2018 Ekim Anneleri

S
Sorma cnm gündüz hiç uyumuyorum gece de 1de zor yatıyorum bazen 2de. Sonra gece 4.30da kalkıyorum bir daha uyuyamıyorum kaç gündur boyle

Kızlar tetanozun 2.dozu yapıldı ama ilkinde olmamıştı bunda malesef ateş yaptı bende. Çok değil ama havada sıcak unca rahatsız etti

Mrb, kaçıncı haftadasın? Hemen git bekleme, istirahat halinde ol hiçbir iş vs yapma çok şükür farkedilmiş

Mrb, kaçıncı haftadasın? Hemen git bekleme, istirahat halinde ol hiçbir iş vs yapma çok şükür farkedilmiş

merhaba canım şuan 22 hafta 5 günlük kendi doktorum yurt dışındaymış farklı bir doktora gideceğim inşallah iyi bir doktora denk gelirim saatlerdir bu tarz durum yaşayanların yazdıklarına bakıyorum internetten bir yandan ağlıyorum eşim desen hiç umrunda değil eve bile gelmedi tek başıma yarın olsunda doktora görüneyim diye bekliyorum

Amin cnm inşallah kameralı telsizi ve park yatağı ve bebek arabasını Chicco dan aldık. Uyku tulumu bu h&m den aldık cnm. Chicco kamera ayın ürünüydü 800tlden 400tl ye düşmüs
Evet bende inceledim de fiyatlar gerçekten çok yüksekti kameralı telsizlerde. Epey düşmüş tşkler canım bi bakayım bende

Canım ben de uyuyamıyorum. Özellikle de son 1 aydır. Bir de vücudumda özellikle de yatarken kaşıntı olmaya başladı iyice uyuyamaz oldum. Bir de hamileler çok uyur derler nerde bende uyku. Gecelerim kabus gibi geçiyor

Kızlar boğazım şişmiş yutkunamiyorum ballı süt içtim şimdi çorba falan yaparım geçmezse akşama giderim başka tavsiyeniz var mi

Çok acil olsaydı seni hasteneden salmazdı dr un hemen dikişi atardı, korkma korkulacak bi işlem değil hiç acı vs olmuyor, bizler bebeklerimizi kaybettik bu yüzden ondan yazdım sana, korkma şakın ama tedbirli ol diye yazdım canım güzel olacak inşallah kesin bişey YÖK bende dikiş var ama hep tedirginlik korku var 28leri bi görsek inşallah daha rahat olacağız

Merhaba canım şekeri yüksek cikan bendim
Evet son zamanlarda hafif gecirmek için aksamlari meyve cok yemistim sonra eşim gece isten gelince yine karpuz cok yedik bunlar cok etkilemiş olabilir insallah düzelir herşey cok teşekkür ederim

Hangi doktor bu canım ayrıca neden o doktor ve hastane riskli bir durumun yoksa ticarethaneye dönmemiş özel bir hastanede prof bi doktorla devam edebilirsin .. benim tüp bebek ilk gebeliğim 6 yıl sonra Rabbim nasip etti ama ben buranın en iyi doktorunu buldum ona gidiyorum çok parada ödemiyorum diğerlerine göre.. 200 tl özel muayenehanesine gidiyorum .. doğumda 5000 miş Doktorla konuşmadım daha arkadaşlar söyledi .. her muayenede ayrıntılı bakıyor tüm organları gösterip ölçüsünü çalışmasını vs vs anlatıyor ben çok memnunum sende yakınında öyle bir doktor bul derim fazla pahalı ona vereceğin parayı çocuğuna harcarsın :) fikrim bu ..

Kızlar boğazım şişmiş yutkunamiyorum ballı süt içtim şimdi çorba falan yaparım geçmezse akşama giderim başka tavsiyeniz var mi
Geçmiş olsun ben grip nezle oldum ateşimde çıkıyordu ıhlamur ve kuşburnu çayı ile geçirdim çok şükür deneyebilirsin .. kaynat gün içinde 3 4 kere iç yatana kadar ..

Ben canım... zaten sürekli yattığım için vücudum.dinlenik sanırım.ates basmaları oluyor kan revan içi de kalkıyorum geceleri ve surekli uyaniyirum.uyku tilki uykusu. Birde uykularım Çok azaldı. Hep utandığım neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…