Hayır cnm. Drum artık gerek ol.adigini söylüyor alttan muayeneye zaten kısaydı dikiş attik dikiş inş dayanacak diyor.ins bir dahaki muayenede güzel haberler duyarım su ile ilgili de... sen nasılsınİnşallah bi dahaki kontrolüne artmış olur canım,maşallah genel olarak güzel haberler, konuyla alakalı değil ama , dikişten sonra hiç alttan muayene oldun mu
Cnm moral verici konuşman dolayı teşekkür ederim. Vallahi paranoyak.oldum. o mu bumu derken oku oku helak oluyorum bütün gün. Saracoglundan duydum bende raştırırken bu akşam o cıktı karşıma youtube da. Yarın druma soracağım. Eğer uygun görürse havuç kuru uygulayacağım bakalım.ins faydası olur.Iyi olmaniza sevindim canim.
Illa bi sebep arama hamilelikte olabiliyor.
Tek sebebi kansizlik olamaz yoksa kansizlik yadayan herkeste olurdu.
Ben hayatim boyunca kansizlikla ugrastim ama ilk gebeligimde kanim bile kendi yukseldi duzeldi ilk defa.
Simdiki gebeligimde de 9larda seyrediyor.
En son 6dan yukari cikarmistik.
Gunde 2 ilacim.
Yemedigimde bisy yoktur,ne ile neyi tuketecegimide ezberledim artik ama depolamada sorun.
Yani demek istedigim boyle dusunup kasma kendini lutfen.
Havuc suyunu cok duyuyorum bu suz azligi icin acaba fikir edinsen sana zarari olmadan mumkun mudur?
Benim durumum da aynı. Böbrek takibi yapılacak ama erkek olduğu için normal olabilir hiç sıkıntı yapma dedi. İlk bı çok takıldım da sonra kendimi rahatlattim açıkçası. Kötü düşünmek istemiyorum.Merhaba kizlar bugün kontrole gittik bebek cok iyi dedi 800grami gecmis 32cm erkek bebeklerde sık rastlanan bir durumdur endiselenmeyin dedi ,bir böbreğinde büyüme var takibini yapacağız dediüzüldüm su an cok mutsuzum kizlar doktoru böyle seyler diyen oldumu
Ayıp günah boşver degmez üzme kendini Allahın adaleti var dilerim hersey gönlünce olsunY
Yok cnm malesef. Eltimin bebeğini severken elimden bile almisliklari var. Çok şey var da boşver bitmez yaptıkları çok gözyasi doktum
Cnm moral verici konuşman dolayı teşekkür ederim. Vallahi paranoyak.oldum. o mu bumu derken oku oku helak oluyorum bütün gün. Saracoglundan duydum bende raştırırken bu akşam o cıktı karşıma youtube da. Yarın druma soracağım. Eğer uygun görürse havuç kuru uygulayacağım bakalım.ins faydası olur.
Bnm de hep gittiğim dr um bakmadı dikişin var artık dedi, suyun güzel dedi, sonra sağlık ocağına gittim tetanoz oldum, bide kan idrar tahlili yaptırdım idrarda az enfeksiyon çıktı dr önemli değil ilaça gerek yok dedı kendi dr na söyle o versin dedi, üst sınır 8 sanırım. Bnm 14 , herhangi bi şakyaetim yok çok şükür ama aklıma takıldı işte, Çarşamba'ya dikişi atan dr randevum var, inşallah güzel geçer gelişmeleri yazarım, bide canım sende tansiyon vs var mı? Suyun azlığı tansiyon etkiliyor olabilir diye okumuştum sanki bi uerde, yanlış hatırlamıyorsam, inşallah artsın çoğalsınHayır cnm. Drum artık gerek ol.adigini söylüyor alttan muayeneye zaten kısaydı dikiş attik dikiş inş dayanacak diyor.ins bir dahaki muayenede güzel haberler duyarım su ile ilgili de... sen nasılsın
Şnşallah bi dahaki randevuna normale döner, öyle denilip , daha doğmadan normale dönüyor, inşallah senin de öyle olacak Allah'ın izniyleBenim durumum da aynı. Böbrek takibi yapılacak ama erkek olduğu için normal olabilir hiç sıkıntı yapma dedi. İlk bı çok takıldım da sonra kendimi rahatlattim açıkçası. Kötü düşünmek istemiyorum.
