ins bir dahaki muayenede güzel haberler duyarım su ile ilgili de... sen nasılsın

Cnm moral verici konuşman dolayı teşekkür ederim. Vallahi paranoyak.oldum. o mu bumu derken oku oku helak oluyorum bütün gün. Saracoglundan duydum bende raştırırken bu akşam o cıktı karşıma youtube da. Yarın druma soracağım. Eğer uygun görürse havuç kuru uygulayacağım bakalım.ins faydası olur.

Benim durumum da aynı. Böbrek takibi yapılacak ama erkek olduğu için normal olabilir hiç sıkıntı yapma dedi. İlk bı çok takıldım da sonra kendimi rahatlattim açıkçası. Kötü düşünmek istemiyorum.

Yaa sevindim seninde denk geldigine.
Insallah zararsizdir senin icin ve işe yarar❤iyi haberler diliyorum.

Hayır cnm. Drum artık gerek ol.adigini söylüyor alttan muayeneye zaten kısaydı dikiş attik dikiş inş dayanacak diyor.ins bir dahaki muayenede güzel haberler duyarım su ile ilgili de... sen nasılsın
Bnm de hep gittiğim dr um bakmadı dikişin var artık dedi, suyun güzel dedi, sonra sağlık ocağına gittim tetanoz oldum, bide kan idrar tahlili yaptırdım idrarda az enfeksiyon çıktı dr önemli değil ilaça gerek yok dedı kendi dr na söyle o versin dedi, üst sınır 8 sanırım. Bnm 14 , herhangi bi şakyaetim yok çok şükür ama aklıma takıldı işte, Çarşamba'ya dikişi atan dr randevum var, inşallah güzel geçer gelişmeleri yazarım, bide canım sende tansiyon vs var mı? Suyun azlığı tansiyon etkiliyor olabilir diye okumuştum sanki bi uerde, yanlış hatırlamıyorsam, inşallah artsın çoğalsın

Şnşallah bi dahaki randevuna normale döner, öyle denilip , daha doğmadan normale dönüyor, inşallah senin de öyle olacak Allah'ın izniyle

Tansiyonum yok cnn tahlillerde bütün değerler de normal....vajinal enfeksiyon oldu bende seninki e ole bisey mi?Vajinal.fitil.kullandim dikişten sonra iki tane bir tanesini 3 gün kulla dim bıraktım. Bir tanesini de hafta 1 kulla dim akintim vardı iltihaplı sivilceler cıktı hatta vajinada bu akıntıda n dolayı. Ama fitiller ise yaradı.hem.akinti gitti hem.sivilceler geçiyor. Sivilceler de beze gibiydi ve çok açıyordu vajinanın etrafında çıkmıştı.iltihap sebep oluyormuş meğer. Dikişlerin iltihaplanmasına da normal.dedi dr. Sık rastlanan bir durum muş. Ama zorda kalmadıkça fitil yada ilaç kullanmayalım.diyir benim Drum da. Ben tereniz olmadım. Dr istemedi olmamı. Düşük bir ihtimal de olsa.rahim açılmasını tetikliyirmus.bunyeden bünyeye değişiyormus tabi.o yüzden olmadım. Ama isim gereği asim vardı zaten 5 senelik olanlardan.

Aynen bende cok takıldım canim hep aklimda insallah iyiye gider bosa endişelenmiş oluruz

geçmiş olsun canım, bende akıntı vs yok, kendim istiyorum tahlil vs, ben sedece antibiyotik kullandım dikişten sonra, şimdi sirkeli su içmeye başladım dün, Allah korusun hepsinden 28 leri bi görsek Allah'ın izniyle,vajinal mi bilmiyorum ki , sonuçları almaya ikinciye gitmiiyim dedim eşimi yolladım , idrarda çok az demiş, sıkıntı yapılacak bişey değil demiş sağlık ocağı dr ü,dikiş i atan dr inşallah bakalım güzel haberler alırım, bol su içsin demiş, sen de iç canım bol su bide kiraz iyi gelebilir

Güzel haberlerini bekliyorum. Hayırlısı ile ...

Benim doktorumda coraspini 36. Haftaya kadar kan sulandiriciyi doguma kadar kullancan dedi

Canım sana bir şey sormak istiyorum coraspin artı iğneyi bizim merkez mi verdi sana yoksa coraspini takip doktorun mu ekledi ? Merkez bana sadece iğne verdi yeterli dedi. Ama endişeliyim.

Canım sana bir şey sormak istiyorum coraspin artı iğneyi bizim merkez mi verdi sana yoksa coraspini takip doktorun mu ekledi ? Merkez bana sadece iğne verdi yeterli dedi. Ama endişeliyim.
Merkeze kalsa hiç vermeyecekti
Buradaki takip doktorum verdi
7. Haftada kanamam olunca 2 gün hastanede yattim
Hastaneden çıkarken doktor coraspini de yazmış o şekilde devam ediyorum
Bebeğin sağlığı için kullanmalısınız dedi
Ben hematolojiye ye gittim
O da coraspine gerek yok iğne yeterli dedi
Ama kendi kadın doğum doktorum kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…