Tansiyonum yok cnn tahlillerde bütün değerler de normal....vajinal enfeksiyon oldu bende seninki e ole bisey mi?Vajinal.fitil.kullandim dikişten sonra iki tane bir tanesini 3 gün kulla dim bıraktım. Bir tanesini de hafta 1 kulla dim akintim vardı iltihaplı sivilceler cıktı hatta vajinada bu akıntıda n dolayı. Ama fitiller ise yaradı.hem.akinti gitti hem.sivilceler geçiyor. Sivilceler de beze gibiydi ve çok açıyordu vajinanın etrafında çıkmıştı.iltihap sebep oluyormuş meğer. Dikişlerin iltihaplanmasına da normal.dedi dr. Sık rastlanan bir durum muş. Ama zorda kalmadıkça fitil yada ilaç kullanmayalım.diyir benim Drum da. Ben tereniz olmadım. Dr istemedi olmamı. Düşük bir ihtimal de olsa.rahim açılmasını tetikliyirmus.bunyeden bünyeye değişiyormus tabi.o yüzden olmadım. Ama isim gereği asim vardı zaten 5 senelik olanlardan.Bnm de hep gittiğim dr um bakmadı dikişin var artık dedi, suyun güzel dedi, sonra sağlık ocağına gittim tetanoz oldum, bide kan idrar tahlili yaptırdım idrarda az enfeksiyon çıktı dr önemli değil ilaça gerek yok dedı kendi dr na söyle o versin dedi, üst sınır 8 sanırım. Bnm 14 , herhangi bi şakyaetim yok çok şükür ama aklıma takıldı işte, Çarşamba'ya dikişi atan dr randevum var, inşallah güzel geçer gelişmeleri yazarım, bide canım sende tansiyon vs var mı? Suyun azlığı tansiyon etkiliyor olabilir diye okumuştum sanki bi uerde, yanlış hatırlamıyorsam, inşallah artsın çoğalsın
Benim durumum da aynı. Böbrek takibi yapılacak ama erkek olduğu için normal olabilir hiç sıkıntı yapma dedi. İlk bı çok takıldım da sonra kendimi rahatlattim açıkçası. Kötü düşünmek istemiyorum.
geçmiş olsun canım, bende akıntı vs yok, kendim istiyorum tahlil vs, ben sedece antibiyotik kullandım dikişten sonra, şimdi sirkeli su içmeye başladım dün, Allah korusun hepsinden 28 leri bi görsek Allah'ın izniyle,vajinal mi bilmiyorum ki , sonuçları almaya ikinciye gitmiiyim dedim eşimi yolladım , idrarda çok az demiş, sıkıntı yapılacak bişey değil demiş sağlık ocağı dr ü,dikiş i atan dr inşallah bakalım güzel haberler alırım, bol su içsin demiş, sen de iç canım bol su bide kiraz iyi gelebilirTansiyonum yok cnn tahlillerde bütün değerler de normal....vajinal enfeksiyon oldu bende seninki e ole bisey mi?Vajinal.fitil.kullandim dikişten sonra iki tane bir tanesini 3 gün kulla dim bıraktım. Bir tanesini de hafta 1 kulla dim akintim vardı iltihaplı sivilceler cıktı hatta vajinada bu akıntıda n dolayı. Ama fitiller ise yaradı.hem.akinti gitti hem.sivilceler geçiyor. Sivilceler de beze gibiydi ve çok açıyordu vajinanın etrafında çıkmıştı.iltihap sebep oluyormuş meğer. Dikişlerin iltihaplanmasına da normal.dedi dr. Sık rastlanan bir durum muş. Ama zorda kalmadıkça fitil yada ilaç kullanmayalım.diyir benim Drum da. Ben tereniz olmadım. Dr istemedi olmamı. Düşük bir ihtimal de olsa.rahim açılmasını tetikliyirmus.bunyeden bünyeye değişiyormus tabi.o yüzden olmadım. Ama isim gereği asim vardı zaten 5 senelik olanlardan.
Güzel haberlerini bekliyorum. Hayırlısı ile ...geçmiş olsun canım, bende akıntı vs yok, kendim istiyorum tahlil vs, ben sedece antibiyotik kullandım dikişten sonra, şimdi sirkeli su içmeye başladım dün, Allah korusun hepsinden 28 leri bi görsek Allah'ın izniyle,vajinal mi bilmiyorum ki , sonuçları almaya ikinciye gitmiiyim dedim eşimi yolladım , idrarda çok az demiş, sıkıntı yapılacak bişey değil demiş sağlık ocağı dr ü,dikiş i atan dr inşallah bakalım güzel haberler alırım, bol su içsin demiş, sen de iç canım bol su bide kiraz iyi gelebilir
Benim doktorumda coraspini 36. Haftaya kadar kan sulandiriciyi doguma kadar kullancan dedi
Merkeze kalsa hiç vermeyecektiCanım sana bir şey sormak istiyorum coraspin artı iğneyi bizim merkez mi verdi sana yoksa coraspini takip doktorun mu ekledi ? Merkez bana sadece iğne verdi yeterli dedi. Ama endişeliyim.
Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun, ben 28.haftayı bekliyorum inşallah almak ve kullanmak nasip olsunKızlar bebek arabasını aldim joie litetrax 4
O model bu model derken bunu aldık
Canım güle güle kullan inşallahKızlar bebek arabasını aldim joie litetrax 4
O model bu model derken bunu aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?